Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
IP: zapisany
Na forum od 8040 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 15/06/2007 21:06
- Jeżeli nabędziemy Pogoń, to wtedy zorganizujemy konferencję prasową i będziemy odpowiadać na pytania - uciął Artur Kałużny.
- Informowanie o pewnych rzeczach tylko może przeszkodzić nam w negocjacjach, dlatego nie będę odpowiadał na pytania - stwierdził Grzegorz Smolny.

to chyba jakiś zart!
co mnie obchodza jakieś niegocjacje z Ptakiem w sprawie zakupu akcji.
chce uslyszec jakie panowie macie wizje Pogoni, skladu, budzetu, finansowania
Pogon to nie jakies przedsiebiorstwo, za klubem stoi kilka tysięcy kibiców, ktorzy chca wiedziec co bedzie się działo w druzynie, ktorej kibicuja
zamiast pokazac co sie ma, co sie oferuje - celowo sie to ukrywa, a miasto znow stoi z boku

P.S.
teraz już wiem dlaczego radni z PO namawiają szczecinskie srodowisko pilkarskie i kibicowskie do gastronomikow, cos za cos - czyli zabawa w polityke

Gradus
Kibic
Na forum od 8546 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 15/06/2007 21:19
Sluchaj tie... jesli Ty wierzysz jakiejs radzie klubu stworzonej przez Ptaka to ja wysiadam...

a co do Floriana Krygiera to on takze popieral Pogon Nowa. Byl nawet jej honorowym czlonkiem...

Cytat:  

16 czerwca 2003 roku, podczas nadzwyczajnego walnego zebrania członków Stowarzyszenia Klub Sportowy Pogoń Szczecin Nowa, podjęto decyzję (uchwała nr 7) o nadaniu Panu Florianowi Krygierowi tytułu Honorowego Członka Stowarzyszenia. Uroczyste wręczenie pamiątkowej plakietki, upamiętniającej pana Floriana jako Honorowego Członka naszego Klubu odbyło się 23.06.2004 r., podczas meczu juniorów Pogoni Szczecin Nowa z Lechem Poznań.

Jesli nie zauwazyles to Pogon Nowa stara sie kultywowac tradycje prawdziwej Pogoni. W zaden sposob nie mozna bylo tego powiedziec o SSA... Pogon Nowa ma 100x wiecej wspolnego z prawdziwa Pogonia niz SSA.

Aha... jeszcze jedno. Krygier nie zakladal Pogoni!!

muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 15/06/2007 21:19

Cobra_S napisał:  
- Jeżeli nabędziemy Pogoń, to wtedy zorganizujemy konferencję prasową i będziemy odpowiadać na pytania - uciął Artur Kałużny.
- Informowanie o pewnych rzeczach tylko może przeszkodzić nam w negocjacjach, dlatego nie będę odpowiadał na pytania - stwierdził Grzegorz Smolny.

to chyba jakiś zart!
co mnie obchodza jakieś niegocjacje z Ptakiem w sprawie zakupu akcji.
chce uslyszec jakie panowie macie wizje Pogoni, skladu, budzetu, finansowania
Pogon to nie jakies przedsiebiorstwo, za klubem stoi kilka tysięcy kibiców, ktorzy chca wiedziec co bedzie się działo w druzynie, ktorej kibicuja
zamiast pokazac co sie ma, co sie oferuje - celowo sie to ukrywa, a miasto znow stoi z boku

P.S.
teraz już wiem dlaczego radni z PO namawiają szczecinskie srodowisko pilkarskie i kibicowskie do gastronomikow, cos za cos - czyli zabawa w polityke

Pachnie zaprzeproszeniem gownem na kilometr!

Dwoch facetow "z ulicy" przejmuje klub o 60 letniej tradycji. W dzisiejszych czasach wylozyc 2 duze banki to w sumie maly problem dla wielu ludzi ktorzy juz sie czegos tam dorobili. Tylko pytanie co dalej? Jak to wszystko utrzymac zeby nie doprowadzic do blamazu?

