Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Chifon może wróci ! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Adrian PS
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Chifon może wróci ! - 25/07/2002 22:14
tzn ?? dokladnie wklej tu

100% Pogoń Szczecin

Hold skladam temu miastu...
pablo_mks
Kibic
Na forum od 8809 dni

Odp: Chifon może wróci ! - 25/07/2002 23:04
Qrde nie kminie tego.Niby Chifon został już definitywnie sprzedany do Unionu a teraz Mikulski mówi,że wrócił po rocznym wypożyczeniu.O co chodzi???

Shaggy
Kibic
Na forum od 8663 dni

Odp: Chifon może wróci ! - 25/07/2002 23:17
SpeeD chyba oto chodzi
Jak donoszą niemieckie media najprawdopodobniej dobiegła końca kariera Kameruńczyka Ferdinada Chifona w klubie 2. Bundesligi Unionie Berlin.

Napastnik z Kamerunu opuścił bowiem bez zezwolenia obóz swojego klubu po czym odwiedził na krótko lekarza w Berlinie, by udać się do Szczecina do swojego wcześniejszego klubu - Pogoni.

Jak donoszą niemieckie media 26-letni Chifon wystąpił nawet bez zezwolenia w jednym ze sparingów portowego klubu.

W poprzednim sezonie Chifon był wypożyczony do Unionu ze Szczecina, po czym wykupił swoją kartę z Pogoni i podpisał z Unionem kontrakt do 2003 roku.

Powody powrotu Chifona do Szczecina nie są jak na razie znane.

Heiner Bertram, prezydent Unionu, poinformował jednak już o całym zdarzeniu władze ligi niemieckiej oraz UEFA.

TYLKO POGOŃ

fenster
Kibic
Na forum od 8583 dni

Odp: Chifon może wróci ! - 25/07/2002 23:48
NA JEDNEJ ZE STRON UNIONU BERLIN KIBICE TEGO ZESPOLU ZBIERAJĄ SIE BY W WEEKEND PRZYJECHAĆ DUŻĄ GRUPĄ DO SZCZECINA I ODEBRAĆ CHIFONA...ZAPOWIADA SIĘ NIEZŁA AFERA

Obrazek jpg wstawiony na forum
kingaps
Kibic
Na forum od 8626 dni

Odp: Chifon może wróci ! - 26/07/2002 06:17
Tak sobie tylko gadają i tak nie przyjadą. Ale jedna rzecz mnie zaciekawiła, a mianowicie ilośc odpowiedzi na temat 161i praiwe 5000 odwiedzin tematu.
Na żeden inny temat buraki zza zachodniej granicy tak nie pisali. Domniemuję, że dla nich Ferdzi to jak dla nas Dymek :)).

Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.

PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !

Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
josh
Kibic
Na forum od 8722 dni

Odp: Chifon może wróci ! - 26/07/2002 06:45
Super!!!Jego umiejętniści przydadzą sie w zespole.Ja już czekam na jego pierwszy występ.Pamiętam jak wchodziłna boisko po kontuzji i jego przyjecie i szał na trybunach.zróbmy tak jeszcze raz.CHIFON CHIFON CHIFON

LEGIA - POGOŃ!!!
--
Kibic
Na forum od 8722 dni

Odp: Chifon może wróci ! - 26/07/2002 08:51
Rodriguez Chifon i ten bosniak ale nie adzem tylko ten drugi wszyscy w ataku i wygrywamy po dziesiec do zera nawet z Legia :):):):):):)

Faster
Kibic
Na forum od 8757 dni

Odp: Chifon może wróci ! - 26/07/2002 13:15
Na forum unionu znalazlem link ktory prowadzi do krotkiego wywiadu z chifonem moze ktos by mogl przetlumaczyc ?http://bz.berlin1.de/aktuell/sport/020726/chifon.htm

aRe
Kibic
Na forum od 8617 dni

**

Odp: Chifon może wróci ! - 26/07/2002 14:36
Zanosi sie na to że Pogoń w pszyszłym sezonie nie tylko będzie bronic sie przed spadkiem, ale może będzie walczyc o puchary.Przeciez nie mamy najgorszego składu!!! W porównaniu z Górnikiem czy innym średniakiem to jesteśmy MOCNI ,.

INA & POGOŃ

Pogoń ponad wszystko !!!
Adrian PS
Kibic
Na forum od 8957 dni

**

Odp: Chifon może wróci ! - 26/07/2002 16:09
O puchary raczej nie ale o miejsce w gornej czesci tabeli tak.
Shaggy dzieki.

100% Pogoń Szczecin

Hold skladam temu miastu...
aRe
Kibic
Na forum od 8617 dni

**

Odp: Chifon może wróci ! - 26/07/2002 18:30
Ale niedlugo Pogoń musi grac w jakims pcharze.Musi sie zrewanżowac Polsce za ta śmieszną gre z Filkirem. heheeh

INA & POGOŃ

Pogoń ponad wszystko !!!
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1769204342 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005