Marcin Ochal, były bramkarz trzecioligowego Chemika Police, został zamordowany przed jedną z dyskotek w tym mieście. Miał 21 lat.
Do tragicznego zdarzenia doszło po godz. 3 w nocy z piątku na sobotę. Między Ochalem i napastnikiem doszło do bójki na chodniku przed nowo otwartym klubem nocnym. Prawdopodobnie poszło o dziewczynę.
"Mężczyzna został pchnięty nożem. O godz. 3.30 trafił do szpitala. Mimo podjętej akcji ratunkowej obrażenia były na tyle rozległe, że nie dało się go uratować. Zmarł po kilku godzinach" - powiedziała oficer prasowy Komendy Powiatowej Policji w Policach Jolanta Szalińska.
Wiem że nie ten dział , z góry przepraszam nie wiedziałem gdzie dać... . Co się dzieje w tym kraju..
Mecz bez historii, Pogoń przygniatająca przewaga, a Stal to jedna z najsłabszych drużyn jakie ostatnimi czasy pojawiły się w Szczecinie. Pogoń pewnie przez cały mecz rozgrywała, czasem całkiem niezłe akcje, dużo sytuacji bramkowych, Stal ograniczała się do kontrataków i mieli może jedną, dwie groźne sytuacje.
Na plus: Klatt, Wólkiewicz, Pietruszka, Bojarski, Janukiewicz.
Średnio, na minus: Petasz, Zawadzki.
A reszta ani plus, ani minus, ani średnio?
Reszta poprawnie, niczym się nie wyróżnili
Ostatnio edytowany przez: eF^, 1 maja 2010, 21:23 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 01/05/2010 21:22
A reszta ani plus, ani minus, ani średnio?
Bojar chyba jeden z lepszych meczy w naszych barwach, aż mnie zaskoczył nieco. Bo o ile po Wólkiewiczu czy Janukiewiczu można się zawsze pewnych rzeczy spodziewać, po Bojarskim...nie za bardzo.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.