Narazie to wyglada jak jakis senny koszmar. Klub dostanie sie w rece "ludzi z nikad", Lisowski obwiesci uratowanie klubu, sklad skleony na predce, zero zainteresowania kibicow (3 pierwsze mecze i pustki jak teraz) i 3 liga za rok!

Kto nie pije ten donosi....
tie
Kibic
Na forum od 6841 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 15/06/2007 21:21
Cobra_S
Podejrzewam ze gdybysmy dowiedzieli sie o kulisach przejecia Pogoni przez Szczecinska Grupe to poprostu poszlibysmy na drugi dzien podpalic Urzad Miasta.
Kozminskich poprostu wyrucha.... chociaz mieli wizje Pogoni i inwestycji w miescie.
Szkoda ze wladze miasta mamy wprost odwrotne proporcjonalne do poziomu kibicowania kibicow Pogoni Szczecin

szalikNa miescie jest tłok w tramwaju jest tłok kibice na Pogoń jada....raca
Gradus
Kibic
Na forum od 8546 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 15/06/2007 21:23

tie napisał:  

Kozminskich poprostu wyrucha.... chociaz mieli wizje Pogoni i inwestycji w miescie.

jaki Ty jestes naiwny...

jns
Kibic
Na forum od 7730 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 15/06/2007 21:23

Cobra_S napisał:  

Ręce opadają jak się takie coś słyszy...

P.S. Antek! Zrób chociaż raz coś dobrze i przenieś ten klub z powrotem do Piotrkowa, bądź gdziekolwiek indziej. Amen.

Ostatnio edytowany przez: jns, 15 czerwca 2007, 21:30 [1 raz(y)]

tie
Kibic
Na forum od 6841 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 15/06/2007 21:47
Gardus
Czy ja gdzies napisalem ze wierze wladzom klubu obecnej Pogoni?Ptak Miedziak i cala swita ze rzgowa maja u mnie przejebane bo inaczej nie moze myslec normalny kibic.Napisalem ze sie indetyfikuje z Pogonia miedzyinnymi bo graja w niej wychowankowie Pogoni Szczecin czy tez moze Piotrkovi o to pytam juz Ciebie.
Poniewaz graja na tym samym stadionie przy ul.Twardowskiego poniewaz nazywa sie Pogon Szczecin jest herb i barwy.
Poniewaz na mecze dla Ciebie tej Pogoni Szczecin chodzil ŚP Florian Krygier i tysiace kibicow Pogoni Szczecin.
Tak wiem ze PN stara sie kultywowac tradycje prawdziwej Pogoni Szczecin ale czy nie mozna ich kultywowac dogadujac sie z innymi zespolic wszystkie sily i stworzyc ta Pogon Szczecin z ktorej wszyscy bedziemy dumni nie koniecznie zaczynajac od IV ligi.Sam Twoj guru Matlak ostatnio powiedzial ze nie mozna oddzielac Pogoni Nowej od obecnej Pogoni Szczecin.
Zarzuciles mi ze pisze bzdury ze PN twierdzi ze ma budzet na II lige.Mam nadzieje ze sluchales wypowiedzi Matlaka dla Radia Szczecin.
Przytoczylem tez cytat z Glosu Szczecinskiego odnosnie Matlaka grajacego w Lechu.
No prosze wypunktuj mnie tak jak za pierwszym razem brak argumentow?

