| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 23:17
> > będą niezłe jaja jak sie TVN za to weźmie, ciekawe co by było jakby to poszło
> w
> "Pod napięciem"?
mamy rekordzik 51 '
to nie jest zły pomysł, piszmy do
> tvn, może się tym zainteresują!!! pod napięciem wraca do ramówki od początku
> września czyli już niedługo
Jesli by sie zajeli to chociaz byloby ciekawie ciekawe czy ptaszysko by wogole sie wdało w dyskusje
Ale sam nei wiem jaki to skutek mogłoby dac pomoze raczej niewiele bardzierj moze zaszkodzic
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 23:19
panowie, my tu nie bijemy rekord tylko rozmawiamy w powaznej sprawie, bo sytuacja na prawde zrobila sie nieprzyjemna
[posty nt rekordu beda kasowane]
v.pl - trzymajcie sie!
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 23:20
Czegoś takiego jeszcze nie było, cóż za dyskusja 
Co do tego protestu: to dziś Legia pokazala ze to jest możliwe tylko wątpie by u nas to choć w połowie tak dobrze wyszło. Jednak jestem za (jakby co)!
Dzis w Lidze + Extra wysmiali Ptaka i juz cala Polska wie, co teraz panie Ptaszku? Mimo wszystko odfruniesz? I tak sie skompromitowales?
A te komenty na oficjalce: ZAJEBISTE!!! Sam zaraz jakiegoś dodam, choć słyszałem że jużnie przyjmują (czyżby zagrażały atmosferze w klubie? ).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 23:23
No to poszłoooo... Chyba ciężko będzie zmienić tor Ptakowi na jaki wjechał w dniu dzisiejszym. Wydaje mi sie ze odejdzie stad predzej niz sie spodziewalismy. Juz prawie miniony dzien, byl kolejnym waznym w historii Pogoni Szczecin.
P.S. Baniaczek sie zagalopował trochę na konferencji po meczu -> co pokazala dzis tvp3! Chyba dawno na stadionie/meczu nie przypomnieliśmy mu co większość kibiców sądzi o jego osobie!
|
"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 23:24
Antoni i pomyśl teraz człowieku po co Ci to wszystko było?
Czy urazona duma Dawidka warta była tego całego syfu ktory sie teraz wytworzył?
A moze faktycznie trzeba w koncu przestac tak bezgranicznie ufac swoim łódzkim doradcom?
Moze czas tez juz najwyzszy na profesjonalnego rzecznika prasowego zamiast klakiera Baranowskiego?
Przemysl to sobie poki jeszcze czas!
"Po cięzkiej nocy, przyjdzie cięzki dzień"
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 23:24
Wgole ptak przesadza juz z tym wogole i baniak nie wiem po co sie wpierda..
Naprawde niech sie zajmie tym TVN i da to w programie. Jestem ciekaw ile osob by przyszlo. Jak by TVN by sie tym zajelo to osobiscie bym przyszedl bo nie raz odwiedzailaem tamta strone i uwarzalem ze byla dobra a nie taka oficjaleka na ktorej kazdy lize dupe ptakowi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Zawieszenie działalności strony www.pogon.v.pl !!! - 22/08/2004 23:32
> baranowski sie obudził, doszły nowe komentarzy na oficjalnej, oczywiscie zgodne
> z linią partii
mój komentarz nie został oczywiście opublikowany, choć słowa krytyki dotyczyły Barana(owskiego) więc potwierdza to moje przypuszczenia kto miesza w sprawie v.plki
ŁUBU DUBU ŁUBU DUBU NIECH ŻYJE NAM PREZES NASZEGO KLUBU NIEEEECH ŻYYYJE NAM
TO ŚPIEWAŁEM JA, BARAN
|
Szczecin moim miastem
Pogoń moim życiem !!!
|
|
|
|
|
|
- 1