| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 15/12/2002 12:45
Pogon Ponad Wszystko - czekam na konkrety.Ja nie jestem z KSPS i raczej nikogo tam nie znam,zeby cokolwiek zorganizowac.Ale taka manifestacja jaka byla ostatnio-calkiem sporo nas bylo"-polaczona z msza sw w intencji MKSu na pewno nie przeszla bez echa.
|
1948
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 15/12/2002 14:33
moze faktycznie trzeba by bardziej to rozglosic, ale czekajac z calym szacunkiem dla KSPS, moze sie okazac ze jest juz za pozno i po ptakach
nie chcialbym zebysmy sie obudzili z reka w nocniku, i ze pozostanie na tylko zemsta, ja tam sie przejde chocby dlatego ze moze przypadkiem ten buc chwat sie dostanie w moje lapki 
Pozdro i czekam na konkrety
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 15/12/2002 22:17
Macie rację ,że nie ma na co czekać, tylko nadal nie wiemy jaki ruch zrobi Jurczyk. Jedno jest pewne, że jako fani oraz mieszkńcy całego regionu musimy pokazać ,że jest nas wielu i bardzo nam zależy na Pogoni.Ale nie możemy się zapalać i ogłaszać przez net o manifestacji, która jest kompletnie nieprzygotowana. Na tę manifestację muszą przyjść wszyscy; byli piłkarze, działacze ,prawdziwi fani którzy nie będą pieprzyć tekstów ,że praca,szkoła lub dziecko chore. To musi być poprzedzone potężną kampanią w mediach, na placu pod U.M. MUSZĄ BYĆ tłumy a nie 50 czy 100 osób. W tym tygodniu napewno dojdzie do spotkań pomiędzy kibolami , którzy będą musieli się określić jaką formę protestu zoorganizować. a są to ludzie , którzy organizowali poprzednie manifestacje i wszelkie akcje na stadionie.
|
Pogoń to więcej niż klub
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 16/12/2002 11:16
Ja czegos tu nie rozumiem... To w koncu chcecie czy nie chcecie, zeby Jurczyk "dal" tereny Gondorowi??
Najpierw glosy, zeby nie dawac a potem, ze jak Jurczyk nie da terenow to wtedy zrobic demonstracje...
Zdecydujcie sie na cos...
|
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 16/12/2002 11:35
Obiektywnie patrzac,nie mamy nic do stracenia.Jezeli Gondor nie dostanie terenow-nie bedzie zadnych transferow i sila rzeczy spadniemy do 2 ligi i z sezonu na sezon Pogon bedzie coraz wiekszym bankrutem.
Lepiej niech dostana te tereny.Wtedy beda musieli utrzymac zespol w pierwszej lidze.Jezeli tego nie zrobia,inwestycje zostana wstrzymane do czasu powrotu do ekstraklasy.
Umowy powinny zostac podpisane.Jezeli zarzad miasta nie podpisze porozumien z Gondorem,to mozemy sie pozegnac na kolejne lata z pilka nozna w Szczecinie.Nikt nie bedzie tu inwestowal,znajac stosunek miasta do klubu.
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 16/12/2002 16:44
> Obiektywnie patrzac,nie mamy nic do stracenia.Jezeli Gondor nie dostanie
> terenow-nie bedzie zadnych transferow i sila rzeczy spadniemy do 2 ligi i z
> sezonu na sezon Pogon bedzie coraz wiekszym bankrutem.
Lepiej niech dostana te
> tereny.Wtedy beda musieli utrzymac zespol w pierwszej lidze.Jezeli tego nie
> zrobia,inwestycje zostana wstrzymane do czasu powrotu do ekstraklasy.
Umowy
> powinny zostac podpisane.Jezeli zarzad miasta nie podpisze porozumien z
> Gondorem,to mozemy sie pozegnac na kolejne lata z pilka nozna w Szczecinie.Nikt
> nie bedzie tu inwestowal,znajac stosunek miasta do klubu.
Obiektywnie patrzac to mamy bardzo duzo do stracenia. Ja nie chce, zeby te tereny sie dostaly pod wladanie jakichs oszustow i zlodziejaszkow. Bekdas, Gondor i Paszynski to jedna i ta sama banda.
Ja juz wczesniej pisalem, ze zaden hipermarkecik nie zbawi Pogoni. Teraz widac, ze te tereny to jest najgorsza rzecz jaka Pogoni sie przytrafila. Do "tanich" terenow lgna jak muchy do gowna rozne kanalie typu Paszynski i Bekdas. Mialem nadzieje, ze Gondor jednak bedzie sie staral zrobic z Pogoni normalne przedsiebiorstwo ale jak juz wiadomo jest zwiazany z Paszynskim a on nic nie buduje tylko niszczy...
Dlaczego w tak wielu krajach pilka nozna moze byc normalnym interesem a u nas nie ?
Reasumujac nie dawac gnidom zadnych terenow to moze sobie same ze Szczecina pojda... Wtedy stowarzyszenie MKS Pogon przejmuje druzyne od SSA i powielamy wzorce z Poznania (unikajac ich bledow)
|
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 16/12/2002 16:44
Bezrobotni  .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher.
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 16/12/2002 18:52
popieram zdanie Gradusa, trzeba wybrac mniejsze zlo
a pod urzedem bylem ja, kibicow nie bylo za to pod samym urzedem
jak i w okolicy bylo pelno psiarni
Pozdro
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 16/12/2002 19:08
Nigdy więcej takich akcji poprzez internet. Najpierw trzeba wszystko dograć a później organizować!!! Za organizację muszą się zabrać ludzie sprawdzeni a internet musi służyć tylko do informacji.Byłem pod U.M. O 12.10 I ZOBACZYŁEM TO CO MUSIAŁEM ZOBACZYĆ!!!!!
|
Pogoń to więcej niż klub
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 16/12/2002 22:21
GRADUS - zejdz na ziemie.Zyjemy w Polsce.Tu wszystko jest skorumpowane i brudne pieniadze to normalka.Chyba nie sadzisz,ze ktos bedzie wykladal co roku grube miliony i nic z tego nie mial
|
1948
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 02/01/2003 17:51
Wcześniej wyraziłem chęć uczestnictwa w proteście w dniu 20.01.2003 przy pomniku-i to podtrzymuję.Jestem za pokojową manifestacją a więc z uzyskaną zgodą na organizowanie zgromadzenia.Jeżeli trzeba służę radą jak to załatwić ale musi to być na trzy dni przed terminem.To co kiedyś zorganizował Klub Kibica ze mszą świętą było bardzo dobrze przyjęte przez mieszkańców i zauważone przez władze miejskie.Powoływanie się na Stoczniowców ,którzy jakoby nie pokojowo załatwiali swe sprawy,jest nieporozumieniem.ONI ZAWSZE DEMONSTROWALI POKOJOWO .Musi wyłonić się organizator,inaczej lepiej aby nie zgłaszać takich inicjatyw.POGOŃ WALCZĄCA stowarzyszenie jest chyba właściwa ale odpowiedzialność trzeba wziąć.
|
andrzej
|
|
|
|
Odp: Manifestacja - 02/01/2003 18:49
Andrzej - co Ty tak sie martwisz o losy Pogoni...Mysle ze jej najwierniejsi kibice,ktorzy od lat dzialaja najlepiej wiedza co i jak zorganizowac.Pomoc z zewnatrz jest niepotrzebna
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|