| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 POGROM w biały dzien...... - 04/08/2002 14:56
Co innego wypowiedz czy zachwycili czy nie( rozumiem ze na podstawie wyniku), a co innego ocenianie ich gry, ktorej sie nie widzialo.
Zreszta, jezeli ktos wypowiada sie na podstawie relacji, ktora byla w radiu nie ma swojego zdania na temat meczu, a powtarza opinie sprawozdawcy! ! !
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
Odp: 5:0 POGROM w biały dzien...... - 04/08/2002 15:09
KILER sam wynik mowi za siebie! 5:0!!! NIe musialem byc w Lubinie zeby stwierdzic ze grali beznadziejnie!!! Grajac na pozionie 1 ligi nie powinno sie przegrac 5:0!!! Mimo to ......JESTESMY Z WAMI PORTOWCY JESTESMY Z WAMI!
POGON NA DOBRE I NA ZLE!!
|
"...Bądź dumny z tego kim jesteś..."
POGOŃ SZCZECIN
HWDP na zawsze HWDP
|
|
|
|
Odp: 5:0 POGROM w biały dzien...... - 04/08/2002 15:21
Hi!!!!
Wlasnie wstałem... teraz kilka słow o weekendzie. W piatek bylem we Wroclawiu na meczu Ligi Swiatowej. generalnie masakraaaa co sie dzieje, jaka atmosfera. Potem dobra bania we Wrocławiu, a w sobote mecz w Lubinu. Pierwsza sprawa to kibice zaglebia, naprawde zenada!!!! Nawet przy stanie 3, czy 4 zero praktycznie zero dopingu, u nas bylaby fiesta max. Do tego frekwencja, przyszlo kilku dobrych pilkarzy a tam kibicow jak w Swinoujsciu. Generalnie to jednak nie nasz problem, prawda? Naszym zmartwieniem jest teraz gra Pogoni. Po meczu pan werner powiedzial ze mecz stał na 2 ligowym poziomie a Pogon przegrala m.in dlatego ze panował straszny upał Sami pilkarze narzekaja ze zostali zajechani przez Albina w okresie przygotowawczym i nie maja ognia w nogach, cos w tym jest... Generalnie co do meczu to napisano juz naprawde wiele. Ja sie zastanawiam np. czym rozni sie Piotrowski od Sobczaka czy Pawlaka. W kontekscie pieniedzy i oszczednosci Piotrowski napewno nie zagrałby gorzej w tym meczu niz Ci ktorzy przyszli. Mam nadzieje ze w meczu z Groclinem w 1 skladzie zagra Pokladowski ktory przykryje Moskale, bo Choto czy Przybyszewski zapewne nie dadza sobie rady z nim. Obrona zagrala tak jakby panowie sie wczoraj spotkali i pierwszy raz wyszli na plac - tragedia!!! Tak naprawde to Zaglebie nie pokazalo czegos wielkiego i pocieszam sie tym ze teraz moze byc juz tylko lepiej!!! Z drugiej zas strony, Pawel Drumlak powiedzial ze dobrze sie stalo iz Pogon przegrala bo Werner nie mogl zatriumfowac i powiedziec: widzicie, wyszlo na moje - Drumlak nie jest nam potrzebny i reszta pilkarzy ktorych sie pozbylismy (Dymek, Skrzypek, Majdan), teraz moze sie zamknie i nie bedzie wydawal decyzji typu: pieniadze za wywiady z pilkarzami!! skandal wielki!!!!! Niedlugo powinni oni placic dziennikarzom za to ze cos o nich milego powiemy, bo jak narazie to nie ma szans!!!
Pozdroooo
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 POGROM w biały dzien...... - 04/08/2002 17:55
Nic sie nie stalo Portowcy nic sie nie stalo.Na lecha przyszedl caly stadion a teraz na POgon tez musi byc pelny. NIC SIE NIE STALO PORTOWCY NIC SIE NIE STALO 1!!!!! jedna wpadka w sezonie.Moze byc !!  
|
Pogoń ponad wszystko !!!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 POGROM w biały dzien...... - 05/08/2002 00:11
Było tak:
Miałem jechać, ale kur.. w ostatnim momencie okazało się że idę do roboty, włączam więc usługę sms-ową z meczu i czekam (miał być sms po każdej bramce).
Nic i nic,- myślę 0:0 i ok., w trakcie drugiej połowy dorwałem radio i słyszę 4:0!!!
Myśle o kur.., coś im sie poje...., aż koleś świętujący zwycięstwo lecha zaniemówił.
O 5-tej bramce dowiedziałem się z 7 sms-ów które przyszły jeden po drugim ok. godz. 22. W dupę niech sobie wsadzą tą usługę.
A koleś z Poznania mówi,: papryk, tak jak cię lubię i tak jak nie lubie twojej Pogoni tak wam kur.. współczuję.
No i tyle
Tylko POGOŃ, na wieki, choć serce krwawi.
Pozdro
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: 5:0 POGROM w biały dzien...... - 05/08/2002 08:31
Ludzie k....wa jakie nic się nie stało! Co wy pierd....cie. Przecież to od razu widać, o co chodzi. Gondor i Werner mają klub w dupie. Pościągali III-ciu ligowców, aby jakość przetrwać w rozgrywkach ten sezon, wyciagnąć od Runoewicza grunty wokół stadioni i zlikwidować klub. Oni mają Pogoń i piłkę gdzieś. Skoro Gondor był takim fanem żużla, to co zrobił z Gorzowem. W Szczecinie nie będzie inny. Jakby mu naprawdę zależało, to by dogadał się z Drumlakiem, Dymkiem czy Skrzypkiem. Wziął cieniaków i głupa pali. Przecież okres transferów trwa do lutego i w każdej chwili może robić wzmocninia. Tylko on niechce! Miasto ma mu dać grunty i po POGONI!!!.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|