Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Podgrzewana murawa na Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
(Misiek)
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7328 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 07/03/2006 10:39
mysle że mi się uda i podjade na stadion z aparatem i walnę pare fotek jak coś to umieszcze je na forum albo wysle na e-mail do redakcji żeby umiescili je na głównej strone pozdro.

>>>>>MKS POGOŃ SZCZECIN<<<<<
(Misiek)
Kibic
Na forum od 7328 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 07/03/2006 10:41
niestety jak to czasem bywa baterie mi się wyczerpały ale murawa nie wyglądała zle była pod małą iloscią śniegu nawet trawa prześwitywała w niektórych miejscach za to po za murawą i na trybunach śniegu od chu...a i jeszcze troche

Ostatnio edytowany przez: (Misiek), 7 marca 2006, 12:31 [1 raz(y)]

>>>>>MKS POGOŃ SZCZECIN<<<<<
Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 07/03/2006 14:12
Dzis ma byc tam jakas delegacja i odebrac murawe , ciekawe czy wszystko bedzie ok i zagramy z Amica !

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 07/03/2006 17:13

Cytat:  
W dniu dzisiejszym odbyła się wizytacja podgrzewanej murawy na stadionie Pogoni.
Udział w niej wzięli przedstawiciele Wydziału Inwestycji Urzędu Miasta Szczecina, ze strony wykonawcy – przedstawiciele Zielonej Architektury, ze strony MKS Pogoń SSA m.in. Marek Pawlak, wiceprezes Pogoni.
Celem wizytacji było wydanie zgody na rozegranie spotkania Orange Ekstraklasy pomiędzy Pogonią Szczecin a Amiką Wronki. Mecz ten odbędzie się 11 marca o godz. 18.
Murawa została dopuszczona do użytkowania w ramach „rozruchu technicznego”. Oznacza to, że jest to jeden z etapów zakończenia całej inwestycji.
Wiadomo też, że piłkarze Pogoni w czwartek i piątek (godz. 18:00) przeprowadzą trening na nowej płycie boiska.

Ostatnio edytowany przez: SISMIC, 7 marca 2006, 17:42 [1 raz(y)]

Szczecińska albo żadna!
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 07/03/2006 17:52
No i w Czwartek i Piatek mamy treningi trzeba sie bedzie przejsc i zobaczyc jak to wyglada

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
kln
Kibic
Na forum od 7867 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 07/03/2006 20:01

Randall McMurphy napisał:  
No i w Czwartek i Piatek mamy treningi...

A co z gwarancjami? Korona może wejść na nową murawę dopiero 1 kwietnia, a siali trawe jak była jesień. Swego czasu na Legii też było głośno, że reprezentacja nie może trenować na głównej bo wykonawca dał gwarancję tylko pod warunkiem, że będą rozgrywać przez określony czas tylko jeden mecz tygodniowo i nic poza tym. U nas będą trenować dwa dni z rzędu, następnego zagrają mecz, a to wszystko po tygodniu od ułożenia trawy... wiele z niej po meczu nie zostanie, a te 200m(2) jakie mają w zapasie raczej szybko pójdzie.

Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 07/03/2006 20:27
"piłkarze będą trenować w miękkim obuwiu" :P
Pozatym trening to terning, a nie ostra gra, więc treningami się nie przejmuje, co innego w meczu ligowym, ale to juz zmartwienie ZA, byle nie było tak, że po meczu z Amicą bedą znowu kombinować z murawą i przełożą następne mecze...
Zreszą to ZA ustaliła że po 10 marca bedzię można grać.

Pozatym piłkarze "truchtając" będa ugniatać trawę, przez co lepiej związe sie ona z podłożem i ukorzeni ;P <hje hje hje>

Ostatnio edytowany przez: Plum, 7 marca 2006, 20:38 [1 raz(y)]

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 08/03/2006 18:36
Pala sie jupitery juz ktorys dzien z kolei...
a koszt 2,5 h odpalenia ich to 10 tys zl :) ladnie ladnie ;]

Hans Kloss
Kibic
Na forum od 7257 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 08/03/2006 20:27
Ktos obiecał że zamieci tutaj zdjęcia nowej murawy ... :) Ja jestesm baaardzo ciekawy jak to teraz wygląda ...a na stadion nie che mi się jechac :P

Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 08/03/2006 20:32
Fakt, forki by się przydały, ale już jutro pierwszy trening, więc zobaczy się i oceni na żywo...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 08/03/2006 20:38
Kurcze jutro nie moge sie wybrac :( mam nadzieje ze w pt. tez sie normalnie odbedzie

mks1948
Kibic
Na forum od 7571 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 08/03/2006 20:52
Byłam dzisiaj o 15 na stadionie nic sie nie działo... pstryknełam kilka fotek zaraz je wrzuce na komputer i przesle ;))

LEOnek
Kibic
Na forum od 7288 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 08/03/2006 23:40

mks1948 napisał:  
Byłam dzisiaj o 15 na stadionie nic sie nie działo... pstryknełam kilka fotek zaraz je wrzuce na komputer i przesle ;))

Ja byłem koło 14 . Kręciło się kilku panów z taczkami. Poza tym montowali nowe bramki. Murawa wygląda całkiem nieźle chociaż watpie czy po meczu z Amiką coś z niej pozostanie.

Zawsze pod prąd - bo z prądem płyną gówna.
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 09/03/2006 14:51
dzis trenin i jutro o 18 00 da rade ktos byc z aparatem i porobic fotki ? bo nasz fotopstryk nie da rady ;/
sprawa tyczy sie triba, s_portwoca i inncyh :) prosze o info tutaj i przeslanie najlepiej spakowane rarem, wielkosc 800x600

[email protected]

tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 09/03/2006 15:11

JuN napisał:  
dzis trenin i jutro o 18 00 da rade ktos byc z aparatem i porobic fotki ? bo nasz fotopstryk nie da rady ;/
sprawa tyczy sie triba, s_portwoca i inncyh :) prosze o info tutaj i przeslanie najlepiej spakowane rarem, wielkosc 800x600

[email protected]

juz zalatwione:]

100% PD
s_portowiec
Kibic
Na forum od 7819 dni

*

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 09/03/2006 15:15

trib napisał:  

JuN napisał:  

[email protected]

Też postaram się być i machnąć parę fotek :D.

Kocham Szczecin=kocham Pogoń
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 09/03/2006 15:16

JuN napisał:  

[email protected]

ja moge pstryknac ale ... z SE k700i ... watpie ze cos bedzie widac ...
i jeszcze plytki nie mam z oprogramowaniem (bede mial jutro - poniedzizlek)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Jey - M
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 09/03/2006 15:33

s_portowiec napisał:  

trib napisał:  

JuN napisał:  

[email protected]

Też postaram się być i machnąć parę fotek :D.

ja tez cos sproboje zrobic :)

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
Arathorn
Kibic
Na forum od 8170 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 09/03/2006 16:08
Także postaram się cosik zrobić...

verte
Kibic
Na forum od 8548 dni

Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 11/03/2006 09:26
Mnie niepokoi to co mówł po treningu Grzelak "murawa odchodzi płatami". Ciekawe czy po przerwie boisko będzie nadawało się do gry. I czy zniszczenia nie spowodują, że po naprawach następny mecz nie będzie zagrożony. Pomijam już obnizoną jakość nawierzchni po takich uzupełniankach. Mam przeczucia że to jeszcze nie koniec przepychanek z ZA.

21:37
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768814866 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005