Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> zadyma!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Adrian PS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8956 dni

**

Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 21:34
wracalem sobie (spokojnie!!!) Karlowicza kiedy nagle obejrzalem sie do tylu. Zobaczylem ludzi jak uciekaja a za nimi policja, pomyslalem ze jak nic nie bede robil i szedl spokojnie to mi nic nie zrobia. Nagle jeden z nich podbiega do mnie i zajebal mi pala po plecach, nastepny zajebal pala po nogach i powiedzial: spierdalaj ! ja do niego sam spierdalaj do domu ide. No w koncu ostatni przyiegl do mnie i zajebal mi reke tak ze do teraz mnie boli. Pobili mnie za nic, zreszta nie tylko mnie. Widzialem jak bili dziewczyne !!!! Zawsze i wszedzie policja jebana bedzie !!!!!!!!

Hold skladam temu miastu...
A..
Kibic
Na forum od 8568 dni

Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 21:41
A skad wiesz czlowieku ze to Warszawiacy ???? Dowody im sprawdzales?
Jakbys nie wiedzial po rozwaleniu bramy psiarnia czekala zeby strzelac w wybiegajacych wiec raczej sie nie dziwie ze chetnych bylo malo.

papryk
Kibic
Na forum od 8706 dni

**

Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 21:43
> wracalem sobie (spokojnie!!!) Karlowicza kiedy nagle obejrzalem sie do
> tylu. Zobaczylem ludzi jak uciekaja a za nimi policja, pomyslalem ze jak nic nie
> bede robil i szedl spokojnie to mi nic nie zrobia. Nagle jeden z nich podbiega
> do mnie i zajebal mi pala po plecach, nastepny zajebal pala po nogach i
> powiedzial: spierdalaj ! ja do niego sam spierdalaj do domu ide. No w koncu
> ostatni przyiegl do mnie i zajebal mi reke tak ze do teraz mnie boli. Pobili
> mnie za nic, zreszta nie tylko mnie. Widzialem jak bili dziewczyne !!!!
> Zawsze i wszedzie policja jebana bedzie !!!!!!!!

Bo stadion to świątynia, a psy to psy.

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
fenster
Kibic
Na forum od 8582 dni

Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 21:44
bo siedziałem wcześniej blisko nich isłyszałem co gadali-więc wiem na 100%

Obrazek jpg wstawiony na forum
MaxyM
Kibic
Na forum od 8856 dni

Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 21:50
Fenster nie pisz nie sprawdzonych informacji bo przez takie farmazony plotki siejesz, ktore bardzo ciesza kibicow innych druzyn.

"...lata melanży, trzy dekady w branży..."
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8958 dni

Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 21:54
> Ja bym proponował usunąć post fenstera, bo takich debilizmów dawno nie
> widziałem.
To by była cenzura.

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8958 dni

Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 21:55
> wracalem sobie (spokojnie!!!) Karlowicza kiedy nagle obejrzalem sie do
> [ciach]
Polska Policja. Bije kogo pobadnie bo chce se po prostu pobić.

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
brodaONE
Kibic
Na forum od 8537 dni

**

Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 22:02
To byla masakra:( kuwa wlasny stadion demolowac:( przykro mi ze Pogoń przegrala:( powiem tylko tyle ze nie lubie zadym szkoda mi nas wszystkich i pilkarzy :( moim zdaniem starali sie jak mogli...
brak mi sloow:(

--
Kibic
Na forum od 8721 dni

Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 22:13
Do puki niezrobia tu identyfikatorow ( tak jak na lidze angiesliej) to beda lac i dziewczyny a ty chyba niebys winien i potzrebnie sobie szedles spokojnie mogles przejsc na drugasrone uli cy !! ale coz dopuki niebedzi identyfikatorow beda lali wsyztskich !!!

Gaca
Kibic
Na forum od 8625 dni

**

Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 22:26
> Do puki niezrobia tu identyfikatorow ( tak jak na lidze angiesliej) to beda lac
> i dziewczyny a ty chyba niebys winien i potzrebnie sobie szedles spokojnie
> mogles przejsc na drugasrone uli cy !! ale coz dopuki niebedzi identyfikatorow
> beda lali wsyztskich !!!
Bartollo co ty mowisz?? jaka druga strona ulicy. Pomysl zanim cos napiszesz [Ostatnio edytowane przez Gaca: 2002-11-10 22:27]

Gaca
Kibic
Na forum od 8625 dni

**

Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 22:31
O ile dobrze widzialem to dwoch kamikadze wyskoczylo na psy (pewny nie jestem) a nie jeden:D. Przsada- po co demolowac własny stadion. Pały niezłe mieli. Musieli je jakos wczesniej wniesc. Nie popieram tego co sie stalo, ale przynajmniej na trybunach było ciekawiej niz na boisku:D (chociaz wolalbym zeby nie bylo tych incydentow)
[Ostatnio edytowane przez Gaca: 2002-11-10 22:32]

