Odp: lech-pogon - 23/09/2001 19:15
pluto bardzo bym chciał aby tak było, ale nie zapominaj, że mecz odbędzie się w środku tygodnia, także idę o zakład że nie będzie nas nawet połowę tego co we Wronkach. Obym się mylił.
Kolego KileR! i kto tu mocno przesadza i przechwala sie W zeszlym sezonie Lech walczyl z poczatku o utrzymanie sie w II Lidze, a przychodzilo niewiele mniej ludzi co teraz! Fakt Fatkem bilety sa tansze, ale po co placic w Poznaniu 25 zl za bilet w meczu z ... Tlokami Gorzyce, czy Szczakowianka Jaworzno! Zaplacilbys tyle? Poza tym to nie jest ekstraklasa! Za rok bilety podja ostro w gore , a i frekewncja moze byc owiele lepsza!
Gramy w II lidze, aczkolwiek atrakcji nam nie brakuje! Gralismy z , badz czekaja nas takie firmy jak: ZAGLEBIE, JAGA, ODRA , SLASK, AMICA NO I POGON!. Wiec jesli chodzi o atrakcje nie jest zle! Jesli chodzi o ozdobe meczu, to moze byc naprawde rewelacyjnie. Co do wielkiej Koszulki Lecha i Wielkiej Flagi "PYRY" - ponic juz nie istnieja (wiadomosc niesprawdzona!)
Odp: lech-pogon - 24/09/2001 13:44
hej triada ! wielki firmy moze nas i czekaja ale z ta amica to zes za szybko wyskoczył! klub jest mały, firma też a o kibicach lepiej nie pisac!!!!!!!
Odp: lech-pogon - 24/09/2001 15:48
ksywke se dobrałes dobrą ! RYJEK
co to k**** jest ryjek? a moze chcesz w ryj!!!!!!!!!!!
ty kretynie tu tez sa normalni ludzie z Pogońi którzy nie tylko gadaja o swoich sprawach!!!!!!!!!!! to ze lech sie nienawidzi z Pogońia to nie znaczy ze nie bedziemy ze soba gadać!!!!!!!! ty kurwa kretynie!!!!!!!!! w szczecinie tez sa normalni ludzie i nie maja tak jak ty klapek na oczach ze beda gadac tylko o Pogońi!!! czasami rozmawiamy na inne tematy z róznymi kibicami bo niekiedy pomimo nienawisci jaka nas dzieli idzie sie dogadac!!!!!!!!!111
i nie pisz tu o normalnych ludziach tylko o takich dewiantach jak ty!
Zastanawiam się skąd po tak niewinnym w treści poście wzięło się u ciebie tyle nienawiści. Rozbawiło mnie to, że na stronie i forum Pogoni rozmawiają ze sobą dwa Pyrasy. To tyle.
No nic, replika godna debila. Znam wielu kibiców Lecha i bardzo ich lubię, i też nie moge się doczekać Lecha w pierwszej lidze, dlatego szlag mnie kurwa trafia, że musiałem się natknąć na głupka. Pozdrawiam kibiców, nie pozdrawiam kopidołów...
Odp: lech-pogon - 25/09/2001 16:10
KiLeR: nie piętnuj tutaj Lecha, że kibice chodzą na mecze, bo Kolejorz wygrywa. Na Pogoni NIE BYŁO INACZEJ ! Wiem to z własnego doświadczenia, bo ładnych parę lat spędziłem w Szczecinie (TBO, WSM)- mieszkałem na Pogodnie, czyli zdecydowanie blisko stadionu na Twardowskiego - i chodziłem na mecze Pogoni z moimi koleżkami za Szczecina. Jak Pogoń miała zupę w II lidze to kibiców było na trybunach jak kot napłakał, jak przyszedł - tu może mi się mylić nazwisko trenera, więc sorki - Różański i Pogoń zaczęła grać to i kibiców przybywało. W następnym sezonie gdy Pogoń wchodziła do I ligi faktycznie ludzie zaczęli chodzić, ale dopiero wtedy, gdy coś na boisku zaczęło się dziać. Mieszkam w Poznaniu i chodzę na Lecha, a do Pogoni i tak mam sentyment, bo w końcu tych meczów się trochę na Twardowskiego naoglądałem. Jedna rzecz mnie jedynie drażni : szanowałem Pogoń jak nie trzymała z legią, a od kiedy "stara miłość" powróciła - pamiętam ten mecz kiedy niektórzy kibice Portowców byli zaskoczeni podczas meczu z legią, pozytywnymi okrzykami ze strony młyna spod zegara - szacunek do Pogoni też jakby mniejszy ...
Dobrze się stało, że zagramy przeciwko Pogoni w Pucharze ... powinno być nieźle ... Kolejorz WYGRA!
Odp: Lech-Pogon bez kibiców gości - 20/10/2005 18:24
Mnie też będzie Was brakowało w Poznaniu... Mecz z Pogonią czy Legią bez kibiców gości to już nie będzie to... Szkoda. Ale za to za rok zobaczycie naszą IV trybunę pod dachem i może nową trybunę na wyburzunym łuku (tam gdzie jest "Kocioł").
Pozdrawiam!
kurwa.to wezcie sie dogadajcie tam z odpowiednimi ludzmi i przelozcie ta cala rozbudowe na jakis inny termin,my wpadniemy,pozniej pojedziemy do domu a wy mozecie zacac budowe i wszyscy beda zadowoleni
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768832061 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.