Odp: Pogoń- Wisła. Kibicowsko. - 12/09/2012 21:08
Nie narzekać na frekwencje jak na razie mamy 6 miejsce w lidze pod tym względem , średnia 9 tys jak na beniaminka + stary stadion to i tak jest dobra liczba , wiadomo nie powalająca na kolana ale dobra .
I jedno pytanie czy podczas Wisły , będą jakieś osoby tym razem oficjalne z puszkami , żeby wrzucić parę groszy na oprawy ?
Odp: Pogoń- Wisła. Kibicowsko. - 12/09/2012 22:55
Nowa jakość kurwa, co było to było, tułaliśmy się po jebanych wioskach, pamiętacie akcje dyplom fanatyka - nieciecze i stróże? było!
Przestańcie sobie dogryzać bo znajdą się osoby, które dogryzą i Wam!
Koniec z pierdoleniem, jesteśmy w ekstraklasie i trzeba zapalać nowych ludzi do Pogoni!
Czy ja wiem. Na teraz wygląda to całkiem nieźle, sektory 7-8 praktycznie całe zapełnione (7 sektor 5 miejsc wolnych, 8 może 3 rzędy), reszta też nie najgorzej a wiedząc, że przecież ludzie się zwalą przed meczem to może być nas więcej niż ostatnio.
Odp: Pogoń- Wisła. Kibicowsko. - 12/09/2012 23:49
Na pewno poprawimy wynik frekwencji z meczu z Lechią. Ważne by z meczu na mecz było nas coraz więcej i nie ważne jak grają kopacze. Trzeba podnosić cały czas poprzeczkę. Cały czas mobilizacja, nakręcanie się, zabieranie ludzi na Pogoń i zarażanie ich bakcylem fanatyzmu niech z nowo przybyłych na Pogoń zostanie 10% fanatyków to już dużo. Nie ma co marudzić i siać smutów tylko działać. W mieście nie mamy rywala, w województwie również dlatego potencjał jest ogromny. Działajmy razem dla chwały Pogoni i Szczecina.
Ahhh już nie mogę się doczekać piątku a potem Poznań!!!!!
Odp: Pogoń- Wisła. Kibicowsko. - 12/09/2012 23:58
Dokładnie działać indywidualnie, grupowo. Korzystać z kont społecznościowych zapraszać na mecz, wrzucać filmiki itp. Można porozklejać plakaty. Jeszcze całe dwa dni i obyśmy mile zaskoczyli się w piątek zarówno frekwencją, dopingiem jak i wynikiem.
Odp: Pogoń- Wisła. Kibicowsko. - 13/09/2012 00:11
Warszawa&Szczecin i kęsik. Macie racje. Powinno być Nas więcej niż na Lechii. W niedziele liczyłem zajęte miejsca i wyszło mi około 3,7 tys. czyli mniej więcej tyle ile wynosi liczba karnetów, chociaż sprzedaż prowadzona była już od kilku dni. Dlatego myślałem, że frekwecnja będzie gorsza niż ostatnio. Teraz widzę, że za bardzo się pospieszyłem z obliczeniami.
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Ktoś pisał że 5 tys. poszło biletów dodając do tego 3,7 tys karnetów już jest prawie 9 tys. Jeszcze dwa dni. Mobilizacja na całego. Teraz jest początek sezonu trzeba walczyć o ludzi by przychodzili na Pogoń. Boje się że jak będziemy przegrywać masowo i mieć fatalny bilans, będzie 5-8 tys na trybunach. To była by tragedia. Szczecin to nie Bełchatów czy Bielsko-Biała jest potencjał ludnościowy i kibicowski.
ps. TAK JAK WSPOMINAŁEM WCZEŚNIEJ NIECH KAŻDY NA TE 2 DNI DA SOBIE MISJE PRZYPROWADZIĆ CHOCIAŻ 1 ZNAJOMEGO (który nie ma biletu) NA MECZ Z WISŁĄ!!!!!. Wtedy zapełnilibyśmy cały stadion a przy założeniu że co druga osoba która już ma bilet zabierze że sobą kogoś nowego będzie 15 tys.
Odp: Pogoń- Wisła. Kibicowsko. - 13/09/2012 13:41
Karnety są od razu "wbite" więc już nic więcej do dodawania nie ma, posiadacze karnetów mają miejsce od razu wbite na bilecie i na karcie, więc na starcie im tego miejsca zająć nie można. Nie odlatujmy
Aha- wczoraj wieczorem +/- 5,5 k biletów zeszło(nie zorientowałem sie które miejsca były wyłączone i ciężko teraz dokładnie podać, dlatego liczone na oko)
1) wyniki słabe
2) mecz w TV (na paru kanałach)
3) późna pora, a wieczorami już się robi chłodno
4) słaby marketing klubu + nie ma ciśnienia na mecze jak np. za czasów Ekstraklasy za Bekdasa
Dla mnie obecna liczba jest realna i spodziewam się łącznie ok. 8 tys. widzów na stadionie.
Rozkład jazdy "jedynki"
wersja ekonomiczna to jechać podstawionym "B" do Zdroje Krzyżówka i tam wraz z wielbicielami piosenki Baranków Bożych - "Michael Jackson" przesiąść się na "jedynkę".
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.