| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: MŁYN - 19/11/2002 15:38
> ALBO ZRÓBMY TAK:
> 1.Zero dopingu dla Pogoni (wolę aby jednak był)
> 2. Całe 90
> minut jedziemy na Wernera!!! Całe 90!!!
Bezsens.
Wszyscy do młyna na ruchu.
Początkowo miałem nie iść, ale nie... jestem z Pogonia na dobre i na złe.
Doping przez 90 min.!
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: MŁYN - 19/11/2002 17:44
Czemu nie? Wernerowi się należy za transfery! A teraz sie wykreca i obwinia wyniki Pogoni sędziów! Zamiast odejść z honorem, to zmnów zrobi "udane" zakupy. Powinniśmy wernreowi pokazać , ze go tu nie chcemy, zeby sam odszedl.
|
|
|
|
|
Odp: MŁYN - 19/11/2002 18:33
Takie protesty już się zdarzały i nic nie dawały...jak juz się idzie na mecz to nie po to żeby siedzieć jak jakaś sierota....zespołowi trzeba pomagać zawsze, nie tylko wyedy gdy wygrywa...
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Odp: MŁYN - 20/11/2002 23:47
a moze by tak, zrobic plotno "beda bramki bedzie doping", a na meczu wyrazic glosno co myslimy o zuzlu i calej reszcie z wernerem na czele bo chyba te 90 dni to juz minelo, jak strzela bramki to doping na maxa
:lsvader:
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: MŁYN - 21/11/2002 07:44
Milczenie to protest przeciwko dotychczasowym działaniom zarządu a nie obraza na piłkarzy czy odsuwanie się od klubu,- wręcz przeciwnie, potwierdzenie że ta cała paranoja nie uchodzi nam mimo oczu i uszu.
Oczywiście możemy pośpiewać jak gdyby nigdy nic i śpiewać tak sobie zawsze i zawsze i tylko nauczmy się nazw zespołów III-cio ligowych bo pobluzgać też czasem lubimy.
Powiem tak,- nie ważna forma, pseudo-dzałacze naszego klubu powinni na każdym kroku być informowani, że widzimy co robią, albo czego nie robią i że wcale tego nie zlewamy.!
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: MŁYN - 21/11/2002 16:19
NIKT MA NIEPRZYCHODZIC NA MECZ !!!!!
NIECHSOBIE TEZ POMYSLA ZE MY 3 ligi NIECHCEMY OGLADAC TYLKO POZIOM 1 INIECH ZACZNA GRAC MOZE TO COS POMORZe moze wkoncu zrozumial ze pora zeby zaczeli grac to ma byc obraza majestatu
|
|
|
|
|
Odp: MŁYN - 21/11/2002 16:32
Przyjdzmy i dopingujmy, bez żadnych przescieradeł itd. Mi zależy żeby był doping. Piłkarze jak zobaczą coś takiego typu "Nie ma bramek nie ma dopingu" załamią się całkowicie.
|
|
|
|
|
Odp: MŁYN - 21/11/2002 20:20
A co to ..rwa kibice to nie psychoanalityk, nie musimy tak dbaćo zdrowie psychiczne piłkarzyków, oni o nasze nie dbają.Jak chcą to niech idą na prywatną wizytę! Na doping też trzeba sobie zasłużyć,nie wystarczy założyc koszulkę z Gryfem i przedreptać cały mecz!Pomysł z niedopingowaniem do pierwszej bramki strzelonej przez Portowców mi sie osobiście podoba.
|
|
|
|
|
Odp: MŁYN - 21/11/2002 21:17
Za co mamy kibicowac ? ! Kibicujemy od poczatq rundy i co mamy ? ! ... jednym słowem GÓWNO !! 5 pkt pff bedzie gra bedzie kibicowanie , zastanawiam sie czy na meczu sie pojawiac po co mamy kibicowac jezeli pilkarze nie odplaca sie dobra gra ? my kibicujemy oni zbijaja baki , i to nie jeden mecz czy dwa , oni zbijaja baki cala runde !! 14 meczy !! Jestem za tym zeby na stadionie sie pojawic ale nie kibicowac , nawet jak padnie bramka dla Pogońi ...
