Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Amica 0:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
V...
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8778 dni

*

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 17:39
tam mu chyba chdozilo o przegrana u siebie....

MKS
SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 17:44
To mógł dodać, że chodzi mu o mecze "u siebie".

Szczecińska albo żadna!
Cz
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 17:50

KloceK napisał:  
a tak z innej beczki - teraz mi sie przypomnialo - S. ladnie sie wczoraj "pomylil" ;) z wystukiwaniem rytmu :)
"Nic sie nie stalo hej S. nic sie nei stalo" ;)

Klocek nie masz co sie cieszyc z tym krzyczeniem "Nic sie nie stalo hej S.nic sie nie stalo" bo to jest zenada..Kolko wzajemnej adoracji robisz?zastanow sie i inni co to spiewaja..

www.sectorshop.net
mundek
Kibic
Na forum od 7818 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 18:49
"- W całej mojej trenerskiej karierze nie przegrałem nigdy różnicą trzech bramek. Dzisiejsza porażka to czarny punkt w mej trenerskiej histori"i – mówił po zakończeniu spotkania trener Pogoni Szczecin Bohumil Panik.

dokladnie tak powiedzial - mial na mysli cala swoja kariere, w Czechach i Polsce. Pogononline nigdy nic nie przekreca :) zapamietajcie!!!! pozdro!:)

ja kocham Pogon
Tony Montana
Kibic
Na forum od 7588 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 19:13

mundek napisał:  
"- W całej mojej trenerskiej karierze nie przegrałem nigdy różnicą trzech bramek. Dzisiejsza porażka to czarny punkt w mej trenerskiej histori"i – mówił po zakończeniu spotkania trener Pogoni Szczecin Bohumil Panik.

dokladnie tak powiedzial - mial na mysli cala swoja kariere, w Czechach i Polsce. Pogononline nigdy nic nie przekreca :) zapamietajcie!!!! pozdro!:)

jesli tak powiedzial to stracil calkiem szacunek u mnie. Przeciez napisalem, ze na pewno ekipa Pogononline tego nie przekrecila, bo ta wypowiedz widzialem wczesniej gdzie indziej. Nie zarrzucalem wiec ze cos przekreciliscie.:D pozdro i trzymajcie dalej swoj wysoki poziom

https://media.giphy.com/media/3ohc0SrzhBrmKfudTW/giphy.gif
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 19:17
czarny dla twoejej wiadomosci ja nie spiewalem i sam mowilem zeby nie spiewali ....
poprostu "smieszna" pomylka ...
ja nie spiewalem powatarzam .. a napisalem to bo zadko zdarza sie taka sytuacja ... ehh ..

aha ... zeby jeszcze nie bylo kiwalem glowa w strone <-----------------> i nie smialem sie ...

poprostu po namysle uwazam ze byla to "sympatyczna wpadka" ..

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Dawid.Ch
*zablokowany
Na forum od 7293 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 20:05

PogońFaN napisał:  

muniek napisał:  
[...] Ma chwile obecna faktycznie chyba lepiej myslec o tym zespole jako o placu budowy druzyny na kolejny sezon.

[...]

HHmm.... ale czy aby Ci zawodnicy typu Amaral, Cleison beda chcielu tu zostac dluzej niz tylko na ta runde(kontrakty wlasnie maja do konca tej rundy...)??? Ja mam male obawy o to, ale zobaczymy...

Co do meczu... W Poniedzialek o godzinie 17 bedzie powtorka na canal+ sport to zobacze jak to wygladalo..,:P bo w Lidze + pokazuja tylko skroty i te skroty moga nieodzwierciedlac gry "brazylijskiej" Pogoni.

Mysle, ze z czasem moze byc tylko lepiej... choc

18 Marzec- wyjazd do Zabrza
24 Marzec - u siebie z Wisla
31 Marzec - wyjazd na Legie

Czy ten zespol ma jakiekolwiek szanse na zdobycie chocby punktu w tych 3 meczach???

zapomniałeś 28 marca gramy jeszce z Zagłębiem Lubin więc o punkty będzie najłatwiej w zabrzu

www.pilkanoznaswiata.fora.pl Kibice wchodźcie w to
kaktus
Kibic
Na forum od 7578 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 20:12
Nie wiem czy poruszany byl ten temat ,ale niekotrzy tak napinali na Kazmierczaka i Grzelaka ze sprzedawczyki itp ida za kasa a woczraj sami krzyczeli rafal Grzelak i przemek Kamzierczak Parodia !!

barcish
Kibic
Na forum od 7921 dni

**

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 20:17

kaktus20 napisał:  
Nie wiem czy poruszany byl ten temat ,ale niekotrzy tak napinali na Kazmierczaka i Grzelaka ze sprzedawczyki itp ida za kasa a woczraj sami krzyczeli rafal Grzelak i przemek Kamzierczak Parodia !!

nie wszyscy krzyczeli...

POGOŃ SZCZECIN!
Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 20:28

Bart1987 napisał:  

kaktus20 napisał:  

nie wszyscy krzyczeli...

wlasnie

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Kula
Kibic
Na forum od 7823 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 20:29

Dawid.Ch napisał:  

PogońFaN napisał:  

muniek napisał:  
[...] Ma chwile obecna faktycznie chyba lepiej myslec o tym zespole jako o placu budowy druzyny na kolejny sezon.

