| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gondor zrezygnowal z pogoni wraca begdas!!!! - 02/10/2002 20:03
Ktoś tu kurwa nie wziął w łape ! O ile pamiętam tereny w okół stadionu już dawno miały należeć do spólki, a jeszcze nie należą!! O co tu kurwa chodzi?? Komuś ewidentnie zależy na rozjebaniu naszego klubu!!. A co do Gondora? Do kiedy byl w Gorzowie to był zajebisty klub wszystko było Ok. Ale zacząl przeszkadzć politykom to go ujebali!!. Radni wjebali sobie samobuja przed wyborami !!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gondor zrezygnowal z pogoni wraca begdas!!!! - 03/10/2002 07:26
Mówi Les Gondor
Cytaty z środowej konferencji prasowej
Ja tych pieniędzy nie mam, ja jestem tylko majętny. Ja wszystkie pieniądze wydaje właśnie na sport, pomagam ludziom.
Taki radny, który się nazywa Litwiński z Platformy Obywatelskiej. Młody człowiek, ale zakręcony. Nie wiem, co nim kieruje. Facet, który ma być przecież za biznesem...
Facet, który startuje na prezydenta miasta, Pan Kamrowski. To jest półprzytomny człowiek. On nie wie, o czym się mówi.
Pani Masłowska. Wypowiada się, a nie wie o co chodzi. Decydują o bardzo niewygodnej sprawie w trakcie kampanii wyborczej. Nas nie powinna interesować kampania, a to czy radni są mądrzy i czy potrafią decydować o losach miasta. A nie ukrywać się, trzymać kurczowo stołka i czekać na pensyjki.
O radnych w ogóle: Dali im te mikrofony, guziki. Przecież to jest show, "Muppet Show" dosłownie. Naciskają, kręcą, mówią do tych mikrofonów. Głosują bzdury.
Facet mówi: "Co to ten Gondor jest? To jest pseudonim jakiś? Kto to jest?" On się dopiero obudził, Pan Duklanowski jakiś. On nie wiedział, o czym on głosuje, nie wiedział, na jaki mówi temat.
O piątkowym tekście w "Gazecie Wyborczej" i jego autorach: Nic takiego w żadnym mieście, w żadnym kraju nie spotkało mnie tak jak w Szczecinie. To jest coś potwornego, żeby jakiś szmondak, ...szmondak, który mnie nie zna, nie zna moich firm, a zatrudniam 220 osób. Zapytajcie się ich, czy prezes Gondor to jest złodziej.
|
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Gondor zrezygnowal z pogoni wraca begdas!!!! - 04/10/2002 09:24
Dzisiejsz Głos :
"Więzienia się nie obawiam"
- Prokuratura w Gorzowie oskarża pana o uszczuplenie finansów publicznych. Wyłudził pan ponoć 600 tysięcy złotych.
- Nie mam nic do ukrycia. Rzeczywiście prowadzone jest przeciwko mnie takie postępowanie. W 2000 roku uchwałą Rady Miasta Gorzowa żużlowy klub Pergo, którego byłem właścicielem, otrzymał dotację celową w wysokości 600 tysięcy złotych na zakup sprzętu. W tym samym dniu, gdy wpłynęły do klubu pieniądze, wypłaciliśmy je zawodnikom. Żużlowcy kupili za nie motocykle i inny sprzęt. W klubie przedstawili rachunki i rozliczyli się co do złotówki.
- Co zatem było nielegalnego w tym postępowaniu?
- Okazało się, że nie mieliśmy prawa przekazać pieniędzy żużlowcom. Mieli oni z nami podpisane zawodowe kontrakty. Z formalnego punktu widzenia nie byli pracownikami Pergo i nie mogli dokonywać zakupów w imieniu klubu. To klub musiał sam dokonać zakupów. Dopiero gdy rozliczaliśmy z miastem dotacje wyszło na jaw, że popełniliśmy błąd.
- Grozi za to panu kara więzienia do 6 lat.
- Sprawa została już skierowana do sądu. Jestem przekonany, że nie może być mowy o wyroku skazującym. Przecież pieniądze zostały wykorzystane zgodnie z celem. Popełniliśmy drobny błąd, ale za to nie idzie się do więzienia. Na pewno nie ukradłem tych pieniędzy ani ich nie wyłudziłem.
- Jak długo zaangażowany był pan w Gorzowie sport żużlowy?
- Dobrych kilka lat. W tym czasie Pergo zdobyło tytuł wicemistrza kraju, zespół był trzeci, czwarty a raz szósty na koniec rozgrywek. Zawsze braliśmy udział w rozgrywkach play off. Na trybunach mecze oglądało od 5 do 10 tysięcy widzów. W gorzowski żużel włożyłem ponad 6 mln złotych swoich prywatnych pieniędzy. Wystarczyło abym wycofał się z tej zabawy, a po żużlu na dobrym poziomie w Gorzowie jest już wspomnienie. Zespół spadł do II ligi. Nie widzę szans na odbudowanie pozycji sprzed lat.
|
Nie dyskutuj z debilem !
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
|
|
|
|
Odp: Gondor zrezygnowal z pogoni wraca begdas!!!! - 04/10/2002 22:44
Nie rozumiem waszego zdenerwowania(w tym momencie) Misatu zostalo jeszcze kilka dni do podpisania umowy dopiero po tych kilku dniach mozemy zaczac sie martwic..Co prawda tez mam juz tego calego cyrku dosyc ale oto przyklad dla ktorego r(z)adni powinni podpisac te jebane dokumenty:
1)Nie dlugo wybory a jak juz wiadomo od dawna kibice Pogoni to spora czesc glosujacych..
a teraz przyklad dla ktorego radni nie podpiszatego dokumenu:
1)Bo moja Pogon gleboko w dupie i chuj ich ona obchodzi!
Do tego drugiego przykladu nie mozna dopuscic!!!Trzeba powybijac skurwieli od lewej do prawej!Bedzie spokoj!
POGON WALCZACA!!!!!
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
-