Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> to będzie druga liga!!!!! 1-2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
papryk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8707 dni

**

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 13/08/2002 12:21
YF nawet jezeli cieszyliśmy sie z waszego spadku to jest to podyktowane odwieczną rywalizacją, która odnośnie naszych drużyn jest "szczególnie zaznaczona" i nie zmienia faktu, że zaraz potem większość tęskniła za wyjazdami do Poznania i Waszymi przyjazdami do Szczecina.
Tak więc mimo ogólnych waśni życzę Wam i nam dużej formy i ciekawych wzajemnych spotkań zawsze w I lidze !
Pozdro

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
piwopio
Kibic
Na forum od 8607 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 13/08/2002 15:49
Jeśli chodzi o drugą drużynę, to od kilku lat jej nie ma, ponieważ została rozwiązana, a szkoda:-( Teraz prezes dąży do tego, aby przywrócić drogą drużynę lub zrobić coś, aby zawodnicy nie mieszczący się w składzie mieli gdzie grać (teraz dla tych zawodników organizowane są bardzo często sparingi), ale jak zwykle niezastąpione przepisy pzpn nie pozwalają na taką formę, jaką zaproponowali działacze Dyskobolii. Chodzi o to, aby zawodnicy mogli grać w jakiejś drużynie z niższej klasy rozgrywkowej, a zarazem w Dyskobolii, tak jak to jest przeprowadzane, gdy ma się drugą drużynę!!!

www.piwopio.prv.pl - Klub kolekcjonera pamiątek piłkarskich
ficiu
Kibic
Na forum od 8738 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 13/08/2002 16:14
Mam propozycję dla wszystkich , którzy nie wierzą w utrzymanie - WYPIERDALAJCIE !!! Zacznijcie oglądać ,nie wiem... siatkówkę , szachy, cokolwiek!!! Pogoń takich kibiców nie potrzebuje!!!

w żyłach...
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 13/08/2002 16:27
ficiu idz sie poloz spac. odpocznij, zrelaksuj sie i moz bedzie wszystko ok.

Hold skladam temu miastu...
ficiu
Kibic
Na forum od 8738 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 13/08/2002 16:39
> ficiu idz sie poloz spac. odpocznij, zrelaksuj sie i moz bedzie wszystko ok.
Co ty gadasz ?!!! Jesteś kibicem ? To pomagaj swojej drużynie , pieprzenie "bedzie druga liga "itp. nic nie da!!!!

w żyłach...
J_B
Kibic
Na forum od 8582 dni

**

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 13/08/2002 17:36
Pogoń zostanie w 1 lidze trzeba być optymistą :)

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
papryk
Kibic
Na forum od 8707 dni

**

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 13/08/2002 21:55
J_B, jesteśmy optymistami i każdy wierzy, pragnie i dopinguje naszą Ukochaną Pogoń do zwycięstw, pozostania w I lidze i to na jak najwyższym miejscu.
To tylko ficiu myli marzenia z oceną obecnej rzeczywistości :)
Ale spox, Jest kiepsko, a my chdzimy na mecze aby pomóc Portowcom w przełamaniu złej passy!
Nie wiem jeszcze co z Warszawą, ale do zobaczenia we Wronkach!
TYLKO MKS !!!!!!

A ostatni pierwszymi będą... Anioł
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 14/08/2002 16:08
ficiu a powiedz ze nia mamy szans na spadek !!!!! zagwarantuj mi to. jak mi dasz gwranacje i to sie spelni to zwroce ci honor

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8959 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 14/08/2002 16:09
SPeeD^^ takie gwarancje bierz od pilkarzy a nie od zwyklego kibica....... ehhhhhhhhh

ficiu
Kibic
Na forum od 8738 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 15/08/2002 16:06
SPeeD!!! Jeeśli nie wiesz tego , to Ci przypomnę - w sporcie nie ma nic pewnego !!! W 78 roku Polacy jechali po pewny medal , jeśli nie po złoto.Mieli najlepszy skład w historii polskiej piłki! I co ? Krótko mówiąc - wyszły z tego nici!!! Przed pamiętnym meczem na Wembley(był to chyba 73 rok )nikt nie dawał nam szans . I co ? A jednak... W zeszłym roku kto miał najmocniejszą (teoretycznie) drużynę w lidze ? Wisła ? Nie!!! Jednak LEGIA!!! Może w tym sezonie Pogoń ma najsłabszą drużynę w lidze... Ale co z tego ?!!! Niech spuszczaniem Pogoni do drugiej ligi zajmą się : Zarzeczny , Tomaszewski i inni , którzy nas nie lubią !!! Wiec wszystkie swoje obawy i frustracje,zarówno Ty , jak i Tobie podobni , schowajcie głęboko do szuflady !!! A ja , jako kibic , zapewniam Ciebie - Pogoń nigdy nie spadnie , bo Pogoń To jej kibice!!!! Ale nie wiem , czy Ty się do nich zaliczasz...

