Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wziąć sprawy w swoje ręce ... << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
weteran 69
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8451 dni

**

Odp: Wziąć sprawy w swoje ręce ... - 04/12/2002 18:56
Spotkania na temat ratowani Pogoni odbywają się już od kilku tygodni. Biorą w nich udział osoby.które wykazują duże zaangażowanie w tej sprawie, a nie ci ,którzy biadolą i żucają pomysssssssły w necie,które i tak nie zrealizują. Jeśli nie znacie tych ludzi to naprawdę mało znaczycie w ruchu kibicowskim Pogoni,ale to nie znaczy ,ze nie możecie nam pomóc. W obecnej sytuacj kazda pomoc jest na wagę złota!!! Jeśli zapytacie kogo trzeba i będziecie chcieli pomóc napewno do nas traficie. Żeby nie być gołosłownym podam wam końcówkę tekstu z jutrzejszego wydania POGOŃ FANS w Kurierzei!!!

Nieujarzmieni, na zawsze wierni
fanatycy MKS Pogoń Szczecin
POGOŃ WALCZĄCA

Pogoń to więcej niż klub
Stary
Kibic
Na forum od 8870 dni

**

Odp: Wziąć sprawy w swoje ręce ... - 05/12/2002 12:20
Nie, biadola tylko probuja cos zorganizowac, a robia to dlatego, ze ci ktorzy "wykazuja duze zaangazowanie" jak na razie nie zdzialali nic wielkiego. Lzysz z czyichs pomyslow, a pozniej sie dziwisz, ze wsrod kibicow sa konflikty. Ja juz nie mam watpliowsci dlaczego tak jest. Ci, ktorzy pierwsi probowali cos zorganizowac (nie koniecznie dobrze) teraz maja sie za niewiadomo kogo. Wobec takiego podejscia nie wiem czy chce uczestniczyc w przedsiewziweciu pt. "Pogon Walczaca". Moze lepiej od podstaw stworzyc cos na zdrowszych zasadach. Rece opadaja jak sie czyta zachety w postaci " naprawdę mało znaczycie w ruchu kibicowskim". W tej chwili w jednosci sila i liczy sie kazda para rak - bez wzgledu na to ile znaczy w ruchu kibicowskim, liczy sie to ile ma w glowie i ile checi.
Jesli cala "kampania rekrutacyjna" w "Pogoni Walczacej" wyglada tak samo jak w twoim wykonaniu to gratuluje!!! Szlag mnie trafia i rece opadaja.

weteran 69
Kibic
Na forum od 8451 dni

**

Odp: Wziąć sprawy w swoje ręce ... - 05/12/2002 21:36
O jakiej kampani rekrutacyjej mówisz,kto chce pracować i działać to po prostu to robi.Najważniejsza jest grupa ludzi ,która wie czego chce i to robi dla dobra Pogoni. Wielkość tej grupy jest ważna ale jakość i zaangażowanie jeszcze ważniejsza!!! Piszesz ,ze jak na razie nie zdziałaliśmy nic wielkiego,to sam zrób cokolwiek dla Pogoni i jej kibiców.Załóż jakąś grupę i zacznijcie działać . Czym więcej takich grup walczących o Pogoń tym lepiej dla DUMY POMORZA.Jeśli np. zorganizujecie manifestację pod U.M. nie będziemy stać z boku i przglądać się tylko wam pomożemy jak tylko umiemy!!!!.Mimo wszystko co napisałeś zachęcam ciebie do działania bo to jest najważniejsze , a mówię to z perspektywy blisko 100 wyjazdów i chodzenia na Pogoń od 1980 roku. Odezwę się wtedy jak usłyszę lub przeczytam o jakieś pomocy lub akcji na rzecz ratowania Pogoni a nie na polemikę w necie!!!

Pogoń to więcej niż klub
ch.
Kibic
Na forum od 8477 dni

**

Odp: Wziąć sprawy w swoje ręce ... - 06/12/2002 12:09
Dla mnie normalne jest ze jak ktos nie moze ze soba wspolpracowac to robi swoja oddzielna grupe i spokoj.Sa rozne wizje,rozne projekty wiec na sile nikt z nikim nie bedzie wspolpracowac.Teksty ze "mało znaczycie" odrazu robia chujowe nastawienie i nie dziwie sie wpisowi Starego bo i mnie to zdżaźniło.
Wazne by coś robic a to czy ktos ma 100 czy 20 wyjazdow w tym momencie nie jest istotne - sa osoby ktore kiedys rzadzily na Pogoni a dzis sie poprostu wypieły na wszystko i jak sens ma mowienie o ich liczbie wyjazdow w kontekscie dzialania na rzecz klubu w dzisiejszych czasach?
I znowu watek sie rozmywa bo dalej nie ma ustalonego miejsca,dnia i godziny spotkania - oto cały net :(

Stary
Kibic
Na forum od 8870 dni

**

Odp: Wziąć sprawy w swoje ręce ... - 06/12/2002 13:02
Do ch. :

Prawde mowiac to jestem mocno zawiedziony. Myslalem, ze wiecej osob podejmie ten watek. Nie marze o setkach, czy dziesiatkach ale liczylem chociaz na kilka lub kilkanascie pozytywnych odzewow. Wtedy mozna konkretnie ustalic termin i miejsce spotkania. A poki jest nas dwoch czy trzech to dupa zbita :(
Poczekajmy, moze jeszcze kilku chetnych sie znajdzie.

