| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: może zgoda z Bałtykiem ????????? - 29/11/2001 18:33
ja tez jestem za ankita zmieniłem zdanie ... wszystkie zgody mile widziane jesli ktos lubi Pogoń to my lubimy go (chyba ze nie lubicie ani nie kibicujecie Pogońi to nie macie czego tutaj szukac ) , moza jakas grupka portowcyh kibiców jezdziła by tez do gdyni na mecze bałtyku ? ... ja bym z checia pojechał
tak a propo czy bałtyk ma jakas strone wwww jak tak to podaj
POZDRUFKA
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
|
Odp: może zgoda z Bałtykiem ????????? - 29/11/2001 22:10
Widze, ze wywiazuje sie powazna rozmowa na temat zgody pomiedzy naszymi klubami Ale znajac zycie nic z tego nie wyjdzie...
Rob: Jesli masz ochote wpasc na nasz mecz i na to zapraszamy na runde wiosenna 
Adres naszej strony internetowej jest w pierwszym poscie w tym temacie, ale nic sie nie stanie jak podamy go jeszcze raz:
<b>http://www.baltyk.gdynia.pl</b>
BYŁ, BĘDZIE, JEST - BAŁTYK SKS!!!
P.S. Cortes: napisz do mnie maila ([email protected])
|
Mareek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: może zgoda z Bałtykiem ????????? - 06/12/2001 16:00
Niestety (tylko i wyłącznie moim zdaniem) nie ma jakijejś chęci do zgody w Gdyni (ze strony ludzi którzy rządzą w Bałtyku) i nie sądze żeby była w Szczecinie.
Zresztą to Bałtyk powinien się zwrócić z propozycją zgody a nie Pogoń, bo dysproporcja sił i znaczenia obu ekip jest zbyt duża.
Ale są przykłady dobrych zgód między mniejszymi i większymi klubami: Stal B-B - Zagłębie S, Gwardia Koszalin - arka, Widzew i jego zgody, Olimpia E - Legia W.
pozdro
cortes_SKS
|
cortes_SKS
|
|
|
|
Odp: może zgoda z Bałtykiem ????????? - 06/12/2001 23:58
Pozdrowienia dla wszystkich kibicow Pogoni! zarowno tej szczecinskiej jak i leborskiej
A co do zgody to duzo ludzi by jej chcialo, ale chyba jeszcze wiecej bylo by przeciwko... Moze jak bedizemy w I albo chociaz w II lidze to wtedy ktoras z lepszych ekip sama bedzie sie prosila o zgode, ale to narazie tylko fantazje...
Tylko Bałtyk
|
Tylko Bałtyk
|
|
|
|
Odp: może zgoda z Bałtykiem ????????? - 12/12/2001 20:31
> ja tez jestem za ankita zmieniłem zdanie ... wszystkie zgody mile widziane jesli
> ktos lubi Pogoń to my lubimy go (chyba ze nie lubicie ani nie kibicujecie
> Pogońi to nie macie czego tutaj szukac ) , moza jakas grupka portowcyh kibiców
> jezdziła by tez do gdyni na mecze bałtyku ? ... ja bym z checia pojechał 
>
tak a propo czy bałtyk ma jakas strone wwww jak tak to podaj
>
POZDRUFKA 
lubisz kolekcjonowac mocne wrazenia
do gdyni kibicowac baltykowi, to wymaga odwagi )
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: może zgoda z Bałtykiem ????????? - 19/12/2001 17:17
juz w zeszlym sezonie jzdzilismy przez Koszalin (do Polic i do Świnoujścia) i co ?
Gwardia jest dobra tylko jak wspomaga ich arka.
pozdro dla Kadłubów i szacunek dla Pogoni
> zrobcie sobie zgode nadajecie sie do siebie no i bedziecie przejezdzac przez
> Koszalin...ultras Gwardia
cortes_SKS
|
cortes_SKS
|
|
|
|
Odp: może zgoda z Bałtykiem ????????? - 04/01/2002 19:13
jestem zbyt grzeczny zeby nabijac sie z wpisu koleszki z Koszana tak sie sklada ze mam sporo rodzinki i kolesi w Dalowie (przeciez to dla Cibie wies i widzialem jak byliscie przez nich niemilosiernie bici, wiec skoncz klepac o przejazdach przez Koszlin - smieszny misiu.
|
"...nieważne jak wąską przechodzę bramą,
nieważne po drodze zakręty jak ostre, zostałem władcą własnej wiary, samotnie prowadzę swą duszę wyniosłą."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|