| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 13/08/2002 12:21
YF nawet jezeli cieszyliśmy sie z waszego spadku to jest to podyktowane odwieczną rywalizacją, która odnośnie naszych drużyn jest "szczególnie zaznaczona" i nie zmienia faktu, że zaraz potem większość tęskniła za wyjazdami do Poznania i Waszymi przyjazdami do Szczecina.
Tak więc mimo ogólnych waśni życzę Wam i nam dużej formy i ciekawych wzajemnych spotkań zawsze w I lidze !
Pozdro
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 13/08/2002 15:49
Jeśli chodzi o drugą drużynę, to od kilku lat jej nie ma, ponieważ została rozwiązana, a szkoda:-( Teraz prezes dąży do tego, aby przywrócić drogą drużynę lub zrobić coś, aby zawodnicy nie mieszczący się w składzie mieli gdzie grać (teraz dla tych zawodników organizowane są bardzo często sparingi), ale jak zwykle niezastąpione przepisy pzpn nie pozwalają na taką formę, jaką zaproponowali działacze Dyskobolii. Chodzi o to, aby zawodnicy mogli grać w jakiejś drużynie z niższej klasy rozgrywkowej, a zarazem w Dyskobolii, tak jak to jest przeprowadzane, gdy ma się drugą drużynę!!!
|
www.piwopio.prv.pl - Klub kolekcjonera pamiątek piłkarskich
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 13/08/2002 21:55
J_B, jesteśmy optymistami i każdy wierzy, pragnie i dopinguje naszą Ukochaną Pogoń do zwycięstw, pozostania w I lidze i to na jak najwyższym miejscu.
To tylko ficiu myli marzenia z oceną obecnej rzeczywistości 
Ale spox, Jest kiepsko, a my chdzimy na mecze aby pomóc Portowcom w przełamaniu złej passy!
Nie wiem jeszcze co z Warszawą, ale do zobaczenia we Wronkach!
TYLKO MKS !!!!!!
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 15/08/2002 16:06
SPeeD!!! Jeeśli nie wiesz tego , to Ci przypomnę - w sporcie nie ma nic pewnego !!! W 78 roku Polacy jechali po pewny medal , jeśli nie po złoto.Mieli najlepszy skład w historii polskiej piłki! I co ? Krótko mówiąc - wyszły z tego nici!!! Przed pamiętnym meczem na Wembley(był to chyba 73 rok )nikt nie dawał nam szans . I co ? A jednak... W zeszłym roku kto miał najmocniejszą (teoretycznie) drużynę w lidze ? Wisła ? Nie!!! Jednak LEGIA!!! Może w tym sezonie Pogoń ma najsłabszą drużynę w lidze... Ale co z tego ?!!! Niech spuszczaniem Pogoni do drugiej ligi zajmą się : Zarzeczny , Tomaszewski i inni , którzy nas nie lubią !!! Wiec wszystkie swoje obawy i frustracje,zarówno Ty , jak i Tobie podobni , schowajcie głęboko do szuflady !!! A ja , jako kibic , zapewniam Ciebie - Pogoń nigdy nie spadnie , bo Pogoń To jej kibice!!!! Ale nie wiem , czy Ty się do nich zaliczasz...
|
w żyłach...
|
|
|
|
Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 15/08/2002 16:19
ficiu to czemu nas wyzywasz ? Skoro sam nie jestes pewien czy Pogon zostanie ?? Wierzysz w to ale to nie jest pewnosc. To jest forum i wyraza sie swoje opinie. Chcesz mi zabronic zebym myslal tak a nie inaczej ? Bez sensu, mam wrazenie ze Pogon spadnie ale jak wszyscy na tym forum chce aby pozostala. Nie mam nic do ciebie ale to jest troszke przesadzone. Nie uwazasz?
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 15/08/2002 16:31
Przeczytaj jeszcze raz mojego pierwszego posta...
Napisalem , cytuje " Wszyscy ,którzy NIE WIERZĄ w utrzymanie" !!! Nie mam nic do kolesi , mówią jesteśmy SŁABI . Ale jak ktoś mi pieprzy Pogoń będzie w drugiej lidze , to wychodzę z siebie!!! Poza tym mojej "małej uwagi nie skierowałem bezpośredni o do nikogo " !!! A odezwałeś się tylko Ty!!! A jest takie przysłowie " Uderz w stół , a nożyce się odezwą ". Wskazałeś więc sam na siebie , jako na tego który NIE WIERZY !!! Mma pytanie do innych internautów . Kto odebrał to tak ,jak ja ? Mam nadzieje ,że pare osób odpisze i wtedy zobaczym kto ma racje. Jeśli racja będzie po Twojej stroni , to zwócę honor! Pozdrawiam!!!
|
w żyłach...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: to będzie druga liga!!!!! 1-2 - 15/08/2002 17:20
Moze i masz racje pinkfloyd , ale moze ten nasz dialog uswiadomi paru parolom , ze kibic jest kibicem ( z założenia subiektywny ) , a nie obiektywnym obserwatorem !!! Powiedz sam. lech spadał do drugiej ligi i na pare kolejek przed końcem rozgrywek grał mecz w Szczecinie , nie mając już praktycznie szans na utrzymanie. Ale wasi kibole cały czas śpiewali " nigdy nie spadnie , kolejorz nigdy nie spadnie " Po tym poznaje się kibiców , a nie fajfusów ( nie chodzi mi drogi SPeed'dzie o Ciebie ), którzy kibicują " jak idzie" .
Szacunek dla prawdziwych kibiców !!!
|
w żyłach...
|
|
|
|
|
|
|
|
|