Klocek nie masz co sie cieszyc z tym krzyczeniem "Nic sie nie stalo hej S.nic sie nie stalo" bo to jest zenada..Kolko wzajemnej adoracji robisz?zastanow sie i inni co to spiewaja..
Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 18:49
"- W całej mojej trenerskiej karierze nie przegrałem nigdy różnicą trzech bramek. Dzisiejsza porażka to czarny punkt w mej trenerskiej histori"i – mówił po zakończeniu spotkania trener Pogoni Szczecin Bohumil Panik.
dokladnie tak powiedzial - mial na mysli cala swoja kariere, w Czechach i Polsce. Pogononline nigdy nic nie przekreca zapamietajcie!!!! pozdro!
jesli tak powiedzial to stracil calkiem szacunek u mnie. Przeciez napisalem, ze na pewno ekipa Pogononline tego nie przekrecila, bo ta wypowiedz widzialem wczesniej gdzie indziej. Nie zarrzucalem wiec ze cos przekreciliscie. pozdro i trzymajcie dalej swoj wysoki poziom
Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 19:17
czarny dla twoejej wiadomosci ja nie spiewalem i sam mowilem zeby nie spiewali ....
poprostu "smieszna" pomylka ...
ja nie spiewalem powatarzam .. a napisalem to bo zadko zdarza sie taka sytuacja ... ehh ..
aha ... zeby jeszcze nie bylo kiwalem glowa w strone <-----------------> i nie smialem sie ...
poprostu po namysle uwazam ze byla to "sympatyczna wpadka" ..
Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 20:12
Nie wiem czy poruszany byl ten temat ,ale niekotrzy tak napinali na Kazmierczaka i Grzelaka ze sprzedawczyki itp ida za kasa a woczraj sami krzyczeli rafal Grzelak i przemek Kamzierczak Parodia !!
Nie wiem czy poruszany byl ten temat ,ale niekotrzy tak napinali na Kazmierczaka i Grzelaka ze sprzedawczyki itp ida za kasa a woczraj sami krzyczeli rafal Grzelak i przemek Kamzierczak Parodia !!
[...] Ma chwile obecna faktycznie chyba lepiej myslec o tym zespole jako o placu budowy druzyny na kolejny sezon.
[...]
HHmm.... ale czy aby Ci zawodnicy typu Amaral, Cleison beda chcielu tu zostac dluzej niz tylko na ta runde(kontrakty wlasnie maja do konca tej rundy...) Ja mam male obawy o to, ale zobaczymy...
Co do meczu... W Poniedzialek o godzinie 17 bedzie powtorka na canal+ sport to zobacze jak to wygladalo.., bo w Lidze + pokazuja tylko skroty i te skroty moga nieodzwierciedlac gry "brazylijskiej" Pogoni.
z Zagłębiem będzie cieszko !! ale Z Górnikiem Tez Mamy Słaby BIlans Spotkań !
Mysle, ze z czasem moze byc tylko lepiej... choc
18 Marzec- wyjazd do Zabrza
24 Marzec - u siebie z Wisla
31 Marzec - wyjazd na Legie
Czy ten zespol ma jakiekolwiek szanse na zdobycie chocby punktu w tych 3 meczach
zapomniałeś 28 marca gramy jeszce z Zagłębiem Lubin więc o punkty będzie najłatwiej w zabrzu
Z Zagłębiem Będzie Cieszko ! Ale Z Górnikiem Zabrze Tes Mamy Słaby BIlans spotkań !
[...] Ma chwile obecna faktycznie chyba lepiej myslec o tym zespole jako o placu budowy druzyny na kolejny sezon.
[...]
[...]
Mysle, ze z czasem moze byc tylko lepiej... choc
18 Marzec- wyjazd do Zabrza
24 Marzec - u siebie z Wisla
31 Marzec - wyjazd na Legie
Czy ten zespol ma jakiekolwiek szanse na zdobycie chocby punktu w tych 3 meczach
zapomniałeś 28 marca gramy jeszce z Zagłębiem Lubin więc o punkty będzie najłatwiej w zabrzu
Faktycznie zapomnialem...Dzieki za poprawe ale... chyba nie masz racji, ze w Zabrzu bedzie najlatwiej...Stan boiska w ZAbrzu bedzie o duzo gorszy niz w Szczecinie a poza tym... Górnik w ZAbrzu wybitnie nie leży Pogoni... SZanse upatrywałbym w meczach z ... Wisłą i ZAgłębiem u siebie...
no co Wy nie było, aż tak źle mimo wszysto bardziej sprawiedliwym wynikiem było by 0:1
usuwajac nasz button na swojej stronei glonwej moglbys nas o tym poinformowac, pewno trawalo to kilak tyg ze go nie bylo, u nas dopiero wczoraj sie znikl twoj...
dobrze wiedzieć, ja się tym ostatnio nie zajmowałem, przy aktualizacjach nie zwracalem uwagi na buttony, jeden z redaktorów usuwał i wstawiał nowe :/, za co dostał burę, ale juz wszystko wyjaśnione i nie ma problemu jesli chodzi o dalszą współpracę, oczywiście jesli chcesz i jest taka mozliwosc.
Squza redactore saluti
Ostatnio edytowany przez: Mancano_Dati, 13 marca 2006, 14:31 [1 raz(y)]
Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 20:57
Oprawa pt.: "Cudze chwalicie swego nie znacie..." z cytatem zaczerpnietym z tworczosci Stanislawa Jachowicza zwlaszcza w kontekscie wyniku 0:3 chyba nie wymaga wyjasnien co do przeslania jakie niosla...
Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 21:04
Helmut oprawa zajebis*a .. bardzo ladnie ulozona,wykonana oraz super pomysl .. wielki
-------++
-------++
+++++++++
-------++
-------++
za to oczywiscie ...
PS. wlasnie ogladalem oprawe na v.pl
Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 22:33
a ja tak troche z innej beczki...wie ktos moze co z chlopakiem, ktory wczoraj zlecial z plotu? bo wygladalo to nienajlepiej, nie ruszal sie i w ogole...
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
a ja tak troche z innej beczki...wie ktos moze co z chlopakiem, ktory wczoraj zlecial z plotu? bo wygladalo to nienajlepiej, nie ruszal sie i w ogole...
Widziałem jak go do karetki wsadzali koło sektora 22 i zle to wyglądało, nie przytomny był.
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Widziałem jak go do karetki wsadzali koło sektora 22 i zle to wyglądało, nie przytomny był.
Z tego co widzialem jak spadal i po meczu po sladach, to nie dosc ze spadl to spadl na skrzynke elektryczna zaraz przy plocie. Przy samej
skrzynce bylo troche krwi.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768810922 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.