| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGON-KSZO 4:1!!!!!!!!!!!!!!!! - 20/09/2002 23:41
NARESZCIE!!!!!!!Jednak mozna...Wreszcie przyszedl konkretny szkoleniowiec i odwaznie postawil n nowych zawodnikow....Wreszcie w miare pewnie zagrala defensywa(tylko jeden blad Romaniuka)...Bylo krycie i walka do konca...To co wyprawia Chifon to jest niezla jazda...Walczy tak jakby byl wychowankiem Pogoni i mazyl o grze w tej druzynie od dziecinstwa ...Szkoda Pawlaka...I mam tylko jedno pytanie:czy wiisiala flaga "SZACUNEK" bo z mojego miejsca (sektor 10 )nie bylo jej widac...Bedzie dobrze...
|
Jak rozjebiecie juz wszystko to pie*dolnijcie sie w leb...
|
|
|
|
Odp: POGON-KSZO 4:1!!!!!!!!!!!!!!!! - 20/09/2002 23:43
Meczyk cudowny, pilkarze pokazali w koncu klase, Rodriguez zagral dobrze, az mi sie spodobal, Norko- bez komenatrza, czekam tylko az wyzdrowieje Olszewski wtedy bede bardziej spokojny. Chifon i Pawlak-klasa dla samych siebie. Choto zagral bardzo dobrze, jak tak dalej pojdzie to powiem "chuj z Wegrzynem mamy Choto" Saranovic, Partyka i Pokladowski doskonale prowadzili akcje skrzydlami, Bilinski na poczatk byl ostatnim i "sprzatal" jak prawdziwy stoper, pozniej wszedl do srodka i jestem z jego wystepu nareszcie zadowolony. Co do kibicow to pokazali klase. Stworzyli wspaniale widowisko, tyle rac i pirotechniki, tylko pogratulowac, oby na nastepnych meczach bylo tak samo. Panie Wyrobek, gratulacje za tak wspaniale poukladanie druzyny, widac, ze jest pan prawdziwym fachowcem. Oby tylko pan to udowodnil w nastepnych meczach !!!!! Brawo Pogon, Brawo Wyrobek, Brawo kiibice !!!!!!!
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGON-KSZO 4:1!!!!!!!!!!!!!!!! - 21/09/2002 01:06
Dawno juz nie widzialem tak efektownego zwyciestwa w tak nieefektownym stylu. Pogon wciaz jest bardzo niepoukladana, brak koncepcji w grze i mysli taktycznej. Pilkarsko wcale nie bylo to dobre spotkanie w wykonaniu portocow, wiec nie ma co popadac w euforie. W tym meczu istotniejsze od samej gry bylo zwyciestwo i zostalo osiagniete, styl na razie zostawmy. 3 punkty nie zostaly zdobyte dzieki wyzszosci czysto pilkarskich umiejetnosci, 3 punkty zostaly po prostu wywalczone i wybiegane. Niesamowite jest to ze Wyrobek potrafil w tym zespole w tak krotkim czasie zaszczepic tak wielkiego ducha walki i wiare w zwyciestwo. Ambicje wprost tryskaly chlopakom uszami. To jest godne pochwaly. Ambicja i uporczywa walka do konca to podstawy, fundamenty sukcesu w pilce, same umiejetnosci nie wystarcza. To szczegolnie wazne w polskiej lidze gdzie wlasnie tymi cechami mozna wiele zdzialac nawet nie posiadajac zbyt wielkiego pilkarskiego potencjalu i w tym upatruje naszej szansy.
Oto garsc moich spostrzezen z meczu :
- Romaniuk zagral profesorska pierwsza polowe
- w drugiej paleczke przejal od niego Choto (naprawde pozytywne zaskoczenie)
-tak ruchliwego napastnika jak Saranovic w Szczecinie chyba jeszcze nie mielismy, ilez ten czlowiek sie nabiega, szkoda tylko, ze dostaje od partnerow tak malo pilek. Nie rozumiem czemu Wyrobek okreslil jego wystep jako slaby.
-Na jakiej pozycji gral Bielak? Zreszta to nieistotne, chyba za slaby na pierwsza lige
-Partyka musi sie jeszcze wiele uczyc
-Chifon - klasa
-Pokladowski rozgrywajacym Nie tedy droga panie trenerze
-SEKTOR 12 - BRAWO BRAWO I JESZCZE RAZ BRAWO, odrodzil nam sie mlynek i oby tak dalej, bo lech przyjezdza juz wkrotce
-kolowrotki to na razie wersja demo?? )
-Werner! Co? Ty wiesz co 
A na dobranoc -
NIGDY NIE SPADNIE, MKS NIGDY NIE SPADNIE!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGON-KSZO 4:1!!!!!!!!!!!!!!!! - 21/09/2002 02:09
Nareszcie zwyciestwo 4 bramki i 3 punkty BRAVOOOO POGOŃ...
Natomiast z Pawlakiem jest żle ma poważny problem z Pachwicą i są obawy o najbliższe wystepy w lidze.
Gratulacje dla kiboli za wspaniałą oprawe meczu....
Cała Polska widziała co potrafi tylko 4 tyś osób..
|
|
|
|
|
Odp: POGON-KSZO 4:1!!!!!!!!!!!!!!!! - 21/09/2002 07:16
A ja gniłem w pracy,- kur..!
Więc dzwonię do kingapsa ( dzięki stary ) pytam co i jak...i czuję jak krew napływa mi do skroni, odkładam telefon...
Kumpel z Poznania pyta: i co w dupę? A ja krzyczę,- w dupę kur.. ale Koszo!!! Nie istnieli, rozwaliliśmy ich w pył, w pizzdu, w... kur.. ale zajeb.....!!!
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
|
|
|
|
|