'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 08/09/2014 11:45
Szukałem informacji w sieci, ale bez skutku. W meczu z Górnikiem było widać u Robaka szczególnie w pierwszej połowie że uważa na nogę, po jednym ze starć miał minę jakby pełną obaw, mimo to strzelił dwie bramki. Może sztab szkoleniowy go oszczędza wiedząc że poniżej jakiegoś poziomu Marcin nie zejdzie, a tym samym daje zagrać Zwolińskiemu cały mecz bo ten ostatnio nie grał pełnych 90 minut. Tak mi się wydaję ;p
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Takie pytanie wybiera się może jakaś większa grupa kibiców Pogoni na ten mecz?
Wronki dosyć blisko, rywal atrakcyjny mimo sparingu w grupie chętnie bym się tam wybrał.
Takie pytanie wybiera się może jakaś większa grupa kibiców Pogoni na ten mecz?
Wronki dosyć blisko, rywal atrakcyjny mimo sparingu w grupie chętnie bym się tam wybrał.
lech będzie grał u siebie, żebyś kurwa barw nie stracił!
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 07/10/2014 23:40
Dlatego pytam. Nie zabrał bym barw ze sobą w taki teren. To jak podanie kolacji na tacy. Chciałem pojechać autem, ale jako że rejestracja to zst to i auto mogłoby ucierpieć.. w takim razie pozostaję relacja live na v-ce.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 08/10/2014 12:23
Pracuję za granicą i przeważnie zjeżdżam do kraju gdy Pogoń gra na wyjeździe i do tego mam 3 miesięczne dziecko. Teraz jestem w stargardzie na 3 tygodnie. Zaliczyłem mecz z Zawisza i wiem że następny weekend też będę w kraju. Stąd taka chęć bo nie często mam takie okazje by być w kraju i mieć z kim zostawić dziecko i spokojnie pojechać na mecz.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.