| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ciekawe ile ludzi przyjdzie na mecz pogon-kszo - 18/09/2002 10:50
Po pierwsze trzeba naglosnic sprawe o obnizce cen biletów!! W szczecinie prawie nikt o tym nie wie. A to napreawde moze przyciagnac wielu kibiców. Sprawa druga to oprawa meczu : jak pokazalo spotkanie z Gornikiem wcale nie potrzeba wielu kibiców zeby stworzyc niezla atmosfere na stadionie. Osobiście jak na każdy mecz przygotujemy z kolesiami pare kilo konfetti w workach (ok.150 szt.) i kilkadziesiat serpentyn. Na nic wiecej mnie nie stac ale mysle , ze jakby kazdy postaral sie zrobic cos od siebie to na meczu fruwaly by tony konfetti, tysiace serpentyn itp. itd. A WIĘC WSZYSCY NA STADION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Ciekawe ile ludzi przyjdzie na mecz pogon-kszo - 19/09/2002 16:58
W radiu plus od kilku dni nadawana jest reklama meczu Pogoń-Kszo.Sodki głos Darka Dżwigały namawia wszystkich , aby stawili sie na meczu, bo kibice są 12 zawodnikiem Pogoni.Piłkarzom gra się wtedy lepiej, oni zaś obiecują ,że ze swojej strony zrobią wszystko co się da aby zdobyć punkty.Na końcu zaś jest informacja o nowej , rewelacyjnej cenie wejściówek.Brzmi to coprawda jak reklama proszku do prania, ale co tam wazne,ze coś sie ruszyło w tym kierunku.Ja jak wspomniałam wczesniej będę na pewno, załatwiłam se wolne w pracy
|
"CSWD" i to się nie zmieni....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|