Odp: Pogon - Wisla - 08/04/2002 07:46
Sędzia chyba jednak wypaczył wynik, co do karnego dla Wisły to nie ma co był ale w 2 połowie był faul Wiślaka w polu karnym a Należnik nie zareagował
Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 13:24
Heh , zobaczymy jak to będzie. Wisła gra właściwie bez podstawowej linii pomocy ale sam Brożek wystarczy na naszych murzynków z obrony. Liczę że chociaż zaprezentują taką walkę jak w 2 połowie meczu z Koroną.
Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 14:04
Szkoda, że Błaszczykowski nie zagra - brazylijczycy wreszcie by zobaczyli na własne oczy kogoś, kto umie kiwać - a nie tylko z telewizji.
Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 14:46
Witam, Słyszałem ,że ktoś od Was nadaje mecze Szecinskich drużyn przez program sopcast za pomocą kamery. Wie ktoś czy mecz Pogoni z Wisla będzie nadawany ? Z góry dzięki za odpowiedz.
Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 19:18
Kurwa 1:0 co sie dzieje zeby taki 2ynik zostal do konca.. ale jakos nie chce mi sie wierzyc pTAK !! Co? tY wiesz co ..
Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 19:58
Wielka szkoda, że nie udało się dowieźć tego 1:0... Niemniej jednak tym chłopakom za ostatnie 2 mecze należą się pochwały i wielkie brawa, bo ambicji i zaangażowania odmówić im nie można.
A Wisła - nie do wiary, że w ciągu 3-4 lat można z poziomu europejskiego (bądź co bądź 1/8 PUEFA i minimalna porażka z Lazio, także wiele innych znakomitych spotkań) zlecieć na poziom średniaka polskiej ligi...
Ogółem najlepszy mecz Pogoni w tym sezonie, gra naprawdę miejscami mogła się podobać - szczególnie w drugiej połowie. Wisła nie grała kompletnie nic, widać, że ich forma jest obecnie zerowa i po tym meczu walka o mistrzostwo Polski w tym sezonie pozostaje jedynie iluzoryczna.
Na wyróżnienie zasługuje według mnie w szczególności Lilo, który rozegrał kapitalny mecz (zagrał jak za swoich najlepszych meczy), dobrze również (wreszcie!) Edi, nieźle po wejściu Grosicki - chociaż parę jego pierwszych akcji to była katastrofa, no i jak zwykle ostatnimi czasy bardzo dobry występ Celebana uwieńczony (KOLEJNA) bramką.
Wyjebać tego THIAGO nie dość, że tragiczny jest to kolejny raz łapie 2 żółtka (i w konsekwencji czerwień)
Ostatnio edytowany przez: eF^, 14 kwietnia 2007, 20:36 [3 raz(y)]
Druga polowa rewelacyjna, Wisla sie odkryla a my przeprowadzalismy znakomite kontry! Lilo zeby nie podawal na pale tylko celnie, to Edi mialby dwie setki. Dobry mecz szczegolnie obrony, w ktorej zablysna Celeban. W pomocy nikt sie nie wyroznial poza Lilo, ktory mogl sobie pobiegac dzisiaj dzieki temu ze Wisla sie odkryla. W ataku jak zwykle - Edi. Gdyby nie on to nie stworzylibysmy chyba zadnej sytuacji podbramkowej. No i jego piekne dosrodkowanie z rogu po ktorym padl gol. Wygrana byla tak blisko... Widac ze w koncowce nie moga sie skoncentrowac. Jestem optymista po dzisiejszym meczu, ale i tak ci ktorzy do nas przyjechali w tej przerwie moga wracać spowrotem. No może poza Marcelo i Diego. Juz powinni podziekowac Thiago i Martinsowi...
Ciesze sie, ze wrocil wkoncu doping - co prawda malo zorganizowany, ale byl. Dawno caly stadion nie skandowal "Pogoń Pogoń Pogoń lalala..."
Odp: Pogon - Wisla - 14/04/2007 20:28
Baranowski szalal w koncówce
Ogolnie 1 polowa nuda jak zawsze ale druga to co innego. Zagrali ambitnie i znów Celeban zagral naprawde dobry mecz. Pomimo kilku glupich strat podobal mi sie gosc z nr 22 lub 23. A numer 11 to pomylka...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768779113 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.