Widzę że akcja jestst zajebista i tak trzymać POGONIARZE!!!
DODAWAJCIE WSYTKO CO MACIE a za wszystko co wrzucicie będzie wam wdzięczność wszystkich ekibiców!!!
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 12/12/2004 15:40
Podobno w TV leci reklama RTV EURO AGD, w ktorej (tak mi to opisano w smsie): "gosc probuje wlaczyc TV.wlacza, leci mecz, pilkarz jedzie na kolanach przez boisko (podobno Matlak), za nim reklama z napisem: www.pogonszczecin.pl i herb"
Czy ktos ta reklame widzial
To tez fajnie by bylo wrzucic na walle
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 12/12/2004 15:51
Tak jest taka reklama... Tam jest fragment meczu z Lechem jak Matlak strzela pierwsza brame... a na Walli polecam oporawe z Arki, na zimowe wieczory racowisko po bramce Bugiego az cierki przechodza!
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 12/12/2004 17:19
mam jeszcze 3 filmiki z meczu Pogoń-arka ale one duzo zajmuja i nie wiem jak je wrzucic
1film przedstawia wejscie kibicow arki na swoj sektor (głośne arka gdynia k.... ś....w wykonaniu oczywiscie kibicow Pogońi)
2film to radosc po 1 golu
3film to wejscie na boisko obu druzyn
Ostatnio edytowany przez: fuks, 12 grudnia 2004, 17:48 [2 raz(y)]
Normalnie
Nie wysylales nigdy maila z zalacznikiem ;> To w ten sam sposób tylko ze wysylasz na adres [email protected] (czyli na to samo konto z którego wysyłasz)
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 18/12/2004 15:41
i mam tez jeszcze jedna prosbe ) jak ktos ma bramke moskalewicza z wolnego... nie pamietam w jakim meczu... w 2 lidze to bylo u nas ) bardzo bylbym wdzieczny jakby ktos wrzucil na walle
ludziom przydalby sie czasami dzien wolny od zycia...
i mam tez jeszcze jedna prosbe ) jak ktos ma bramke moskalewicza z wolnego... nie pamietam w jakim meczu... w 2 lidze to bylo u nas ) bardzo bylbym wdzieczny jakby ktos wrzucil na walle
to było chyba z RKSem Radomsko. Niestety nie mam tej bramki, ale pamietam jak byly na oficjalce zdjecia potwierdzajace, ze pilka przekryczyla linie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768758301 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.