Autor |
Wiadomość | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Jagiellonia Białystok - Pogoń Szczecin / 2 października 2016 godzina 18:00 - 02/10/2016 18:54
Zwolak... przy tym bardzo dobrym podaniu Piotrowskiego spójrzcie na przyjęcie piłki Zwolaka, przecież to chłopacy na orlikach lepiej przyjmują, nie chcę go specjalnie źle oceniać, ale inaczej się nie da, facet gra w ekstraklasie, w wyjściowym składzie klubu z 400 tysięcznego miasta, zarabia grube pieniądze, więc niech nikt nie mówi, że może się tak czasami zdażyć, bo nie, nie może, może się zdażyć mi, Tobie, czy komuś innemu, kto nie gra zawodowo w piłkę, ale nie profesjonaliście, to nie pierwsza taka sytuacja u niego z przyjęciem piłki. Wiem, że jest stąd, że się stara, ale staraniem i pochodzeniem meczu się nie wygra, lepiej mieć najemnika Robaka, który nie mówił, że kocha Pogoń, ale grał i trenował na 100% niż kogoś kto jest przywiązany do klubu a nie umie przyjąć piłki. Drygas to tam pierdolca dostaje już, najpierw Adaś, teraz Łukasz spieprzyli dwie mega piłki, tacy o chłopacy z regionu. Swoją drogą dziwne, że ostatnio najlepiej u nas prezentują się obcokrajowcy. Naprawdę nie wiem, co niektórzy tu widzą w Zwolaku i Adamie Frączczaku, przecież za tych dwóch zawodników daliby pierwszych lepszych drugoligowych hiszpanów i byłoby dobrze. Swoją drogą jak tam nasza współpraca z Olimpique, Werderem i Espanyolem? Na plus Piotrkowski, widać, że się nie boi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|