Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 05/03/2006 12:26
Tak sie zastanawiam... ogladac Lige+ pokazywali skroy z meczow... Firma Swietelski robila murawy w Warszawie i Krakowie(Wisla) i tam tarwa bardzo ladna, zieloniutka...a we Wronkach gdzie robila ZA boisko wygladalo tak jak na Chelsea...
ZA=PELEN PROFESJONALIZM choc moze to wina ludzi ktorzy "opiekuja" sie trawa we WRonkach
Ps. Kto robil murawe na stadionie Cracovii Swietelski?
ZA robiła też murawę na nowym stadionie w Kielcach.
Dlatego murawa na nowym stadionie w Kielcach wyglada jak wyglada tzn. trawa z deka beznadziejsnie powschodzila i widac bardzo duzo piachu. Jak dla mnie to boisko jest bardziej piaskowe niz trawiaste
Ostatnio edytowany przez: Itsme, 5 marca 2006, 14:47 [1 raz(y)]
Od razu mi sie skojarzylo z angielskimi stadionami.
A ile na ten stadion ludzi bedzie wchodzic ? z 10 tys. ?
Pojemność to 15.500. Ale i tak komplet będzie pewnie tylko na pierwszych meczach.
Wedlug mnie to troche malo jak na nowy stadion i to co najmniej o 10 tys;bo biorac pod uwage reprezentacje to bedzie wielka lipa,kazdy bedzie mowil ok nowoczesny ale troche maly, takie jest moje zdanie
Ale patrzac z drugiej strony to gratululacje dla Kielc, no i pozazdroscic
byłem dzisiaj przed 14-tą i nic ciekawego nie robili jedynie jakieś pomiary geodezyjne i troczę skrobania zmarzniętej ziemi w koło ułożonej murawy, tylko dlaczego ona jest tak wysoko - wie ktoś?
W tej chwili jeszcze pracują bo jupitery się świecą, widzę z okna na Mieszka I.
murawa jest wyzej niz reszta boiska bo tam jest zastosowany jakis system i w ten sposob niby lepiej jest woda odprowadzana.
zgoda ale bobocze murawy chyba będzie wyrównane do jej poziomu?
mi sie wydaje ze to co oni "zamurawowali" to juz jest razem z poboczem slyszalem czy czytalem gdzies ze podgrzewanie musi obejmowac boisko + 2 metry pobocza.
stadionik w Kielcach ladny tylko ze jak bedzie deszcz zacinac to zadaszenie i tak gowno da
Od razu mi sie skojarzylo z angielskimi stadionami.
A ile na ten stadion ludzi bedzie wchodzic ? z 10 tys. ?
Pojemność to 15.500. Ale i tak komplet będzie pewnie tylko na pierwszych meczach.
Wedlug mnie to troche malo jak na nowy stadion i to co najmniej o 10 tys;bo biorac pod uwage reprezentacje to bedzie wielka lipa,kazdy bedzie mowil ok nowoczesny ale troche maly, takie jest moje zdanie
Ale patrzac z drugiej strony to gratululacje dla Kielc, no i pozazdroscic
Na warunki kieleckie trybuny na 15 tysięcy spokojnie wystarczą. Po co budować stadion na np. 25.000 gdy podczas ligowych meczy kilkanaście miejsc będzie puste.
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 06/03/2006 15:09
Na boisku raczej niema sniegu,podobno do czasu meczu z Amica murawa ma byc podgrzewana przez 24H na dobe, takze co spadnie to sie roztopi nawet przez mysl mi nie przejdzie ze mecz z Amica moze sie nie odbyc.....bedzie dobrze jedynie o co mozemy sie martwic to o wynik
Na boisku raczej niema sniegu,podobno do czasu meczu z Amica murawa ma byc podgrzewana przez 24H na dobe, takze co spadnie to sie roztopi nawet przez mysl mi nie przejdzie ze mecz z Amica moze sie nie odbyc.....bedzie dobrze jedynie o co mozemy sie martwic to o wynik
racja Amica moze byc podbudowana po zwyciestwie 4-0 i nadal nie wiadomo na co stac naszych grajkow...
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 07/03/2006 08:58
Bedzie ktos dzisiaj na stadionie z aparatem? ciekaw jestem jak to wszystko tam wyglada,w nocy tyle sniegu napadalo a z tego co mowili w pogodzie to w czwartek cala noc i caly dzien ma padac...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768810864 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.