| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Lech(plakaty,ulotki....) - 04/11/2002 21:59
Pogoooooooooooooonnnnnnnnn :luxhello::luxhello::luxhello::luxhello::luxhello::luxhello: Pogoooooooon !!!!!!!!!!!!!! lalalalaalalalallala :luxhello::luxhello::luxhello::luxhello::luxhello::luxhello::luxhello: POGOŃ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POGOŃ !!!!!!!!!!!!!!!!!
:luxhello::luxhello::luxhello::luxhello::luxhello::luxhello::luxhello::luxhello::luxhello::luxhello::luxhello::luxhello::luxhello: MKSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
sorry nie moglem wytrzymac [Ostatnio edytowane przez JuN: 2002-11-10 22:00]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Lech(plakaty,ulotki....) - 05/11/2002 16:10
Akcja trwa,akcja trwa....
Dzisiaj kilka ulotek rozwiesiło sie przy LO8 i Netto(Królowej Jadwigi).Po za tym dałem kilku osobom te ulotki żeby porozwieszały u siebie.A dzisiaj wieczorkiem atak na osiedla przy Komuny Paryskiej 
pozdro [Ostatnio edytowane przez kurczak: 2002-11-04 16:13]
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Lech(plakaty,ulotki....) - 05/11/2002 18:55
Ja wydrukowalem juz 40 plakatow.Scislej mowiac,20 podwojnych(2 plakaty mieszcza sie na jednej kartce).Dzis atakuje przystanki autobusowe w Centrum.Mam nadzieje,ze Policja mnie nie scignie.W sumie to szybko biegam i sadze,iz sobie poradze.
09.11. godz. 18:00 Pogon Szczecin - Lech Poznan KTO NIE IDZIE(a moze) TEN ZIEMNIAK!
|
1948
|
|
|
|
Odp: Pogon-Lech(plakaty,ulotki....) - 05/11/2002 20:35
W poznaniu taka akcja plakatowania byłaby nielegalna bez zgody władz miejskich.Nie wiem jak to jest w szczecinie. Nasi kibice zachęcają do przyjścia na mecze rozwieszając (legalnie oczywiście) w mieście na głównych skrzyżowaniach kilka banerów z informacją o meczu. Myślę, że oklejanie przystanków i wszystkiego co się da nie przysporzy Wam zwolenników wśród służb odpowiedzialnych za czystość miasta.
Pozdrawiam!
Ziemniak, kartofel czy ja wolicie pyra!
|
nARKA!
|
|
|
|
Odp: Pogon-Lech(plakaty,ulotki....) - 05/11/2002 22:37
Oczywiście że u nas też to jest nielegalne, ale małolaty mają dzianych rodziców co za nich zapłacą ewentualną grzywnę, no i mogą się wykazać, że oni też coś dla klubu robią
|
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !
Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Lech(plakaty,ulotki....) - 06/11/2002 00:29
> Oczywiście że u nas też to jest nielegalne, ale małolaty mają dzianych rodziców
> co za nich zapłacą ewentualną grzywnę, no i mogą się wykazać, że oni też coś dla
> klubu robią
Po pierwsze-nie jestem malolatem
Po drugie-nie mam dzianych rodzicow
Po trzecie-nie naklejam na wiatach przystankowych.W zupelnosci wystarcza mi slupy od latarnii.
Po czwarte-daj lepszy pomysl na promocje meczu
P.S. Pozdrowienia dla tych,ktorzy poswiecaja swoj czas i terroryzuja swoje drukarki
|
1948
|
|
|
|
Odp: Pogon-Lech(plakaty,ulotki....) - 06/11/2002 09:10
Ja ojca ksero sterroryzowalem  
Jedno zalecenie co do akcji.Moze wiekszej czesci ulotek nie rozklejajmy teraz bo jesli sie okaze ze faktycznie czesc bedzie zerwana badz w inny sposob sie zagubi to troche ich szkoda.Mysle ze czwartek wieczorem to idealna pora na rozklejanie(przynajmniej ja tak robie ),akurat piatek i sobota rano to juz takie przedmeczowe napiecie i wiecej osob moze zdecydowac sie pojsc
pozdro dla wszystkich dzialajcych
P.S.Wczoraj powiesilem jedna przed wejsciem do Urzedu Miejskiego
Ciekawe czy jeszcze wisi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Lech(plakaty,ulotki....) - 06/11/2002 13:32
> Heh to musimy sie znac z widzenia do ktorej chodzisz klasy ?
Hmm powiem ci tak....Mam właśnie informe w szkole...wystarczy gdzieś spojrzeć i powinieneś wiedzieć  Aty z której Tak po za tym to jestem w szoku.W szkole wywiesiłem wczoraj 3 ulotki...i jeszcze wiszą!!!
PS.Dzisiaj kolejna akcja na osiedla
pozdro
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Lech(plakaty,ulotki....) - 06/11/2002 14:36
Taaa... dziś u mnie w szkole (LO9) była inwazja! Dosłownie! ... Gdzie nie stanąłbyś, wszędzie zauważałeś plakaty 
Około 20 .... i najważniejszy - na drzwiach wejściowych do szkoły Efekt niesamoiwyty ... każdy kto przechodził zawsze zatrzymywał się przy tym Oby poskutkowało ....
=]
|
..::..
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3