Art(h)ur
Kibic
Na forum od 8457 dni

Odp: Wziąć sprawy w swoje ręce ... - 08/12/2002 00:41
Dobra - ani słowa nie na temat: proponuję termin między świętami a nowym rokiem (26-31.12) - wtedy wszyscy ewentualni chętni powinni mieć wolne, a ile w końcu można się obżerać i siedzieć przed telewizorem? Lepiej wyjść i "wziąć sprawy w swoje ręce", czyż nie???

MKS po życia kres!!!
christoph
Kibic
Na forum od 8587 dni

**

Odp: Wziąć sprawy w swoje ręce ... - 08/12/2002 14:17
Poczynznia tych panów są poprostu śmieszne...a Dźwigała został przesunięty chyba za kontuzję.
Brak słów...czemu tacy klienci trafiają się zawsze nam?

Dziękuję :)
dziki^
Kibic
Na forum od 8493 dni

**

Odp: Wziąć sprawy w swoje ręce ... - 08/12/2002 19:05
ja jestem za

BJJ IS THE BEST FUCK THE REST
Shivan
Kibic
Na forum od 8546 dni

**

Odp: Wziąć sprawy w swoje ręce ... - 08/12/2002 19:15
ja tez

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Wziąć sprawy w swoje ręce ... - 08/12/2002 23:56
Najprosciej bylo by zrobic krzywde kilku osobom,ale to na nic sie nie zda.

1948
ch.
Kibic
Na forum od 8477 dni

**

Odp: Wziąć sprawy w swoje ręce ... - 09/12/2002 11:54
Z chęcią pojawie sie na takim spotkaniu.Trzeba jednak wziac pod uwage osoby pracujace.Wiem juz na pewno ze w tym czasie nie dostane wolnego wiec najlepiej by było wybrac pore popołudniowa i odpowiednie miejsce.
Poza tym,żeby to nie było spotkanie i gadanie o bzdetach, dobrze by było aby kazdy kto ma zamiar sie pojawic, przyszed z konkretnymi pomysłami (realnymi) ;
co tak naprawde chcemy i mozemy zrobic

brodaONE
Kibic
Na forum od 8537 dni

**

Odp: Wziąć sprawy w swoje ręce ... - 09/12/2002 14:15
no panowie ale piwko przy okazji dyskusji mozna tez wypic, nie przeszkadza to w niczym...:)

Steryd
Kibic
Na forum od 8826 dni

**

Odp: Wziąć sprawy w swoje ręce ... - 09/12/2002 17:45
Brodaone - dobry pomysl :)

1948
Art(h)ur
Kibic
Na forum od 8457 dni

Odp: Wziąć sprawy w swoje ręce ... - 15/12/2002 22:48
Do rzeczy! Pora popołudniowa - OK, może o 16? Miejsce - proponuję ulubione dla mnie (i mam nadzieję, że też dla innych) miejsce w Szczecinie - czyli stadion Pogoni. Wpisujcie konkretną datę i do boju o lepszą przyszłość dla nas i dla naszej Pogoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MKS po życia kres!!!
PF
Kibic
Na forum od 8454 dni

**

Odp: Wziąć sprawy w swoje ręce ... - 15/12/2002 23:26
Ja jestem za. Trzeba ustalić dokładną date i można działać. Z Polic także pare chętnych osób by się znalazło!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POLICCY FANATYCY
Stary
Kibic
Na forum od 8870 dni

**

Odp: Wziąć sprawy w swoje ręce ... - 16/12/2002 11:28
Niech kazdy napisze dokladnie jaka pora by mu odpowiadala.
Dla mnie odpada tylko piatek do 16 i czwartek po 16. W pozostale dni jestem do dyspozycji.

Shivan
Kibic
Na forum od 8546 dni

**

Odp: Wziąć sprawy w swoje ręce ... - 16/12/2002 18:57
nie wiem czy swiatynia to dobre miejsce, moze byc zimno
a przez szczekajace zeby mozemy sie nie dogadac :)
moze lepiej jakis pabik i browarek jest na miejscu :)
jak dla mnie kazda z 24 godzin

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
PF
Kibic
Na forum od 8454 dni

**

Odp: Wziąć sprawy w swoje ręce ... - 18/12/2002 02:02
Shivan dobry pomysł z pubikiem!!! Teraz trzeba wybrać odpowiedni pubik, oraz date. Teraz idą święta, to każdy powinien mieć troche więcej czasu. Mi pasuje każdy dzień oprócz piątku!!!!!!!!!!!!!

POLICCY FANATYCY
brodaONE
Kibic
Na forum od 8537 dni

**

Odp: Wziąć sprawy w swoje ręce ... - 18/12/2002 17:48
Panowie w pubie, w pubie - trzeba polaczyc przyjemne z pozytecznym, ja dopiero moge po swietach do swiat pracuje do 23 od rana

ch.
Kibic
Na forum od 8477 dni

**

Odp: Wziąć sprawy w swoje ręce ... - 19/12/2002 11:32
Z pewnego zrodla wiem ze dzis odbedzie sie spotkanie powaznej grupy chcacej "wziac sprawy w swoje rece".Grupa ta chce i co wiecej ma warunki aby cos powaznego zrobic.Niestety w profilach nie podaliscie zadnych konkretnych namiarow na siebie a do podania w necie szczegolow spotkania nie jestem uprawniony.Szkoda,bo kilka osób z tego forum mogło by podzielic sie swoimi przemysleniami.

Do zastepnego.

- 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769095758 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005