| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Lech - Pogoń - 0:0 (0:0) k. 12:11 - 11/10/2001 13:18
Malinowy: Tej Buju, ty musisz byc zoofilem skoro lubisz pie....c psy. No, ale skoro Pogon ma TAAAAKICH kibicow, to niedlugo bedziecie szczekac na Oporowskiej. ) Tylko nie za glosno bo bedziemy musieli zadzwonic o hycla. Z pozdrowieniami.
|
Malinowy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Lech - Pogoń - 0:0 (0:0) k. 12:11 - 11/10/2001 16:02
wygralismy i sie nie tłumaczcie ze były karne! tak samo my jak i wy strzelalismy karne! ale trzeba przyznac ze mimo wszystko Pogoń jest lepsza piłkarsko i gdy widziałem to co robili z obrona lecha przez pierwsze 10 min. to czułem porażke! no ale wygralismy!!!!!!!!!!!!!!! i to własnie lech jest w kolejnej rundzie! jedno jest pewne tego meczu kibice lecha i Pogońi nigdy nie zapomna!!!! zaprezentowaliscie sie (kibice) dobrze!!!BRAVO!!!!!!!
AHA JESZCZE JEDNO .MAM PYTANIE DO "BUJU" ILE ZAJEBAŁES SZALIKÓW LECHA? ILE SPIZGAŁES NASZYCH KIBICÓW? JAK TAM BYŁO DZIS W PRZEDSZKOLU?? POZDRO DLA OBIEKTYWNYCH KIBICÓW POGONI
|
|
|
|
|
Odp: Lech - Pogoń - 0:0 (0:0) k. 12:11 - 11/10/2001 19:47
hehe widac ze ludzie z lecha!!!! kurwa jacy wy jestescie popierdole fakt wygraliscie ale tylko dla tego ze my mamy bekdasa!! a tak po za tym to nie wypowiadajcie sie (kibice lecha)juz na tej stronie bo jebie ziemniakami!!!!!!
pozdrowka 4 all Pogoń fans
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Lech - Pogoń - 0:0 (0:0) k. 12:11 - 13/10/2001 11:20
No to sprawę nadania posta i nieporozumień z tym związanych uznaję za zamkniętą zwir. 
Jeśli się na tym forum do kogoś czepiam to jest to BUJU ... poczytaj co on pisze ... albo ktoś to pisze za niego, bo ciężko wierzyć, że ktoś z taką inteligencją potrafi pisać ... 
Sukcesu w Olsztynie !
pzdr
|
|
|
|
|
Odp: Lech - Pogoń - 0:0 (0:0) k. 12:11 - 13/10/2001 20:04
> Nie wiem też dlaczego wasi bluzgali na Bogusława Baniaka. Gdyby nie
> on to dzisiaj pewnie gralibyście jeszcze niżej niż Lech. Trener
> uratował wam extraklasę i tu takie podziękowania.
Czlowieku czy ty wiesz co mowisz? Kiedy Baniak nam uratowal ekstraklase? Slyszalem o tych jego wywiadach w Poznaniu, ale to glupoty jakies. Baniakowi wcale tak dobrze nie szlo, moze za czasow Mikulskiego ale on byl drugim trenrem Baniaka "jechalismy" dlatego ze sie skurwil koles i przeszedl do smierdzacej pyrlandi. Mowiac tak wspaniale o kibicach, Lechu i calym Poznaniu w Szczecinie nie ma juz czego szukac.
No i pyry prosze was idzcie juz sobie stad. Nie macie swojego forum? Tak sie podniecaliscie ze macie najlepsza strone WWW a tymczasem przezuciliscie sie na Pogon.beep.pl.
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Lech - Pogoń - 0:0 (0:0) k. 12:11 - 17/10/2001 21:37
patrzac na te wpisy dochodze do wniosku, ze wiekszosc z wpisujacych sie tu osob nie wie po co istnieje forum. tutaj sie przeprowadza dyskusje o meczach i innych sprawach z nimi zwiazanych, a wypowiedzi typu: pierdole cie poznanski psie albo sledzie jebane sa bez sensu i swiadcza o waszej niedojrzalosci umyslowej
Amen
|
|
|
|
|
Odp: Lech - Pogoń - 0:0 (0:0) k. 12:11 - 17/10/2001 21:41
a co do wyniku to tez draznie mnie texty kiboli lecha typu:kozaczyliscie a przejebaliscie bo jestescie slabi a lech to mistrz czy podobne. Prawda jest taka ze z przeebiegu gry Pogoń byla lepsza ale lech sie umiejetnie bronil i mial swietnie dysponowanego Tyrajskiego.a karne jak sami wiecie to loteria i wojna nerwow, ktora tym razem wygrali lechici znow dzieki Tyrajskiemu.A texty typu przyjechalo was duzo chociaz przyjechaliscie po pewna przegrana sa smieszne
Amen
|
|
|
|
|
Odp: Lech - Pogoń - 0:0 (0:0) k. 12:11 - 26/10/2001 21:04
te pyry to sa dziwni ludzie przychodza tu i sie chwla ze wygrali , pfh .. mieli farta karne to loteria jak słyszałe Pogoń była lesza w meczu , jezeli lech ma byc mistrzem to bekdas jest prawdziwym men'em ...
|
Szczecin Moim Miastem Pogoń Moim Życiem !!
|
|
|
- 1
- 2
-
|