TomY
Kibic
Na forum od 8513 dni

**

Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 22:35
dlaczego w kraju w którym płace podatki i na kazdym kroku zdzierają ze mnie kase trzeba chodzic po chodnikach tak jak policja chce? To jest chore a to jest chory kraj!!

fenster
Kibic
Na forum od 8582 dni

Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 22:43
jeszcze odbijemy się od dna
lecha kurwe pokonamy
pyry jebane pyry

avelyn
Kibic
Na forum od 8475 dni

Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 22:44
To zdarzylo sie juz po meczu:
1. zaczelismy wychodzic z sektora, idziemy dalej a tam tlum wiary ucieka ku wyjscia bo policjanci na konaich zaczeli ich rozganiac
2. wyszlismy ze stadionu, idziemy na dol, a tam wszedzie policja wszystkich gania
3. policjanci zaczynaja nas gonic
4. dobiegam na przystanek na karlowicza i czekam na tramwaj ale policjanci dalej za nami ida, wiec ucikam
5. biegne w strone wawrzyniaka, dobiegam, wsiadam do tramwaju numer 5 w ktorym bylo az 8 osob(przynajmniej w pierwszym przedziale)
6. sieddze sobie spokojnuie a tu nagle cos w tramwaj walnelo, widze rozbijajaca sie szybe, mysle, ze ktos rzucil kamieniem, ale nie,nagle slysze strzalyy(!), 2, 3 i 4 szyby poszly, potem kolejne strzly i pekniecia szyb w tramwaju
7. w tramwwaju wybitych zostalo kilaknascie szyb- stalo sie tak dzieki kochanym panom policjantom z szotganami z gumowymi kulami, oczywiscie pozniej w telewizji powiedza, ze akcja policji byla w pelni udana i niezbedna... tak to juz u nas niestety jest, jak zwykle beda bez winy...
8.Dowiedzialem, sie pozniej jeszcze, ze takie akcje powtorzyly sie tez w innych miejscach Szczecina, policja wpadala do autobusow i palowala niektore osoby, ganiali tez zwyklych ludzi w szalikach takze po ulicach na miescie jeszcze sporo po zakaczeniu meczu...

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
kocek
Kibic
Na forum od 8584 dni

**

Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 22:45
Haha...Jak na moj gust to policja na stadionie powinna strzelac do gosci rozwalajacych brame z ostrych...Rozwiazaloby to problem raz na zawsze...Mi tez zdazylo sie nie raz dostac od policji po plecach...Nie raz i nie dwa...Nie naleze w kazdym razie do ich fanow ale za demolowanie wlasnego stadionu to kula w leb...Nie wiem kto byl w prowodyrem w zadymie ale doskonale pamietam sytuacje z meczu z Legia jak "goscie"(???) ze stolicy podpalili serpentyny a pozniej jak na sektor usilowal wejsc lekarz aby udzielic pomocy poparzonemu kolesiowi to probowali wtargnac na boisko...[bJESLI tym razem zamieszki byly ich zasluga to ja dziekuje za taka zgode...

Heh ...I jeszcze jedno...Smiesza mnie przyspiewki w stylu "Zawsze i wszedzie policja ..." ...Jesli "zawsze i wszedzie" to ciekawy jestem gdzie zglaszacie sie jak ktos Wam urzadzi wlam do mieszkania lub ukradnie samochod...???

[Ostatnio edytowane przez kocek: 2002-11-10 22:47]

[Ostatnio edytowane przez kocek: 2002-11-10 22:49] [Ostatnio edytowane przez kocek: 2002-11-11 23:00]

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
Gaca
Kibic
Na forum od 8625 dni

**

Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 22:46
fenster ty jakis przyjebay jestes! Lec szybko na policje i pokaz im swoje zdjecia frajerze. Pomysl troche. Ja tez nie popieram tej zadymy i jest dla mnie głupim demolowac swója stadion ale co do kapowania to nigdy NIGDY ! [Ostatnio edytowane przez Gaca: 2002-11-10 22:51]

fenster
Kibic
Na forum od 8582 dni

Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 22:48
jebać lecha jebać

Gaca
Kibic
Na forum od 8625 dni

**

Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 22:52
ty kocek a bolało?? Ale jak by strzelali z oostrych to juz bys tu nie pisal :)

budi
Kibic
Na forum od 8603 dni

Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 22:55
> jebać lecha jebać

jestes zalosny...

wielkoPOLSKA
kocek
Kibic
Na forum od 8584 dni

**

Odp: zadyma!!! - 09/11/2002 22:59
Hehe...Chodzilo mi o dostanie pala po plecach w ogole...Tez za niewinnosc...Ryzyko zawodowe ;)..

Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769107994 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005