Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Lech-Pogon 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
koVal
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8931 dni

Odp: lech-pogon - 23/09/2001 19:15
pluto bardzo bym chciał aby tak było, ale nie zapominaj, że mecz odbędzie się w środku tygodnia, także idę o zakład że nie będzie nas nawet połowę tego co we Wronkach. Obym się mylił.

100%EG
triada
Kibic
Na forum od 8885 dni

Odp: lech-pogon - 24/09/2001 12:31
Forz@ LECH!!!

Kolego KileR! i kto tu mocno przesadza i przechwala sie:) W zeszlym sezonie Lech walczyl z poczatku o utrzymanie sie w II Lidze, a przychodzilo niewiele mniej ludzi co teraz! Fakt Fatkem bilety sa tansze, ale po co placic w Poznaniu 25 zl za bilet w meczu z ... Tlokami Gorzyce, czy Szczakowianka Jaworzno! Zaplacilbys tyle? Poza tym to nie jest ekstraklasa! Za rok bilety podja ostro w gore , a i frekewncja moze byc owiele lepsza!

Gramy w II lidze, aczkolwiek atrakcji nam nie brakuje! Gralismy z , badz czekaja nas takie firmy jak: ZAGLEBIE, JAGA, ODRA , SLASK, AMICA NO I POGON!. Wiec jesli chodzi o atrakcje nie jest zle! Jesli chodzi o ozdobe meczu, to moze byc naprawde rewelacyjnie. Co do wielkiej Koszulki Lecha i Wielkiej Flagi "PYRY" - ponic juz nie istnieja (wiadomosc niesprawdzona!)

pozdrawiam obiektywnych:)

Forz@ LECH!!!
pluto
Kibic
Na forum od 8934 dni

Odp: lech-pogon - 24/09/2001 13:42
a co by sie miało stac z koszulka i wielka flaga PYRY?

pluto
Kibic
Na forum od 8934 dni

Odp: lech-pogon - 24/09/2001 13:44
hej triada ! wielki firmy moze nas i czekaja ale z ta amica to zes za szybko wyskoczył! klub jest mały, firma też a o kibicach lepiej nie pisac!!!!!!!

triada
Kibic
Na forum od 8885 dni

Odp: lech-pogon - 24/09/2001 14:03
Forz@ LECH!!!

Jesli chodzi o nasze gadzety to postaraj sie znalezc wyjasnienie na naszym forum!

Jesli chodzi o Amice, to chodzi o poziom pilkarstwa w tym klubie

Forz@ LECH!!!
pluto
Kibic
Na forum od 8934 dni

Odp: lech-pogon - 24/09/2001 14:16
o jaki forum ci chodzi? mogłbys mi odpisac na maila:[email protected]?
ajak nie to napisz na tym forum Pogońi

pluto
Kibic
Na forum od 8934 dni

Odp: lech-pogon - 24/09/2001 14:17
bo strona www.lech.poznan.pl jest z nia cos nie tak dzisiaj najprawdopodobniej forum nie bedzie bo cos naprawiaja

triada
Kibic
Na forum od 8885 dni

Odp: lech-pogon - 24/09/2001 14:25
Forz@ LECH!!!

o tym forum wlasnie mowie! tylko , ze akurat dzisiaj jest renowacja

Forz@ LECH!!!
ryjek
Kibic
Na forum od 8949 dni

Odp: lech-pogon - 24/09/2001 15:28
czesc, tu ja, dobrze trafiłem? to strona o Pogoni Szczecin czy o drugoligowcach?

pluto
Kibic
Na forum od 8934 dni

Odp: lech-pogon - 24/09/2001 15:48
ksywke se dobrałes dobrą ! RYJEK
co to k**** jest ryjek? a moze chcesz w ryj!!!!!!!!!!!
ty kretynie tu tez sa normalni ludzie z Pogońi którzy nie tylko gadaja o swoich sprawach!!!!!!!!!!! to ze lech sie nienawidzi z Pogońia to nie znaczy ze nie bedziemy ze soba gadać!!!!!!!! ty kurwa kretynie!!!!!!!!! w szczecinie tez sa normalni ludzie i nie maja tak jak ty klapek na oczach ze beda gadac tylko o Pogońi!!! czasami rozmawiamy na inne tematy z róznymi kibicami bo niekiedy pomimo nienawisci jaka nas dzieli idzie sie dogadac!!!!!!!!!111

ryjek
Kibic
Na forum od 8949 dni

Odp: lech-pogon - 24/09/2001 16:04
A co to jest pluto?

Może chcesz żeby na ciebie pluć?

i nie pisz tu o normalnych ludziach tylko o takich dewiantach jak ty!

