Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Ciekawe ile ludzi przyjdzie na mecz pogon-kszo << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Adrian PS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Ciekawe ile ludzi przyjdzie na mecz pogon-kszo - 16/09/2002 21:02
wychodzi na to ze tylko forumowicze chodza na mecze :D

Hold skladam temu miastu...
Matek.
Kibic
Na forum od 8618 dni

Odp: Ciekawe ile ludzi przyjdzie na mecz pogon-kszo - 16/09/2002 22:01
ROB POWIEDZ CZY ZALATWISZ CZEKAM

Pogoń To My!
rob :)
Kibic
Na forum od 8855 dni

**

Odp: Ciekawe ile ludzi przyjdzie na mecz pogon-kszo - 17/09/2002 10:07
sory ale tu nie zagladalem , kto ci powiedzial ze z KSP jestem ??? ... tak tylko zaproponowalem

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
ble2
Kibic
Na forum od 8662 dni

Odp: Ciekawe ile ludzi przyjdzie na mecz pogon-kszo - 18/09/2002 10:50
Po pierwsze trzeba naglosnic sprawe o obnizce cen biletów!! W szczecinie prawie nikt o tym nie wie. A to napreawde moze przyciagnac wielu kibiców. Sprawa druga to oprawa meczu : jak pokazalo spotkanie z Gornikiem wcale nie potrzeba wielu kibiców zeby stworzyc niezla atmosfere na stadionie. Osobiście jak na każdy mecz przygotujemy z kolesiami pare kilo konfetti w workach (ok.150 szt.) i kilkadziesiat serpentyn. Na nic wiecej mnie nie stac ale mysle , ze jakby kazdy postaral sie zrobic cos od siebie to na meczu fruwaly by tony konfetti, tysiace serpentyn itp. itd. A WIĘC WSZYSCY NA STADION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wioro
Kibic
Na forum od 8625 dni

Odp: Ciekawe ile ludzi przyjdzie na mecz pogon-kszo - 18/09/2002 11:23
ja juz mam torbe konfetti bo siostrze sie nudzilo:) ale nie mam pewnosci czy bede na meczu bo mieszkam kawalek od szczecina a w piatek jeszcze do szkoly:(

p.s. a gdzie bedzie mlyn? na luku?

...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
Matek.
Kibic
Na forum od 8618 dni

Odp: Ciekawe ile ludzi przyjdzie na mecz pogon-kszo - 18/09/2002 11:24
Domel17 trzeba to naglosnic tylko jak i przynies co morzesz i ja tez cos sprubuje zrobic ok przynies co morzesz. napisz mi na gadu-gadu moj numer 1098858 czekam tylko szybko

Pogoń To My!
ble2
Kibic
Na forum od 8662 dni

Odp: Ciekawe ile ludzi przyjdzie na mecz pogon-kszo - 18/09/2002 13:05
Moge zorganizować plakaty informujące o meczu i o cenach albo coś w tym rodzaju. ALE POTRZEBNI BEDĄ CHĘTNI DO ICH ROZWIESZENIA!!!

Matek.
Kibic
Na forum od 8618 dni

Odp: Ciekawe ile ludzi przyjdzie na mecz pogon-kszo - 18/09/2002 15:43
domel17 napisz mi na gadu-gadu numer 1098859 i wszystko omowimy

Pogoń To My!
Gaca
Kibic
Na forum od 8626 dni

**

Odp: Ciekawe ile ludzi przyjdzie na mecz pogon-kszo - 18/09/2002 18:55
ja na meczu bede napewno i moi kolesie tez:) zobaczymy ilu jest prawdziwych kibicow Pogoni. Jest to chwila proby:). Wqrwiaja mnie ci co mowia ze na taka słaba Pogon nie ma co chodzic:( :D. Bede chodzil niezaleznie od tego jak beda grac ale wolalbym chodzic na "dobrą" Pogon

Paulinus
Kibic
Na forum od 8545 dni

Odp: Ciekawe ile ludzi przyjdzie na mecz pogon-kszo - 19/09/2002 16:58
W radiu plus od kilku dni nadawana jest reklama meczu Pogoń-Kszo.Sodki głos Darka Dżwigały namawia wszystkich , aby stawili sie na meczu, bo kibice są 12 zawodnikiem Pogoni.Piłkarzom gra się wtedy lepiej, oni zaś obiecują ,że ze swojej strony zrobią wszystko co się da aby zdobyć punkty.Na końcu zaś jest informacja o nowej , rewelacyjnej cenie wejściówek.Brzmi to coprawda jak reklama proszku do prania, ale co tam wazne,ze coś sie ruszyło w tym kierunku.Ja jak wspomniałam wczesniej będę na pewno, załatwiłam se wolne w pracy

"CSWD" i to się nie zmieni....
cienki20
Kibic
Na forum od 8603 dni

Odp: Ciekawe ile ludzi przyjdzie na mecz pogon-kszo - 20/09/2002 12:42
Ja napewno przyjde na mecz i bede goraco dopingowal POGOŃ.Licze ze bedzie okolo 2 tys.ludzi

laik
Kibic
Na forum od 8550 dni

Odp: Ciekawe ile ludzi przyjdzie na mecz pogon-kszo - 20/09/2002 13:34
ja przyjkde na pewno a ze mna przyjdzie koles z ostrowca wlasnie jest w pociagu ;))) i jak mowi ma zesoba szalik Pogońi ;)

[Ostatnio edytowane przez laik: 2002-09-01 13:36]

POGOŃ WALCZĄCA , POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA !!!
ihaa
Kibic
Na forum od 8581 dni

Odp: Ciekawe ile ludzi przyjdzie na mecz pogon-kszo - 20/09/2002 13:46
dla mnie w sumie nie wazne ile bedzie osob na stadionie. wazne tylko ile w mlynie, gdyby jak mowicie przyszlo 1,5 tys. osob to by bylo zaj******. bo jaki z kibicow 12 zawodnik jak siedza i wyzywaja pilkarzy jak cos spieprza?

wioro
Kibic
Na forum od 8625 dni

Odp: Ciekawe ile ludzi przyjdzie na mecz pogon-kszo - 20/09/2002 14:33
ja za pol godziny wyjezdzam na mecz wiec bede:)

...a świstak siedzi i pali ze sreberka :smoking:
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769134067 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.02 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005