w żyłach...
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 15/08/2002 16:19
ficiu to czemu nas wyzywasz ? Skoro sam nie jestes pewien czy Pogon zostanie ?? Wierzysz w to ale to nie jest pewnosc. To jest forum i wyraza sie swoje opinie. Chcesz mi zabronic zebym myslal tak a nie inaczej ? Bez sensu, mam wrazenie ze Pogon spadnie ale jak wszyscy na tym forum chce aby pozostala. Nie mam nic do ciebie ale to jest troszke przesadzone. Nie uwazasz?

ficiu
Kibic
Na forum od 8738 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 15/08/2002 16:31
Przeczytaj jeszcze raz mojego pierwszego posta...
Napisalem , cytuje " Wszyscy ,którzy NIE WIERZĄ w utrzymanie" !!! Nie mam nic do kolesi , mówią jesteśmy SŁABI . Ale jak ktoś mi pieprzy Pogoń będzie w drugiej lidze , to wychodzę z siebie!!! Poza tym mojej "małej uwagi nie skierowałem bezpośredni o do nikogo " !!! A odezwałeś się tylko Ty!!! A jest takie przysłowie " Uderz w stół , a nożyce się odezwą ". Wskazałeś więc sam na siebie , jako na tego który NIE WIERZY !!! Mma pytanie do innych internautów . Kto odebrał to tak ,jak ja ? Mam nadzieje ,że pare osób odpisze i wtedy zobaczym kto ma racje. Jeśli racja będzie po Twojej stroni , to zwócę honor! Pozdrawiam!!!

w żyłach...
pinkfloyd
Kibic
Na forum od 8815 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 15/08/2002 16:49
Ten temat zaczyna robić się publiczną dyskusją ficiu kontra SPeeD^^. Może pogadacie na chacie albo GG?
Pozdrawiam!

Polska nARKA! Polska
K M
Kibic
Na forum od 8953 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 15/08/2002 17:16
Speed zrob sobie maly urlop...

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
ficiu
Kibic
Na forum od 8738 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 15/08/2002 17:20
Moze i masz racje pinkfloyd , ale moze ten nasz dialog uswiadomi paru parolom , ze kibic jest kibicem ( z założenia subiektywny ) , a nie obiektywnym obserwatorem !!! Powiedz sam. lech spadał do drugiej ligi i na pare kolejek przed końcem rozgrywek grał mecz w Szczecinie , nie mając już praktycznie szans na utrzymanie. Ale wasi kibole cały czas śpiewali " nigdy nie spadnie , kolejorz nigdy nie spadnie " Po tym poznaje się kibiców , a nie fajfusów ( nie chodzi mi drogi SPeed'dzie o Ciebie ), którzy kibicują " jak idzie" .
Szacunek dla prawdziwych kibiców !!!

w żyłach...
christoph
Kibic
Na forum od 8588 dni

**

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 15/08/2002 17:26
Dajcie se na luz to dopiero 2 kolejki-jeszcze 18 i wszystko się może zdarzyć-prawdziwi kibice wierzą do końca

Dziękuję :)
ficiu
Kibic
Na forum od 8738 dni

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 15/08/2002 17:28
> Dajcie se na luz to dopiero 2 kolejki-jeszcze 18 i wszystko się może
> zdarzyć-prawdziwi kibice wierzą do końca

Szacunek christoph !!!

w żyłach...
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 15/08/2002 19:59
> Speed zrob sobie maly urlop...

bez komentarza !

christoph
Kibic
Na forum od 8588 dni

**

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 18/08/2002 11:00
Mówiłem że będzie lepiej-teraz już z górki,najważniejszy był ten pierwszy punkt...

Dziękuję :)
J_B
Kibic
Na forum od 8582 dni

**

Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 18/08/2002 11:18
Utrzymamy się nie ma bata !!!

:ukliam2::2up:J^B:2up::ukliam2:
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769177334 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005