| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Chifon może wróci ! - 25/07/2002 23:17
SpeeD chyba oto chodzi
Jak donoszą niemieckie media najprawdopodobniej dobiegła końca kariera Kameruńczyka Ferdinada Chifona w klubie 2. Bundesligi Unionie Berlin.
Napastnik z Kamerunu opuścił bowiem bez zezwolenia obóz swojego klubu po czym odwiedził na krótko lekarza w Berlinie, by udać się do Szczecina do swojego wcześniejszego klubu - Pogoni.
Jak donoszą niemieckie media 26-letni Chifon wystąpił nawet bez zezwolenia w jednym ze sparingów portowego klubu.
W poprzednim sezonie Chifon był wypożyczony do Unionu ze Szczecina, po czym wykupił swoją kartę z Pogoni i podpisał z Unionem kontrakt do 2003 roku.
Powody powrotu Chifona do Szczecina nie są jak na razie znane.
Heiner Bertram, prezydent Unionu, poinformował jednak już o całym zdarzeniu władze ligi niemieckiej oraz UEFA.
TYLKO POGOŃ
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Chifon może wróci ! - 26/07/2002 06:17
Tak sobie tylko gadają i tak nie przyjadą. Ale jedna rzecz mnie zaciekawiła, a mianowicie ilośc odpowiedzi na temat 161i praiwe 5000 odwiedzin tematu.
Na żeden inny temat buraki zza zachodniej granicy tak nie pisali. Domniemuję, że dla nich Ferdzi to jak dla nas Dymek ).
|
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !
Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
|
|
|
|
Odp: Chifon może wróci ! - 26/07/2002 06:45
Super!!!Jego umiejętniści przydadzą sie w zespole.Ja już czekam na jego pierwszy występ.Pamiętam jak wchodziłna boisko po kontuzji i jego przyjecie i szał na trybunach.zróbmy tak jeszcze raz.CHIFON CHIFON CHIFON
|
LEGIA - POGOŃ!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Chifon może wróci ! - 26/07/2002 14:36
Zanosi sie na to że Pogoń w pszyszłym sezonie nie tylko będzie bronic sie przed spadkiem, ale może będzie walczyc o puchary.Przeciez nie mamy najgorszego składu!!! W porównaniu z Górnikiem czy innym średniakiem to jesteśmy MOCNI ,.
INA & POGOŃ
|
Pogoń ponad wszystko !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|