Bartas
Kibic
Na forum od 8145 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 15/06/2007 21:52
Krzystek i PO boją się postawić na Pogoń od IV ligi bo nie ma gwarancji, że opcja 2 ligi za 2 lata się sprawdzi, i przegraja przez to następne wybory. Nie widzą jednak, że jeśli nowi wybawiciele wybawią się Pogonią po sezonie lub dwóch to ludzie ich znienawidzą za kolejnego pseudo wybawiciela.

tie
Kibic
Na forum od 6841 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 15/06/2007 22:13
Dokladnie NN Krzystek zdaje sobie z tego sprawe ze jezeli dobrze zadziala z Pogonia i wybuduje stadion prawie jak w banku wygra nastepne wybory.Obawia sie tak samo tego ze Pogon zaczynajac od IV ligi gdzies po drodze ugrzeznie jak nowego inwestora.Czyli jak zwykle bez zmian, totalna niemoc!Ciekawe jak ma wygladac ta pomoc dla Pogoni czy to tylko sa ulgi w dzierzawie stadionu w zaleznosci ktore Pogon ma miejsce w tabeli?
Ktos mowil ze Krzystek i Jarmolinski maja jaja!
Szkoda slow!

Metyl
Kibic
Na forum od 6884 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 15/06/2007 22:18

NN napisał:  
Krzystek i PO boją się postawić na Pogoń od IV ligi bo nie ma gwarancji, że opcja 2 ligi za 2 lata się sprawdzi, i przegraja przez to następne wybory. Nie widzą jednak, że jeśli nowi wybawiciele wybawią się Pogonią po sezonie lub dwóch to ludzie ich znienawidzą za kolejnego pseudo wybawiciela.

Też mi sie wydaje że przez to ich szukanie na siłe inwestora który uratował by drugą lige panowie przegrają. Bo za dwa, trzy lata zamiast mieć klub z którego będziemy dumni i który będzie wizytówką Szczecina i Pomorza będziemy mieć zgliszcza po SSA którą dzisiaj chcą krótkowzroczni ludzie koniecznie reanimować. I znowu będzie zaczynanie od zera. Czy jednak wtedy znajdą sie jeszcze ludzie którzy będą mieli siłe, czas i checi aby sie tym zająć ? Bo jeśli Pogoń Nowa dostanie teraz po raz drugi od miasta "kopa w dupe" (1 raz rok 2003) to ja naprawde tym ludziom wcale bym sie nie ździwił że pierdolną to wszystko i dadzą sobie spokój. I nic tu nie będzie, ani II ligi, ani IV ani nawet B-klasy, tak sie te ich kurwa zabawy w inwestorów skończą. Wtedy naszym włodarzom podziękujemy w odpowiedni sposób i rozliczy ich historia za krótkowzroczność i głupote.

Gradus
Kibic
Na forum od 8546 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 15/06/2007 22:52

tie napisał:  
Gardus
Czy ja gdzies napisalem ze wierze wladzom klubu obecnej Pogoni?Ptak Miedziak i cala swita ze rzgowa maja u mnie przejebane bo inaczej nie moze myslec normalny kibic.Napisalem ze sie indetyfikuje z Pogonia miedzyinnymi bo graja w niej wychowankowie Pogoni Szczecin czy tez moze Piotrkovi o to pytam juz Ciebie.

No jesli nie wierzysz wladzom klubu to po co przytaczales ich zarzuty w stosunku do Matlaka??

co do pilkarzy to teraz glownie grali amatorzy z Brazylii... kilku wychowankow Pogoni gralo tylko dlatego, ze wybrancy Ptakow okazali sie wyjatkowo denni. Inaczej Ptak by ich nie dopuscil do gry.

--------------------
Po przekazaniu do Sportowej Spółki Akcyjnej w 2003r. IV ligowej drużyny seniorskiej klubu, Pogoń Szczecin Nowa zajęła się wyłącznie szkoleniem młodzieży. Z drużyny prowadzonej wówczas przez trenera Włodzimierza Obsta, wywodzą się będący dziś w kadrze I zespołu "MKS Pogoń Szczecin" S.S.A.: Tomasz Judkowiak, Marek Kowal, Łukasz Skórski czy Dawid Chwałek.
--------------------

widzisz skad maja miedzy innymi mlodych wychowankow?

tie napisał:  

Poniewaz graja na tym samym stadionie przy ul.Twardowskiego poniewaz nazywa sie Pogon Szczecin jest herb i barwy.

i to juz starcza? Wystarcza, ze jest herb, barwy i nazwa i ten sam stadion? Dla mnie Pogon to jednak cos wiecej... Dla mnie to jest jeszcze dodatkowo poszanowanie tradycji. Co z tego, ze SSA miala prawa do nazwy i herbu jesli miala je tak naprawde gleboko w d??

