Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
J_B
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8582 dni

**

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 21:47
Do walki może i ich zmuszą ale żeby wygrywać potrzebne są terz umiejętności których naszym piłkarzom niestety brak :(

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
Stary
Kibic
Na forum od 8871 dni

**

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 04/09/2002 22:41
Tez jestem zdania, ze Wyrobek to jedyny sposrod branych pod uwage, ktory bez szemrania przyjal posade. Na trenera z wyzszej polki aktualnie nas po prostu nie stac, a nawet gdyby jakos wysuplac na ten cel dodatkowe srodki, to podejmowanie pracy z tak rozbitym zespolem (choc nie wiem czy mam prawo okreslic ten twor zespolem) jest olbrzymim ryzykiem, a nie kazdy ma ochote kalac swoje trenerskie dokonania spadkiem z ligi.

Dzis jest tak zle, ze chyba gorzej byc nie moze wiec wypada spojzec w przyszlosc z optymizmem. Wyrobek nie poraz pierwszy przejmuje zespol po Mikulskim, wiec chyba zdaje sobie sprawe z bledow jakie popelnia jego "kumpel" po fachu. Jezierski moze sluzyc wartosciowa rada ale sadze, ze za wiele nie bedzie sie wtracal.

I jeszcze jedno - NIECH JESZCZE RAZ KTOS BEDZIE TU WYPISYWAL BEKDAS WROC - widzieliscie te liste horendalnych dlugow wobec bylych pilkarzy?!?! Wlos sie na glowie jezy!!!

Yakumo
Kibic
Na forum od 8545 dni

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 05/09/2002 10:33
doklanie, ludzie maja krotka pamiec co do bekdasa, to on nas wciagnal w to bagno !

--
Yakumo
'Viva la Revolution'
dary
Kibic
Na forum od 8617 dni

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 05/09/2002 11:55
bardziej poprawnie będzie, że Begdas "wciągnął nas w jeszcze większe bagno". Trzeba jednak pamiętać, że przecież dzięki niemu Pogoń wystartowała w lidze i za rok cieszyliśmy się z wicemistrza (nie rozumiem tylko dlaczego nie wszyscy). Przypomnijcie sobie tytuły w prasie przed każdym nowym sezonem - cały czas długi, kłopoty itd. Ja osobiście będę miał z turecką Pogonią miłe wspomnienia - frekwencja, wicemistrz, oprawy meczów...

POGOŃ TO MY !
wien
Kibic
Na forum od 8714 dni

**

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 05/09/2002 12:14
70% milych i 30 % nie milach

Na Zawsze POGOŃ
Kluczyk
Kibic
Na forum od 8547 dni

*

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 05/09/2002 12:28
Leszek Jezierski i Jerzy Wyrobek bedą starali sie uzdrowic klub , ale nasówa sie jeszcze jedno pytanie !!!!! Czy znajdą sie na tą chorobe lekarstwo!!!!!!!

aRe
Kibic
Na forum od 8617 dni

**

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 05/09/2002 15:03
Przeciez mamy dobrych pilkarzy tylko oni nie umia tego pokazac.Jakby zmienic taktyke , ustawienie, sposob gray i wogole to na pewno sie zgraja i zaczna wygrywac. Moze juz nawet od meczu z wisla.Przeciez ona ma zla passe.

Pogoń ponad wszystko !!!
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8959 dni

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 05/09/2002 15:11
Ja do tych zmian podchodze optymistycznie. Mysle ze zmiana trenera to dobra decyzja. Patrzac na historie pracy Wyrobka to znow bedzie "sprzatal" po Mikulskim. I mam nadzieje ze mu sie uda.
A tak po cichu to licze na jakas niespodzianke z Wisla :)

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Yakumo
Kibic
Na forum od 8545 dni

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 05/09/2002 18:54
to co mamy teraz jest pochodna wszystkiego co sie dzialo za bekdasa i wczesniej, nie wiem co lepsze... i czy to wicemistrzostwo bylo w ogole warte tego co mamy teraz ? cieszylem sie z tego ale teraz trzezwym ;) okiem troche to inaczej wyglada...

--
Yakumo
'Viva la Revolution'
rob :)
Kibic
Na forum od 8855 dni

**

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 05/09/2002 19:46
Nie wiem czy zmiana trenera jest naprawde potrzebna , co Mikulski mogł zrobic z takim składem ? nic , ale zobaczymy co nowi trenerzy pokarza na przyszłych meczach , to co widze na treningu to powolne układanie , uspakajanie druzyny ... Bedzie Dobrze !!! :)

Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
Kluczyk
Kibic
Na forum od 8547 dni

*

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 06/09/2002 00:09
cizlowieku co ty wiesz o Bekdasie ten facet zainwestowal troche swoich pieniedzy i w zawodnikow i w Urzednikow on sam tu nieprzyjechal jemu obiecano
grunty a w zamian on obiecal wysoki poziom pilki i pytam kto zrealizowal umowe !!!poczekajcie po wyborach samorzadowych odwruca sie wszyscy urzednicy bo taki jest plan wyborczy

Yakumo
Kibic
Na forum od 8545 dni

Odp: Nowy duet - Leszek Jezierski & Jerzy Wyrobek - 06/09/2002 11:16
aha, Bekdas byl swiety... no to widze ze Ty duzo wiesz

--
Yakumo
'Viva la Revolution'
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769141704 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.1 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005