To, że kiedyś w wielosekcyjnej Pogoni nie było futsalu, nie stało na przeszkodzie w zawarciu porozumienia na mocy którego 04 będzie grać z Herbem na piersi. Jak reaktywuje się żeńska Pogoń, to pewnie też będzie bronić Barw, mimo, że dziesiąt lat temu w Pogoni takiej sekcji nie było.
Mroczek ma pewną wizję, której ja przyklaskuję. Razem jesteśmy mocniejsi, pod każdym względem.
Odp: Sekcja Halowa - 06/02/2015 00:44
Zawsze miałem pewien kompleks, znajomi z Warszawy jak nie było meczu Legii w piłkę to zawsze w wolny dzień mogli iśc na kosza, boks, cokolwiek, fajnie jak u nas też tak będzie. A 04 to w końcu też Pogoń, też piłka i jest to sport ciekawy
Pytanie nie było kierowane do mnie ale pozwolę sobie odpowiedzieć. Tak drogi kolego wyjebałbym wszystkich pies to pies nie ważne czy na służbie czy po.
Odp: Sekcja Halowa - 06/02/2015 10:39
Na 04 atmosfera jest dość rodzinna , przychodzi wiele dzieciaków a klub jednoznacznie kojarzy się z tą najstarszą Pogonią idealne miejsce by zaszczepić w małolatach pasję , choćby zorganizowanym dopingiem.
Co do Karczyńskiego , "honorowy prezes" to już tylko funkcja symboliczna a on sam zdaje się że już nawet w Szczecinie nie mieszka. Same podziały na kluby "policyjne" , "wojskowe" etc. przeminęły już dawno temu , po co tworzyć jakieś sztuczne problemy zamiast wspomagać szczeciński sport pod herbem Pogoni. Zwłaszcza ze w końcu doczekaliśmy się chyba czasu współpracy wielu sekcji w jednej słusznej rodzinie
Odp: Sekcja Halowa - 06/02/2015 13:44
Wszystkim wybierającym się z doświadczenia doradzam wcześniejsze kupno biletu. Przed meczem może nie ma dużych kolejek, ale kupienie biletu zajmuje cholernie dużo czasu. Jeszcze dłużej niż na stadionie
Odp: Sekcja Halowa - 06/02/2015 15:14
Przypierdalanie się do 04 mija się lekko z celem. Co chłopaki którzy tam grają są winni temu żeby nie chodzic ich oglądać ?? Idziesz wspierać piłkarzy tam grających a nie prezesa czy chuj wie kim on tam jest. Gdyby okazało że Smolny czy Kałóżny to były policjant to tez byście przestali chodzić na Pogoń ?? Wiecznie nie na rączkę :/
Chłopaki z '04 niedługo będą reprezentować barwy Pogoni i wylewać na parkiet pot z Gryfem na piersi. A moim zdaniem warto kibicować każdemu, kto reprezentuje Pogoń - nawet jeżeli będą to regaty, czy szachy (stosownie do zainteresowań danego kibica), czy nawet bierki.
Ma dla Was aż takie znaczenie, że dekadę temu klub zakładał akurat policjant, a nie listonosz? Przecież facet nie jest tam decyzyjny a w pasiakach (bo w '04 też mają być pasiaki) nie biegają policjanci...
W klubie się gimnastykują, jak poskładać Wielką Pogoń po latach, zjednoczyć wszystkich w mieście pod jednym herbem, a tutaj niemal (?) bojkot, bo jeden facet 10 lat temu pracował na komendzie, a nie np. w Biedronce.
Jak mogę, to chętnie oglądam mecze '04 - halówka potrafi być widowiskowa Zresztą osobiście nic do Karczyńskiego (założyciela '04) nie mam, krzywdy mi nie zrobił...
Nikogo nie przekonuję do skandowania jego nazwiska z trybun, ale zachęcam do spojrzenia na sprawę z zachowaniem szerszej perspektywy.
Pozdrawiam Panowie.
Trafnie ujęte .Policjanta w klubie juz nie ma .Jest rzecznikiem ABW o ile sie nie mylę .Chłopaki będa walczyc w granatowo-bordowych pasiakach ze złotym Gryfem na sercu ,reprezentując Pogoń i miasto Szczecin.Moim zdaniem ....warto pomóc .
Odp: Sekcja Halowa - 06/02/2015 20:06
Super jest was już więcej. Skrzyknijcie się i dopingujcie, chyba że bez organizacji ze strony MW czy SKPS nic nie umiecie zrobić.
Przypierdalanie się do 04 mija się lekko z celem. Co chłopaki którzy tam grają są winni temu żeby nie chodzic ich oglądać ?? Idziesz wspierać piłkarzy tam grających a nie prezesa czy chuj wie kim on tam jest. Gdyby okazało że Smolny czy Kałóżny to były policjant to tez byście przestali chodzić na Pogoń ?? Wiecznie nie na rączkę :/
Pamiętam, że jak Pogoń grała swój pierwszy sezon w pierwszej lidze to był temat Karczyńskiego w klubie jako rzecznika prasowego czy kogoś tam. Był w związku z tym w meczu z Polonią w pucharze protest więc sądzę, że w przypadku Smolnego też by nikt obok tego obojętnie nie przeszedł.
Pamiętam, że jak Pogoń grała swój pierwszy sezon w pierwszej lidze to był temat Karczyńskiego w klubie jako rzecznika prasowego czy kogoś tam. Był w związku z tym w meczu z Polonią w pucharze protest więc sądzę, że w przypadku Smolnego też by nikt obok tego obojętnie nie przeszedł.
Ja to pamiętam. Gdybam sobie ze wychodzi na jaw ze któryś z nich miał jakiś epizod w policji o którym nikt nie wiedział do tej pory. I co wtedy ? Nagle wszyscy przestają chodzić ?
Odp: Sekcja Halowa - 07/02/2015 12:43
zamknijcie to forum kurwa !!! tu łby bronia psów, 04 to psiarski klub i nie będzie dopingu dla nich tak ciężko zrouzmiec kurwać ??!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.