Fiorentina po bankructwie gra teraz pod inna nazwa... czy kibice Fiorentiny powinni przestac jej kibicowac? Ty chyba bys przestal bo najwazniejsza jak rozumiem dla Ciebie jest nazwa...

tie napisał:  

guru Matlak ostatnio powiedzial ze nie mozna oddzielac Pogoni Nowej od obecnej Pogoni Szczecin.

no i niestety troszke manipulujesz... nie powiedzial, ze nie mozna oddzielac PN od "obecnej Pogoni" tylko od POGONI. A to jednak nie to samo... Prawdziwa Pogon to cos wiecej niz SSA z prawem do uzywania nazwy i herbu...

tie napisał:  

Zarzuciles mi ze pisze bzdury ze PN twierdzi ze ma budzet na II lige.Mam nadzieje ze sluchales wypowiedzi Matlaka dla Radia Szczecin.
Przytoczylem tez cytat z Glosu Szczecinskiego odnosnie Matlaka grajacego w Lechu.
No prosze wypunktuj mnie tak jak za pierwszym razem brak argumentow?

pamietam rozmowe w radiu i to co pamietalem to bylo 1.5 mln na IV lige jesli PN bedzie wspolnie ze stowarzyszeniem MKS Pogon. Reszta to sa tylko plany na przyszlosc.

A co do Matlaka to wybacz ale ten cytat z GS nie jest zadnym dowodem bo Glos przytaczal tam tylko zarzuty "rady klubu". Nie mowie tez, ze Matlak tego na pewno nie robil ale nie jest to dla mnie zaden dowod. A nawet jesli cos takiego robil to swoja pozniejsza praca to wielokrotnie odpokutowal :D

Ja moge kibicowac nawet Pogoni w 4 albo i nizszej lidze jesli bedzie to klub, ktory bedzie szanowal tradycje, swoich kibicow i bedzie dzialal na normalnych zasadach. To co bylo za Ptaka bylo kompletnym zaprzeczeniem normalnego klubu szanujacego tradycje. Kozminscy juz pokazali jak umieja prowadzic klub i ja za cos takiego dziekuje (Zabrze i ZG raczej zbyt milo ich nie wspominaja) a stary Kozminski tez juz sie mogl kiedys wykazac w Szczecinie...

Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 15/06/2007 23:03
Taka ciekawostka... Polonia Bytom, która awansowała do I ligi na zapleczu ekstraklasy miała budżet w wysokości około jednego miliona złotych. Mówi się, że PN w IV mogłaby miec budżet w wysokości 1,5 mln zł...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Gradus
Kibic
Na forum od 8546 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 15/06/2007 23:09
najlepszym wyjsciem byloby gdyby Ptak oddal SSA do Piotrkowa. Byloby to najbardziej sprawiedliwe wyjscie z sytuacji i przynajmniej czesciowe naprawienie krzywd, ktore Ptak wyrzadzil w Piotrkowie i w Szczecinie...

a Pogon moglaby sie spokojnie odbudowywac od IV ligi...