[...]

HHmm.... ale czy aby Ci zawodnicy typu Amaral, Cleison beda chcielu tu zostac dluzej niz tylko na ta runde(kontrakty wlasnie maja do konca tej rundy...)??? Ja mam male obawy o to, ale zobaczymy...

Co do meczu... W Poniedzialek o godzinie 17 bedzie powtorka na canal+ sport to zobacze jak to wygladalo..,:P bo w Lidze + pokazuja tylko skroty i te skroty moga nieodzwierciedlac gry "brazylijskiej" Pogoni.

z Zagłębiem będzie cieszko !! ale Z Górnikiem Tez Mamy Słaby BIlans Spotkań !

Czy ten zespol ma jakiekolwiek szanse na zdobycie chocby punktu w tych 3 meczach???

zapomniałeś 28 marca gramy jeszce z Zagłębiem Lubin więc o punkty będzie najłatwiej w zabrzu

Z Zagłębiem Będzie Cieszko ! Ale Z Górnikiem Zabrze Tes Mamy Słaby BIlans spotkań !

PS
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7820 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 20:30

Dawid.Ch napisał:  

PogońFaN napisał:  

muniek napisał:  

[...]

[...]

Faktycznie zapomnialem...:)Dzieki za poprawe ale... chyba nie masz racji, ze w Zabrzu bedzie najlatwiej...Stan boiska w ZAbrzu bedzie o duzo gorszy niz w Szczecinie a poza tym... Górnik w ZAbrzu wybitnie nie leży Pogoni... SZanse upatrywałbym w meczach z ... Wisłą i ZAgłębiem u siebie...

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Mancano_Dati
Kibic
Na forum od 7908 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 20:45

JuN napisał:  

Wuju napisał:  
no co Wy nie było, aż tak źle :D mimo wszysto bardziej sprawiedliwym wynikiem było by 0:1

usuwajac nasz button na swojej stronei glonwej moglbys nas o tym poinformowac, pewno trawalo to kilak tyg ze go nie bylo, u nas dopiero wczoraj sie znikl twoj...

dobrze wiedzieć, ja się tym ostatnio nie zajmowałem, przy aktualizacjach nie zwracalem uwagi na buttony, jeden z redaktorów usuwał i wstawiał nowe :/, za co dostał burę, ale juz wszystko wyjaśnione i nie ma problemu jesli chodzi o dalszą współpracę, oczywiście jesli chcesz i jest taka mozliwosc.

Squza redactore ;) saluti

Obrazek gif wstawiony na forum

Ostatnio edytowany przez: Mancano_Dati, 13 marca 2006, 14:31 [1 raz(y)]

-HL
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 20:57
Oprawa pt.: "Cudze chwalicie swego nie znacie..." z cytatem zaczerpnietym z tworczosci Stanislawa Jachowicza zwlaszcza w kontekscie wyniku 0:3 chyba nie wymaga wyjasnien co do przeslania jakie niosla...

Obrazek jpg wstawiony na forum

© copyright by MW '03

PS. Minus dla PogonOnline za brak jakichkolwiek fotek z oprawy. Z przymruzeniem oka oczywiscie ;)

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 21:04
Helmut oprawa zajebis*a .. bardzo ladnie ulozona,wykonana oraz super pomysl .. wielki
-------++
-------++
+++++++++
-------++
-------++
za to oczywiscie ...
PS. wlasnie ogladalem oprawe na v.pl :)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
-HL
Kibic
Na forum od 8131 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 21:09
Jesli pstrykaliscie fotki z oprawy wlasnym aparatem albo telefonem to wrzuccie na forum

Ostatnio edytowany przez: -HL, 12 marca 2006, 21:18 [1 raz(y)]

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Cinek
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 22:33
a ja tak troche z innej beczki...wie ktos moze co z chlopakiem, ktory wczoraj zlecial z plotu? bo wygladalo to nienajlepiej, nie ruszal sie i w ogole...

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
monter
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 23:49

Cytat:  
Panik: Porażka 0:3 na własnym boisku jest chyba najwyższą w mojej karierze trenerskiej i z pewnością bardzo boli.

Za Gondora tez zaczynalo sie powoli az nadeszly mecze w Zabrzu i w Szczecinie z Odrą W.

MKS Pogoń Szczecin Polska
tarpan
Kibic
Na forum od 7976 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 13/03/2006 09:53

Cinek84 napisał:  
a ja tak troche z innej beczki...wie ktos moze co z chlopakiem, ktory wczoraj zlecial z plotu? bo wygladalo to nienajlepiej, nie ruszal sie i w ogole...

Widziałem jak go do karetki wsadzali koło sektora 22 i zle to wyglądało, nie przytomny był.

thedevil2

Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 13/03/2006 10:14

tarpan napisał:  

Cinek84 napisał:  

Widziałem jak go do karetki wsadzali koło sektora 22 i zle to wyglądało, nie przytomny był.

Z tego co widzialem jak spadal i po meczu po sladach, to nie dosc ze spadl to spadl na skrzynke elektryczna zaraz przy plocie. Przy samej
skrzynce bylo troche krwi.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768810922 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005