Po dzisiejszym meczu z Koroną chyba można zamknąć ten temat.
Bartek Fabiniak - nr 1!!!
myślę że po mimo to pilarz powinien wrócić do szczecina i byśmy mieli 3 bardzo dobrych bramkarzy rywalizacja by byla ostra........
A kto za to zapłaci ?
zgadzam sie kto za to zaplaci pozatym to dwoch klasowych bramkarzy to full po co fabiniak albo pilarz mieliby sie marnowac
Po pierwsze nazwiska powinno się pisać wielką literą.. ale dla niektórych to jest szczegól. Mniejsza o to.
Chciałbym tylko przypomnieć niektórym o tym że mamy jeszcze bramkarza na miarę światową, który marnuje się w GKS-ie, tym bardziej że jest mocno związany ze Szczecinem, to jest nasz BRAMKARZ!!!!
Wystarczy przelecieć poniższy tekst>
Jest szansa, że jeszcze będzie pan bramkarzem Pogoni, czy w Szczecinie nie ma już dla pana miejsca?
- Wydaje mi się, że są duże szanse na powrót do Szczecina. Mam kontrakt z Pogonią podpisany do 2010 r. i chcę go wypełnić do końca. Liczę. że będę grał w Pogoni i chcę tu w przyszłości znów być pierwszym bramkarzem. Konkurenci są bardzo wymagający ale nie ma nic lepszego niż kawałek zdrowej rywalizacji.
Jak po dłuższej przerwie odbiera pan atmosferę spotkań w Szczecinie?
- Samo wejście na ten stadion zawsze robiło na mnie duże wrażenie, dlatego przyjemnie mi się tu wraca. Kibice zawsze są głośni, a to jest bardzo ważne, aby mieć poczucie, że rzeczywiście gra się dla kogoś.
Przyjemnie też jest usłyszeć skandowane przez kibiców drużyny przeciwnej swoje nazwisko...
- Rzadko się zdarza, aby tak pozdrawiano zawodnika drużyny przeciwnej. Jest to niezwykle miłe i bardzo dziękuję kibicom Pogoni, że pamiętają o mnie.
VW
Krzysiek trzymaj się
Ostatnio edytowany przez: fan57, 3 października 2005, 12:41 [1 raz(y)]
Odp: Krzysztof Pilarz - 03/10/2005 17:00
ja wierze w to ze w Pogonii bedzie taka dwojka bramkarzy:
Krzysiek i Bartek i obaj pomiedzy soba roztrzygna kto bedzie bronil
Odp: Krzysztof Pilarz - 03/10/2005 20:55
Peskovic to dobry bramkarz ale ma swoje lata . Bartek jest również dobrym bramkarzem i jest młodym i powinno sie na niego stawiać w ten sposób a z meczu na mecz bedzie pewniejszy siebie i bezie się rozwijac w dobrym kiedrunku.
Nie liczy się Przeszłośc , Liczy się Przyszłość
Nie patrz co było dziś , Pomyśl co bedzie jutro !
MKS POGOŃ SZCZECIN !
Odp: Krzysztof Pilarz - 20/12/2005 19:27
Fajnie by było jakby Pilarz wrócił.Lubię tego chłopaka.Już wole żeby wrócił Krzysiek niż ten brazylyjski bramkarz.Ptak mu zmarnował kariera wypożyczając go a w Pogoni gdyby grał to były by z niego lugie.Krzysiu,Krzysiu TRZYMAJ SIĘ!
Odp: Krzysztof Pilarz - 20/12/2005 20:51
Pilarz naprawde bardzo dobry jest ... rozmawialem z nim i moge pwoiedziec ze naprawde zalezy mu na stanieciu w bramce Pogoni ( znam duzo falszywych ludzi ale on n takiego mi nie wyglada) wiec klamac raczej nie klamal .. pod publiczke tez tego nie robil ... wiec neiiwem co stoi an przeszkodzie ... ( tylko albo az to ze nie jest brazylijczykiem ? )
Pilarz naprawde bardzo dobry jest ... rozmawialem z nim i moge pwoiedziec ze naprawde zalezy mu na stanieciu w bramce Pogoni ( znam duzo falszywych ludzi ale on n takiego mi nie wyglada) wiec klamac raczej nie klamal .. pod publiczke tez tego nie robil ... wiec neiiwem co stoi an przeszkodzie ... ( tylko albo az to ze nie jest brazylijczykiem ? )
Z całym szacunkiem do Pilarza bo też go znam osobiście i lubię; ale to nie jest ten Krzysiek który bronił kiedyś w Pogoni. Przegrywał rywalizację z Banaszyńskim w Bełchatowie; a ma wygrać z Pescovićiem. Na razie jest to niemożliwe bo Pescović jest bezapelacyjnie nr1.
moim zdaniem byl slaby psychicznie, po prostu spekal sytuacji rywalizowania z Peskoviciem gdyby zostal pewno na 85% by wygral ja.
Stalo sie jak sie stalo, mam nadzieje ze wroci do Formy taka jaka prezentowal u nas
moim zdaniem byl slaby psychicznie, po prostu spekal sytuacji rywalizowania z Peskoviciem gdyby zostal pewno na 85% by wygral ja.
