Dzięki EPSON za link załapałem się na ostanie 10 minut , ale wydaje mi się , że Wojtkowski raczej niczym nie ustępuje Kunowi a już na pewno Bąkowi i mógłby na chwilę obecną tworzyć skrzydła razem z Frączczakiem.
Jest on nominalnie środkowym pomocnikiem (10stka), więc szkoda go rzucać po skrzydłach. Wiadomo jaki deficyt jest na tej pozycji u nas w kraju. Jeśli ma dostawać szansę to najlepiej jako rozgrywający.
Jeśli ma ktoś info co do innych sparingów Pogoni lub Pogoni II przed rundą wiosenną, niech wrzuca. Oczywiście chodzi o sparingi które będą w Szczecinie lub najbliższych okolicach.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 13/12/2014 23:51
We wtorek czy w srode slyszalem w lokalnych mediach wypowiedz drugiego trenera Kotwicy, ze 21 stycznia Pogon gra z Kotwica bodajze w Pogorzelicy gdzie Pogon akurat bedzie na obozie.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 20/12/2014 18:23
14 stycznia – Gwardia Koszalin, w Pobierowie
17 stycznia – Błękitni Stargard Szczeciński, w Pobierowie
21 stycznia – Kotwica Kołobrzeg, w Pobierowie
24 stycznia – Flota Świnoujście, w Pobierowie
28 stycznia – rywal w trakcie ustalania
30 stycznia – Wolfsberger Athletik Club (Austria), w Turcji
31 stycznia – rywal w trakcie ustalania
5 lutego – FK Jagodina (Serbia), w Turcji
1. Grzegorz Otocki
6. Rafał Murawski
93. Łukasz Zwoliński
8. Dawid Kort
4. Robert Obst
98. Adam Frączczak
21. Sebastian Rudol
15. Patryk Bednarski
3. Oskar Fijałkowski
18. Maciej Stolarczyk
Mecze Pogoni w grupie:
14:25 – Pogoń Szczecin – Graham Sierakowice 2-3.
16:00 – Pogoń Szczecin – Piekarski Team. 1-8.
16:45 – Pogoń Szczecin – Piast Gliwice.
Ostatnio edytowany przez: Forza Pogoń !, 4 stycznia 2015, 16:44 [1 raz(y)]
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 14/01/2015 16:24
Już 2-0 16 GOL!
Ale pograli! Świetna daleka piłka od Michała Walskiego do Sebastiana Rudola. Obrońca przyjmuje piłkę i odgrywa do Robaka. Napastnik uderza bez zastanowienia i bramkarz wyciąga piłkę z siatki po raz drugi!
Mam nadzieję , że Robaczek jednak zostanie w Pogoni a trener Kocian postara się znaleźć miejsce zarówno dla Robaka jak i Zwolaka w pierwszej 11.
27
Kudła broni jedenastkę, ale wobec dobitki nie może nic zrobić. Jest 2:1.
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 14 stycznia 2015, 16:42 [1 raz(y)]
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 14/01/2015 21:39
Rzeczywiście, aż trudno jednoznacznie stwierdzić, która najfajniejsza. Podobają mi się obie bramki Zwolaka, ale chyba "opadający" strzał Robaka jest najbardziej efektowny. Taku też ładnie nawinął obrońcę
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 17/01/2015 12:01
Jest 0:2. Hernani zagrywa w polu karnym piłkę do rywala, piłkę przejmują rywale. Strzał broni Janukiewicz, wobec dobitki Radosława Wiśniewskiego jest już bezradny.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.