rozumiem ze dzień i godzina juz raczej się nie zmienią bo c+ tak ustalił i basta?
to tyle co chcialbym wiedzieć oczywiscie wiem ze zarówno ceny, ilosc przyznanych wejsciówek i sposob dystrybucji jak i godzina wyjazdu beda podane osobno później..
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.
Poczekajcie, gramy w Ekstraklasie, a nie w pierwszej lidze, a w tym kraju prawo zmienia się z dnia na dzień. Nie masz wcale pewności, że nie wprowadzasz kolegi w błąd. Na chwilę obecną wszystko wskazuje na to, że karta kibica będzie potrzebna, żeby dostać bilet na mecz wyjazdowy. Cierpliwości, jak przyjdzie odpowiedni czas to na pewno pojawią się konkrety.
Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią !!! - 20/08/2012 11:21
No właśnie Panowie, gdzieś mi się obiło o uszy że w Ekstraklapie od tego sezonu KK na mecze wyjazdowe będą potrzebne (niby te wszystkie dane z KK z wszystkich klubów mają być w jakimś jednym wielkim pezeteenowskim rejestrze), dlatego się chciałem tutaj zapytać. Swoją drogą jeżeli to prawda to chujnia
Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią !!! - 23/08/2012 22:49
Jutro pojawią się szczegółowe informację odnośnie wyjazdu do Gliwic.
Kilka najistotniejszych kwestii:
- koszt biletu 15+1 zł
- zapisy kończymy w poniedziałek po meczu z Lechią. Termin nie przekraczalny ze względu na wymogi Ekstraklasy
- wymagana jest karta kibica - czy to Pogoni czy innego klubu ( np. Legii ) !!! Nie trzeba jej okazywać przy zapisach - lecz w przypadku gdyby ktoś zapisał się a jej nie miał - system go odrzuci przy rejestracji i nie będzie miał biletu ważnego = nie wejdzie
Zacznijcie się mobilizować - jest to pierwszy wyjazd od lat w ekstraklasie i nie ma innej opcji byśmy licznie i dobrze się tam pokazali.
PSonTour - RAZEM WSZYSCY !!!
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Podbeskidzie Bielsko-Biała uzyskało zgodę Komisji ds. Bezpieczeństwa na obiektach piłkarskich PZPN na nieprzyjmowanie zorganizowanych grup kibiców drużyn przyjezdnych w rundzie jesiennej trwającego sezonu.
Decyzja ta jest związana z rozpoczęciem budowy nowego Stadionu Miejskiego w Bielsku-Białej przy ul. Rychlińskiego 21.
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Nie wiem.. Mam rozumieć, że chcesz dojechać do Łodzi i wejść na sektor gości tam, gdzie rzekomo my byśmy byli jeżeli Widzew by wpuszczał gości i niedostalibyśmy zakazu na ten mecz?
A jeżeli w ogóle chcesz wejść na ten mecz na normalny sektor, to raczej mozliwosc jest wyrobienia normalnej karty widzewa
Chorzowska "klatka" przez kilka miesięcy była nieczynna, ponieważ musiała przejść remont po Wielkich Derbach Śląska, które odbyły się w kwietniu 2012 roku. Na sektorze gości wylano nową posadzkę betonową oraz zamontowano brakujące krzesełka.
Mecze ligowe Ruchu rozgrywane wiosną zostały podzielone na dwie kategorie. Spotkania z Lechem Poznań, Widzewem Łódź, Śląskiem Wrocław i Legią Warszawa będzie mogło obejrzeć 9300 widzów, w tym do tysiąca fanów gości. Z kolei na pozostałe mecze - z Podbeskidziem Bielsko-Biała, Polonią Warszawa, Piastem Gliwice i Pogonią Szczecin - pojemność stadionu zostanie zmniejszona do 6800 miejsc, w tym 557 dla przyjezdnych.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768716961 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.