Stalo sie jak sie stalo, mam nadzieje ze wroci do Formy taka jaka prezentowal u nas
Nie jestem pewien, czy wygralby te rywalizacje. Mr Bird raczej dal mu do zrozumienia ze bedzie drugim bramkarzem. Nie dziwie sie, ze chlopak sal sobie spokoj jesli na wstepie byl na straconej pozycji.Poszedl do mniejszego klubu, mial szanse sie pokazac ale nie wykorzstal jej na wlasne zyczenie.
Odp: Krzysztof Pilarz - 23/12/2005 09:56
Tego jeszcze nie było. Po prawdopodobnym powrocie Krzysztofa Pilarza w Pogoni będzie czterech dobrych golkiperów. Miejsce w bramce tylko jedno.
To niecodzienna sytuacja. Pogoń ma w kadrze co najmniej trzech dobrych bramkarzy. Co najmniej trzech, bo umiejętności Brazylijczyka Andersona Soaresa da Silvy to zagadka. Wiadomo o nim tylko to, że ma 25 lat i występował w czterech klubach o mało mówiących nazwach: Uniao Esporte Club, A.A Flamengo de Guarulhos, Uniao Sao Joao Esporte Clube oraz Uniao Barbarense FC LTDA.
Kupowanie kolejnego bramkarza najzwyczajniej mija się z celem. Po co wydawać pieniądze, skoro znajdujący się w klubie zawodnicy prezentują dosyć wysoki poziom? Chodzi oczywiście o Borisa Peskovicia i Bartosza Fabiniaka. Obaj poczynili spore postępy pod okiem trenera . Obaj zostaną też w morskim klubie na kolejny sezon.
- W miniony poniedziałek przeprowadziłem rozmowę z Bartkiem Fabiniakiem - mówi Antoni Ptak, właściciel Pogoni. - Przedstawiłem mu propozycję Wisły Kraków. Wspólnie doszliśmy do wniosku, że jej nie przyjmiemy. Wisła chciała go wypożyczyć, a potem ewentualnie rozmawiać o transferze. Gdyby od razu w grę wchodził transfer definitywny, to wówczas moglibyśmy rozmawiać.
Nieoficjalnie mówi się, że Fabiniak nie miałby szans w walce o miejsce w składzie Wisły z Radosławem Majdanem. Tym bardziej, że nie jest przesądzone, czy "Rada” odejdzie z ekipy mistrza Polski.
W Pogoni pozostaje również Peskovič. - Podoba mi się w Szczecinie i chcę walczyć o miejsce miedzy słupkami bramki Pogoni - mówi popularny "Pesko".
Oprócz wyżej wymienionych coraz bardziej realny wydaje się powrót Krzysztofa Pilarza. Po tym jak ostanio w krótkim czasie ogromne postępy w GKS Bełchatów poczynił Łukasz Sapela Pilarz przestał być potrzebny. Obecnie Orest Lenczyk nie widzi go nawet w szerokiej kadrze swojego zespołu.
- Umowa z GKS Bełchatów opiewa do końca czerwca, ale faktycznie słyszałem, że już go tam nie chcą - mówi Ptak. - Ewidentnie mamy więc nadmiar bramkarzy. Na razie nie chcemy jednak korzystać z usług Pilarza. W kadrze jest trzech golkiperów, a to w zupełności wystarczy. Jeśli jednak stanie się tak, że nie będziemu w stanie znaleźć mu nowego klubu, to być może wróci do Pogoni. /KRY/
Źródło: Głos Szczeciński
Już by wolał żeby Pilarz przyszedł niż ten grazylijski GK.Pilarz ma poparcie u kibiców i wie się jak broni(chłopak jest dobry,tylko musiał by sobie troche pograć w rezerwach żeby "poczuc piłke) a potem rywalizować o 1bramkarza Pogoni.Ten bambus nie wiadomo co to jak gra itp.więc wole żeby Krzysiu przyszedła a tamtego zostawić w Brazyli
Moim zdanie Pilaż powinien bronić i ja nie wiem po co jest 4 bramkaży !!
Hehe... Pilaż !
Ten bramkarz z Brazyli niewiem poco jest potrzebny w Pogoni !! znają życie jak sie nie sprawdzi to go zaraz Antonio Zwolni ! a Pilarz to pewnie będzie bronił w Rezerwach !!
Ostatnio edytowany przez: Kula, 23 grudnia 2005, 23:07 [1 raz(y)]
Odp: Krzysztof Pilarz - 24/12/2005 00:52
To wszystko przez Peskovica gdyby on nie przyszedł to Pilarz by grał dalej w Szczecinie i by było dobrze ten rok w Bełchatowie to był zmarnowany i zrobił sie słabszy P.S. Peskovic tez jest dobry ale jak by go nie było tez by było dobrze by był Pilarz,Fabiniak i teraz ten Brasiliano!
W oczach społeczeństwa za dużo we mnie szaleństwa, bo nie mam tolerancji dla pedalstwa i kurestwa!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768810875 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.