Fajnie, że Ci się chciało coś zrobić
Masz sporo prostych niedociągnięć przy czcionce, herbie i cieniach. No i błędne barwy na zdjęciu.
Jak chcesz się trochę bardziej pobawić grafiką to podbij do mnie na maila: [email protected]
Odp: POGOŃ SZCZECIN - Zagłębie Lubin 17 sierpnia, 18:00 - 06/08/2012 12:41
Smolny taki i owaki,piłkarki takie czy owakie-chuj nas to obchodzi, Ekstraklasa jest dla nas,dzięki nam i nie ma sensu marudzić trzeba się cieszyć i pokazać całej Polsce i miedzianym dziewczynką że Pogoń wraca! Ciśnienie wzrasta!!
Czy tylko my nie możemy się doczekać pierwszego meczu ? Czy tylko my tęsknimy za atmosferą trybyn ? za widokiem opraw i zapachem odpalanych rac ? Do rozpoczęcia ekstraklasowego sezonu w naszym wydaniu zostało już mniej niż dwa tygodnie ! Dzielnice, Fan-Cluby, fanatyków, kibiców - wzywamy do pełnej gotowości propagandowej !
W tę niedzielę (tj. 12.08.2012) o godzinie 14.00 zapraszamy wszystkich na Plac Grunwaldzki, gdzie będziemy kręcić naszą wersję zapowiedzi rundy. Szale i koszulki Pogoni w dłoń i widzimy się w niedziele !
Wszystkie harde bandy zjednoczone w siłę Pogoniarskiej propagandy !
A ten kto ma chęć wcześniejszego działania - prezentujemy plakat zachęcający przyjście na Młyn. Można go pobierać, drukować i rozklejać
Odp: POGOŃ SZCZECIN - Zagłębie Lubin 17 sierpnia, 18:00 - 10/08/2012 19:57
Może nie ten temat ale- czy jest jakaś szansa żeby kibice z Lubina nie mieli tradycyjnego szczecińskiego guantanamo przed wejściem na stadion? Niby to jakiś tam szczegół, ale goście zawsze mają pod górę, wykazanie inicjatywy być może by ten chory system chociaż lekko usprawniło...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: POGOŃ SZCZECIN - Zagłębie Lubin 17 sierpnia, 18:00 - 11/08/2012 12:28
Nie wiem co się dzieje w tym mieście... Kurwa przed wczoraj rozwiesiliśmy całą Potulicką , Kaszubską część Kopernika plakatami aż było miło dla oka zobaczyć każdy słup przyozdobiony plakatami... I wszystko było by fajnie ale z 40 plakatów zostało może 3... reszta wsiąkła kurwa nie wiem kto jest takim imbecylem żeby zrywać plakaty zachęcające do przyjścia na Młyn...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768722045 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.