s_portowiec
Kibic
Na forum od 7819 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 15/06/2007 23:20
Czy rzeczywiście ktoś logicznie myślący łudzi się, że "gastronomicy" mogą być wybawcą Pogoni???
Co oni sobą prezentują? Nawet jeśli mają czyste intencje to ich możliwości są według mnie mizerniutkie. Bądźmy szczerzy- 2 miliony to nie jest jakaś powalająca kwota i trochę biznesmenów/firm mogłoby ją spokojnie wyłożyć. Tylko co dalej? Co z utrzymaniem drużyny na ligowym poziomie?
Czy chcemy za wszelką cenę uratować 2-gą ligę i prawdopodobnie tam pozostać na kilka lat (lub spaść niżej) ze względu na małe możliwości finansowe czy lepiej ciągnąć ideę Pogoni Nowej do czasu pojawienia się rzeczywiście poważnego, silnego finansowo i organizacyjnie oraz mającego długofalowe cele inwestora? Czy nie dość już było takich "biznesmenów", dla których Pogoń to była tylko przykrywka do targów z miastem by uszczknąć coś dla siebie?
I nie trzeba obawiać się, że ubędzie kibiców. I tak na obecną I-ligę chodziło tylu co na PN.
Ale sprawę trzeba postawić jasno- albo przyjdzie naprawdę godny zaufania i silny sponsor albo cieszmy się tym co nasze i na co nas w chwili obecnej stać, niezależnie od tego czy będzie to II-ga, III-cia czy V-ta liga.
Lepsze to niż ciągła niepewność co zrobi kolejny właściciel klubu, dla którego Pogoń to tylko odkocznia do zrobienia interesu.

Krótko mówiąc- nie trzeba utrzymywać II-giej ligi za wszelką cenę.
A potencjalni inwestorzy tzw "gastronomicy" jakoś mnie nie przekonują- nie ten format biznesu który gwarantowałby istnienie Pogoni na wysokim poziomie sportowym. Chyba, że za nimi stoją inni, którzy też nie chcą się ujawniać....

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
BTR
Kibic
Na forum od 7673 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 16/06/2007 09:57

NN napisał:  

Ja tu widzę zupełnie coś innego. Wkońcu większą szansę na wyniki daję Pogoń Nowa niż gastronomicy. Tylko że w rękach kolegów krzystka Pogoń będzie tubą PO. I bez względu na wyniki, dobrze mieć w swoich politycznych szponach klub z takim poparciem jak Pogoń. A że owi ''biznesmeni'' nie mają kasy na 2 a tym bardziej pierwszą ligę, bedą kombinować (z pomocą krzystka) na wszystkie strony, np. dodając do nazwy inny człon. Np. za ''bańkę'' czy dwie Pogoń Vobis Szczecin (aż ciężko mi się to pisało...). Ponoć taka propozycja dla owej firmy padła.

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
gregm
Kibic
Na forum od 7318 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 16/06/2007 10:11
A czy nie może być tak, że za Kałużnym i Smolnym stoi ktoś inny?? a poza tym podejrzewam ,ze jesli Adamczuk i spólka zgodzili sie na owych "gastronomików" to musiały być im przedstawione jakies konkrety( pomysł na działalnośc, sponosring itp.) pozdro

WIARA BęDZIE W NAS TRWAć!!!
chrisxx
Kibic
Na forum od 8604 dni

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 16/06/2007 10:37

gregm napisał:  
A czy nie może być tak, że za Kałużnym i Smolnym stoi ktoś inny??

Też nad tym myślałem. Niepokoi mnie, że jeden z tych sponsorów działa "w drewnie". Oby to nie była przykrywka dla powrotu Gondora...

rico
Kibic
Na forum od 7556 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 16/06/2007 11:45
tie - jedna sprawa jest jasna tereny za Pogoń to rozwiazanie na którym przejechalismy się już nie jeden raz i nie dziwie się że miasto nie chce wchodzi w taki interes - bo pewnie mowa o gruntach na Łasztowni itd. a raczej miastu zależy na uzyskaniu jak najlepszej ceny za to i jakiś konkretny kierunek rozwoju, bo to jeden z kluczowych projektów dla miasta obecnie, a nie oddawac teren bo ktoś coś objeca że z Pogonią zrobi.

