| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: pogon.v i pogon.beep - wojna???? - 19/05/2002 17:24
SPeeD~to podedź na jakimś meczu i mu to powiedz. Dostaniesz chłopczyku po buzi i będziesz miał pretęsje. Zaczepiasz człowieka którego nie znasz, który wcześniej nie zaczepiał ciebie. Musisz podkurwiać ludzi w necie żeby się dowartościować?
p.s. Oszczędź sobie bluzgi w moją stronę. Masz do nas jakiś problem? Bez większego problemu znajdxiesz nas na najbliższym meczu, podejdź i załatw sprawę.
|
100%EG
|
|
|
|
|
|
|
Odp: pogon.v i pogon.beep - wojna???? - 19/05/2002 19:09
504620415 jestem do waszej dyspozycji tylko wezcie ze soba spora ekipe !!!!
Ja nie chcialem wojny ale UGG zaczal. Powiedzialem tylko tyle ze mi sie tamta strona nie podoba. Finito. A on mnie od gowniarzy!!!
100% Pogoń Szczecin
|
Hold skladam temu miastu...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: pogon.v i pogon.beep - wojna???? - 19/05/2002 20:46
1' "narka wam wynocha na swoje forum"
2' "Ja nie chcialem wojny ale UGG zaczal. Powiedzialem tylko tyle ze mi sie tamta strona nie podoba..."
Za stary jestem aby wdawać sie w dyskusje na tym poziomie ale tel. zanotowałem.
Bez odbioru.
ULTRA GROUP GRYFINO
|
Żelazo nie klęka
|
|
|
|
|
|
|
Odp: pogon.v i pogon.beep - wojna???? - 21/05/2002 16:23
> beep.pl rzadzi nie lubie waszej strony bo jest nieciekawa szata graficzna
narka wam wynocha na swoje forum
100% Pogoń Szczecin
Nie rozumiem Cie gościu. Nie to zebym miała coś do Ciebie, bo nie znamy sie osobiście, ale śmieszą mnie Twoje wypowiedzi jak np. powyższy cytat. A tymczasem sam się udzielasz na forum.pogon.v.pl jako FLOOD. Czyz nie?
Więc po co wyganiasz stąd osoby i próbujesz zaprowadzic porządek
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: pogon.v i pogon.beep - wojna???? - 22/05/2002 09:10
Proboje zaprowadzic porzadek gdyz wszyscy pierdola ze lepsza jest ta strona a inni mowia ze tamta ja osobiscie jestem od niedawna na tamtym forum. Szczerze powiem ze mi sie nie podoba ich grafika ale wypowiedzi sa ciekawe. I tyle, sama strona w sobie jest dla mnie beznadziejna, sorry jesli kogos urazilem ale tak jest i tyle ! Ktos musi przegrac zeby ktos wygral.
100% Pogoń Szczecin
|
|
|
|
|
Odp: pogon.v i pogon.beep - wojna???? - 23/05/2002 00:31
TYLKO POGOŃ !!!!
POZDROWIENIA DLA BEADKI
POGON ZAWSZE WIELKA, KIBICE ZAWSZE RAZEM !!!!!!
BEEP.PL&PRV.PL
POGOŃ&LEGIA
i przestancie wreszcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: pogon.v i pogon.beep - wojna???? - 23/05/2002 17:49
UGG i reszta ktorej moj post sie nie podobal:
ok moze troszke przesadzilem ale chyba mam prawo do wyrazenia swojej opini na temat ich forum prawda ? Przesadzilem z tym "wynocha na swoje forum". Zaloje, ale to ,ze mi sie nie podoba ich graficzka to nie bede temu zaprzeczal. Lepiej mowic to co sie czuje niz pierdolic bzdury. Jeszcze raz sorry.
100% Pogoń Szczecin
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|