Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 07/03/2006 10:39
mysle że mi się uda i podjade na stadion z aparatem i walnę pare fotek jak coś to umieszcze je na forum albo wysle na e-mail do redakcji żeby umiescili je na głównej strone pozdro.
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 07/03/2006 10:41
niestety jak to czasem bywa baterie mi się wyczerpały ale murawa nie wyglądała zle była pod małą iloscią śniegu nawet trawa prześwitywała w niektórych miejscach za to po za murawą i na trybunach śniegu od chu...a i jeszcze troche
Ostatnio edytowany przez: (Misiek), 7 marca 2006, 12:31 [1 raz(y)]
A co z gwarancjami? Korona może wejść na nową murawę dopiero 1 kwietnia, a siali trawe jak była jesień. Swego czasu na Legii też było głośno, że reprezentacja nie może trenować na głównej bo wykonawca dał gwarancję tylko pod warunkiem, że będą rozgrywać przez określony czas tylko jeden mecz tygodniowo i nic poza tym. U nas będą trenować dwa dni z rzędu, następnego zagrają mecz, a to wszystko po tygodniu od ułożenia trawy... wiele z niej po meczu nie zostanie, a te 200m(2) jakie mają w zapasie raczej szybko pójdzie.
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 07/03/2006 20:27
"piłkarze będą trenować w miękkim obuwiu"
Pozatym trening to terning, a nie ostra gra, więc treningami się nie przejmuje, co innego w meczu ligowym, ale to juz zmartwienie ZA, byle nie było tak, że po meczu z Amicą bedą znowu kombinować z murawą i przełożą następne mecze...
Zreszą to ZA ustaliła że po 10 marca bedzię można grać.
Pozatym piłkarze "truchtając" będa ugniatać trawę, przez co lepiej związe sie ona z podłożem i ukorzeni <hje hje hje>
Ostatnio edytowany przez: Plum, 7 marca 2006, 20:38 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Ja byłem koło 14 . Kręciło się kilku panów z taczkami. Poza tym montowali nowe bramki. Murawa wygląda całkiem nieźle chociaż watpie czy po meczu z Amiką coś z niej pozostanie.
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 09/03/2006 14:51
dzis trenin i jutro o 18 00 da rade ktos byc z aparatem i porobic fotki ? bo nasz fotopstryk nie da rady ;/
sprawa tyczy sie triba, s_portwoca i inncyh prosze o info tutaj i przeslanie najlepiej spakowane rarem, wielkosc 800x600
dzis trenin i jutro o 18 00 da rade ktos byc z aparatem i porobic fotki ? bo nasz fotopstryk nie da rady ;/
sprawa tyczy sie triba, s_portwoca i inncyh prosze o info tutaj i przeslanie najlepiej spakowane rarem, wielkosc 800x600
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 11/03/2006 09:26
Mnie niepokoi to co mówł po treningu Grzelak "murawa odchodzi płatami". Ciekawe czy po przerwie boisko będzie nadawało się do gry. I czy zniszczenia nie spowodują, że po naprawach następny mecz nie będzie zagrożony. Pomijam już obnizoną jakość nawierzchni po takich uzupełniankach. Mam przeczucia że to jeszcze nie koniec przepychanek z ZA.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768814866 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.