Co do gastronomików to ja traktuję to raczej jako roziwązanie tymczasowe żeby odbudowa klub a nie posiadac go na zawsze, zresztą powinno dac do myślenia że potrafią się porozumiec z PN, stowarzyszeniem i miastem - to coś znaczy. Z firmą komputerową (nie będę wymienał nazwy bo nie mój interes w ich promowaniu) prawda jest taka że oni są w momencie dużych zawirowan w związku z wchgodzeniem na giełdę - o ile..., i nie dziwię się że nie będa się angażowac w coś co narazie jest prasową fikcją. Co do "gastronomików" to akurat to że są w dobrych kontaktach z władzami to mi nie przeszkadza tym lepiej dla klubu gdyby się zaangażowali.

Moje marzenie to takie że ktokolwiek by wszedł to będzie potrafił połączyc takie towarzystwo - Matlak, Adamczuk, Majdan, Dymek, Baniak, wychowankowie, Bosman i dobre warunki promocyjne i współpraca z miastem. A to że był by to ktoś z miasta to jest bezpieczniejsze bo nie sra się we własne gniazdo (Rocker, Can Can, deptak Bogusława - to interes o który trzeba dbac a nie rujnowa).

Bo nie czarujmy się nikt poważny nie wejdzie w klub którego nie można kupic w całości bo się sprzedaje jeszcze zawodników i nie wiadomo kiedy Ptak się o tego odczepi i z taką famą w kraju - brazylijskiego posmiewiska.

PS. Co do śp. pana Krygiera świetnie że był honorowym tylko szkoda że na rocznicy nie było nikogo - może to nie wygodne ale zawsze będę to wypominał.

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 16/06/2007 11:48

gregm napisał:  
a poza tym podejrzewam ,ze jesli Adamczuk i spólka zgodzili sie na owych "gastronomików" to musiały być im przedstawione jakies konkrety( pomysł na działalnośc, sponosring itp.) pozdro

Nigdzie nie ma info ze ktokolwiek z PN na cos sie zgodzil. Nawet nie wiadomo czy rozmawiali bo narazie nikt tego ani oficjalnie nie zaprzeczyl ani nie potwierdzil.

Szykuje sie wielkie bagno.

Kto nie pije ten donosi....
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8364 dni

**

Odp: Nowy właściciel/właściciele Pogoni ? - 16/06/2007 12:04

tie napisał:  

Tak czytalem wypowiedzi kibicow Gornika ale tez Kozminskich.Przejeli klub z 10 mln dlugiem z czego splacili 5 mln

Chyba niedokładnie czytałeś - po Płoskoniu było długu 2-3mln, jak odchodzili było 5 + 0 zawodników bo wszystkie karty miał młody Koza.

tie napisał:  

Podczas spotkania z Radą Klubu Matlak dowiedział się, że nie jest potrzebny Pogoni. Jednym z koronnych argumentów przeciwko jego grze w portowej jedenastce był fakt, że poprzednio występował w Lechu. Na domiar złego, po zdobyciu bramki całował... koziołki - symbol Poznania, który umieszczony został na koszulkach Lecha.
Zródło Głos Szczecinski 6-02-2003
Tak ze widzisz nie chcieli Grzesia nawet za pol darmo moze teraz ma jakis uraz do Pogoni?

Może podaj jeszcze skład tej Rady Klubu... Nadajesz z IRE, dziwnym trafem jeden z członków tej przesławnej Rady też jest teraz w IRE :) może uraz to masz ty, do Matlaka, Chlasty, Adamczuka ;) i do PN.
pozdrowienia Piotrze G.

Aha - tak mi się rzuciło w oczy - dziwnym trafem powołujesz się w swoich postach na wychowanków Pogoni, ale Nowej :) Jakaś schiza???

Pogoń to My
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768784548 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.12 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005