Zastanawiam się skąd po tak niewinnym w treści poście wzięło się u ciebie tyle nienawiści. Rozbawiło mnie to, że na stronie i forum Pogoni rozmawiają ze sobą dwa Pyrasy. To tyle.

No nic, replika godna debila. Znam wielu kibiców Lecha i bardzo ich lubię, i też nie moge się doczekać Lecha w pierwszej lidze, dlatego szlag mnie kurwa trafia, że musiałem się natknąć na głupka. Pozdrawiam kibiców, nie pozdrawiam kopidołów...

pluto
Kibic
Na forum od 8934 dni

Odp: lech-pogon - 25/09/2001 15:48
nie ma sensu z toba rozmawiac ! przeciez napisałem ze sie mozna dogadac ale ty masz jakis długi tok myslenia

sumak
Kibic
Na forum od 8882 dni

Odp: lech-pogon - 25/09/2001 16:10
KiLeR: nie piętnuj tutaj Lecha, że kibice chodzą na mecze, bo Kolejorz wygrywa. Na Pogoni NIE BYŁO INACZEJ ! Wiem to z własnego doświadczenia, bo ładnych parę lat spędziłem w Szczecinie (TBO, WSM)- mieszkałem na Pogodnie, czyli zdecydowanie blisko stadionu na Twardowskiego - i chodziłem na mecze Pogoni z moimi koleżkami za Szczecina. Jak Pogoń miała zupę w II lidze to kibiców było na trybunach jak kot napłakał, jak przyszedł - tu może mi się mylić nazwisko trenera, więc sorki - Różański i Pogoń zaczęła grać to i kibiców przybywało. W następnym sezonie gdy Pogoń wchodziła do I ligi faktycznie ludzie zaczęli chodzić, ale dopiero wtedy, gdy coś na boisku zaczęło się dziać. Mieszkam w Poznaniu i chodzę na Lecha, a do Pogoni i tak mam sentyment, bo w końcu tych meczów się trochę na Twardowskiego naoglądałem. Jedna rzecz mnie jedynie drażni : szanowałem Pogoń jak nie trzymała z legią, a od kiedy "stara miłość" powróciła - pamiętam ten mecz kiedy niektórzy kibice Portowców byli zaskoczeni podczas meczu z legią, pozytywnymi okrzykami ze strony młyna spod zegara - szacunek do Pogoni też jakby mniejszy ...
Dobrze się stało, że zagramy przeciwko Pogoni w Pucharze ... powinno być nieźle ... Kolejorz WYGRA!

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: lech-pogon - 20/10/2005 16:32
no i szlag mnie trafi zaraz,w Poznaniu remont trybuny i na tak ciekawie zapowiadajacy sie wyjazd nie pojedziemy.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
hPS
*zablokowany
Na forum od 7658 dni

Odp: lech-pogon - 20/10/2005 16:50

R.P McMurphy napisał:  
no i szlag mnie trafi zaraz,w Poznaniu remont trybuny i na tak ciekawie zapowiadajacy sie wyjazd nie pojedziemy.

KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :(

Podniesiona adrenalina to Śródmiejska siła
pinkfloyd
Kibic
Na forum od 8811 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 20/10/2005 18:24
Mnie też będzie Was brakowało w Poznaniu... Mecz z Pogonią czy Legią bez kibiców gości to już nie będzie to... Szkoda. Ale za to za rok zobaczycie naszą IV trybunę pod dachem i może nową trybunę na wyburzunym łuku (tam gdzie jest "Kocioł").
Pozdrawiam! :)

Polska nARKA! Polska
MKSfazi
Kibic
Na forum od 7767 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 20/10/2005 21:40
Jak sa jakies ciekawe wyjazdy to zawsze jest cos no zawsze.Kiedy to sie skonczy w tym kraju.

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
drewniak
Kibic
Na forum od 7433 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 20/10/2005 22:06

pinkfloyd napisał:  
Mnie też będzie Was brakowało w Poznaniu... Mecz z Pogonią czy Legią bez kibiców gości to już nie będzie to... Szkoda. Ale za to za rok zobaczycie naszą IV trybunę pod dachem i może nową trybunę na wyburzunym łuku (tam gdzie jest "Kocioł").
Pozdrawiam! :)

kurwa.to wezcie sie dogadajcie tam z odpowiednimi ludzmi i przelozcie ta cala rozbudowe na jakis inny termin,my wpadniemy,pozniej pojedziemy do domu a wy mozecie zacac budowe i wszyscy beda zadowoleni:D

Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 20/10/2005 22:09
to już chyba taki standard najpierw Cracovia,Wisła teraz Lech....zajebiście :/

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Rzeznik
*zablokowany
Na forum od 7556 dni

Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 20/10/2005 22:15
a to wszystko jest specjalnie tak ustawione...

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768832061 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005