Odp: Sparingi przed runda jesienną - 08/07/2014 21:43
Lisowski ładne dośrodkowanie, może być bardzo przydatny ale w formie. Zwoliński aktywny, piłka go szuka, umie się ustawić ale skuteczność do poprawki. Taku chyba lepiej wygląda w środku pola niż na skrzydle. Matras solidnie, będzie z niego pociecha. Nawet zakładając ostateczny brak Aki i Robaka dramatu nie ma, chociaż kadra za szczupła na tak długi sezon.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Trener Dariusz Wdowczyk zabrał do Stargardu 17 zawodników. Kilku otrzymało wolne i może dziś odpoczywać. Wśród nich są m.in. Maciej Dąbrowski i Rafał Murawski.
Ja akurat pierwszą połowę śledziłem na dumiepomorza i oficjalnej a po przerwie zerkam jeszcze na vałkę
Edit. Rezerwowy Sebastian Inczewski podwyższa prowadzenie Błękitnych. Po kontrze Inczewski uderza z prawej strony i piłka wpada do bramki obok interweniującego Kudły. O ile w tamtym sezonie przegrywaliśmy sparingi z Dynamo Zagrzeb czy Sturmem Graz o tyle porażki z Bytovią czy Błękitnymi poważnie zaczynają martwić bo liga już za 6 dni
Aka , Robak , obrońcy przybywajcie !!!
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 12 lipca 2014, 13:23 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.