Lewandowski to lewy pomocnik też (tzn. zawsze nim był). Dziś w sparingu też w pomocy gra. Słabiej bronił więc może chcą dwóch stricte obrońców na tą strone?
To są testy. Jeśli się okaże dobrym grajkiem, to czemu nie? Lisowski jest po długiej pauzie. Może być zmiennikiem Lewego. A jak napisał kolega wyżej, Lewy gra dzisiaj na lewej pomocy. Niewykluczone, że powróci na macierzystą pozycję.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 05/07/2014 13:13
Kontra Pogoni! Kun z Edim wyprowadzili akcję. Brazylijczyk pomknął z piłką kilkanaście metrów i huknął zewnętrzną stroną buta. Bramkarz nie miał szans! Młodzież ma się od kogo uczyć!
Jeszcze Edek będzie grał w pierwszym składzie za Akę hehe
Dwa, transfery Robaka i Aki dopiero się dopinają - jak będą sfinalizowane i Pogoń otrzyma kasę wtedy pewnie będzie dopinać swoje transfery, o których się dowiemy.
Nikt chyba nie wierzy, że po otrzymaniu blisko 1mln euro (jeśli kwota za Akę jest prawdziwa) nie poczynimy jakichś hitowych transferów.
Chyba nie zrozumiałeś sensu wypowiedzi. Albo oglądamy skróty/gole wszystkich spotkań, albo karmimy społeczeństwo kibicowskie tylko wygranymi, a o porażkach nie wspominamy. Bramka z chojniczanką była stracona z rzutu karnego (tutaj było co oglądać?) i można było ją pokazać, bo w wygranym MIMO WSZYSTKO meczu
Propaganda na oficjalce trwa w najlepsze jak za czasów Ptaka? Wygrana z chojniczanką - bramki są, porażka z bytovią - bramki nie ma? Czy coś przeoczyłem?
Faktycznie jest co oglądać. Bramka nie dla Pogoni i to do tego z rzutu karnego.
Chyba nie zrozumiałeś sensu wypowiedzi. Albo oglądamy skróty/gole wszystkich spotkań, albo karmimy społeczeństwo kibicowskie tylko wygranymi, a o porażkach nie wspominamy. Bramka z chojniczanką była stracona z rzutu karnego (tutaj było co oglądać?) i można było ją pokazać, bo w wygranym MIMO WSZYSTKO meczu
Zrozumiałem. Tylko skoro ta propaganda trwa w najlepsze to co robią na youtube skróty spotkań chociażby z Legią (1:4)?
To forum stało się już dawno miejscem służącym tylko do narzekania na wszystko, co się da i szukania dziury w całym, ale jakoś mnie to nie dziwi. W końcu to coś, co szczecinianie robią najlepiej.
Propaganda na oficjalce trwa w najlepsze jak za czasów Ptaka? Wygrana z chojniczanką - bramki są, porażka z bytovią - bramki nie ma? Czy coś przeoczyłem?
Faktycznie jest co oglądać. Bramka nie dla Pogoni i to do tego z rzutu karnego.
Zrozumiałem. Tylko skoro ta propaganda trwa w najlepsze to co robią na youtube skróty spotkań chociażby z Legią (1:4)?
To forum stało się już dawno miejscem służącym tylko do narzekania na wszystko, co się da i szukania dziury w całym, ale jakoś mnie to nie dziwi. W końcu to coś, co szczecinianie robią najlepiej.
Nie do końca, L to L, bytovia to bytovia. Nie wiem czy pamietasz mecz (to było bodajże w przygotowaniach do poprzedniego sezonu i mecz z jakimiś azjatami (?) wynik z tego co pamietam 3:3, a w skrócie tylko gole Pogoni, co sugerować mogło ,że mecz wygraliśmy 3:0 ;-)
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 08/07/2014 11:05
Tak, zwłaszcza przy ogromnym "3:3" w nagłówku... Poza tym może niekoniecznie chcieli wtedy pokazywać przeciwnikom jak tracą bramki? Przecież w zeszłym roku w ogóle zmieniali autorów bramek w sparingach (i nie chodzi tylko o Vuka).
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.