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: MŁYN - 22/11/2002 09:55
Bez przesady...ktos tam powiedzial ze to nie wina grajkow, ze grac nie potrafia.
Cos tu sie nie zgadza...chyba wymagamy od nich chociaz walki a oni przeciez prawie wcale NIE WALCZĄ - biegaja,biegaja tak aby biegac...bez jakiegokolowiek pomyslu.Jesli grac nei potrafia to czemu zarabiaja 10-20 tys.
Ja tez moge wejsc na boisko za 10-20 tys miesiecznie i chociazbym mial pluca wypluc to bym pobiegal troche po nim pozniej zszedl do szatni odpoczal, znowu pobiegal...pilke 2 razy kopnal i zszedl do szatni a na drugi dzien pojawil sie po wyplate.
Przeciez polska liga jest tak slaba ze nie trzeba prawie zadnych umiejetnosci.Wystarczy troche kondycji i walki.Zreszta nie jeden raz Pokładowski byl najlepszy na boisku wlasnie przez te 2 cechy.Przeciez on nic nie umie,nie ma warunkow fizycznych a jedynie troche doswiadczenia i potrafi czasem super zagrac.Lubie Leszka i szanuje tylko chcialem podac przyklad jak niewiele wystarczy aby przynajmniej zremisowac mecz w polskiej 1 lidze !
Jakby wszyscy odpowiednio angazowali sie w gre i przykladali do treningow to napewno wykorzystujac zdobyte przez ta jesien doswiadczenie 1 ligowe moga spokojnie wygrac czy zremisowac z Ruchem...ale obawiam sie ze ich gra bedzie przypominala mecz z Lechem
|
|
|
|
|
Odp: MŁYN - 22/11/2002 11:40
> rzeciez polska liga jest tak slaba ze nie trzeba prawie
> zadnych umiejetnosci.Wystarczy troche kondycji i walki.
To tak sie tylko z boku wydaje .
|
|
|
|
|
Odp: MŁYN - 22/11/2002 15:22
Hehe Gradus a powiedz mi ilu zawodnikow z ligi polskiej to zawodnicy z umiejetnosciami bo ja Ci ich moge wymienic odrazu: Zielinski,Zurawski,Kosowski...dalej dlugo dlugo nikt i pozniej wynalazki typu Moskała, Rasiak ale ja i tak w nich nie wierze.
Reszta to zwykle łosie albo walczaki tak jak Gajtkowski,Niedzielan i inni.Walcza bo chca sie wybic a tak naprawde nie widzialby ich w swoim skladzie przecietny niemiecki 2 ligowiec Tak wiec sa w skali Europy wlasciwie sa nikim.Taka jest Polska liga i tyle.
Nie mamy wiec zawodnikow na prawde utalentowanych i dobrze rozwinietych.Zreszta Europa mowi sama za siebie - tylko Dudek i Rzasa graja w najlepszych ligach na wysokim poziomie bo polakow z ogona Bundesligi nie licze.Na 40 milionowy kraj 2 grajkow w dobrych klubach to troche malo.Zreszta wyniki Reprezentacji mowia same za siebie.
|
|
|
|
|
Odp: MŁYN - 22/11/2002 15:40
Ej ale to nie wina piłkarzy, że przegrywają. Jak oni mają wygrywać skoro ich umiejętność nie są adekwatne do I ligi? (oczywiście są wyjątki). Jest to kupa grajków z kilkoma sezonami w pierwszej lidze i tyle. JESZCZE RAZ POWTARZAM to nie wina piłkarzy tylko działaczy za ich "udane" transfery
|
|
|
|
|
Odp: MŁYN - 23/11/2002 16:01
Jasne to nie wina piłkarzy ... a czyja do cholery !! to oni biegaja po boisku , i to ich zadanie aby na boisku cos zrobic , a jak to wg ciebie zadanie prezesow itp ludzi to chyba cos ci sie pomyliło , to pilkarze musza myslec o tym zeby zarobic kase , a zeby zarobic to musza grac !!A jesli ich umiejetnosci sa nieadekwatne to jeszcez jeden powod zeby za przeproszeniem wyrzucic ich na zbity pysk , nie umieja grac w pilke i chca w ten sposob zarabiac ?? ... :/
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
- 1
- 2
-
|