Odp: PSonTour: Gdańsk! - 02/03/2013 22:04
Po tym wyjeździe podjęliśmy decyzje, że powstanie "lista" tych osób które już na mecz z Nami nie wejdą. Aktualnie na tej liście znajduje się 5 nazwisk. Nazwiska nie będą upubliczniane. Decyzja została wywołana brakiem reakcji na prośby organizatora.
P.S. Mówiliśmy aby nie pić w pierwszą stronę! Na powrocie nikt nie chciał się bawić Mrugnięcie Morał z tego? - bierzcie sobie nasze rady do serca.
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 02/03/2013 23:49
Ilość rozbitych browarów na torach, na odcinku Dąbie - Stargard idealnie odzwierciedla stopień zastosowania się do decyzji organizatora o niespożywaniu alko w pierwszą stronę
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 03/03/2013 00:50
No już, już... Mobilizujcie się na dalsze wyprawy. K. i A. szacunek, bo takich kolosalnych mandatów to ja w życiu nie widziałem, no ale... "Gdy człowiek się spieszy, to diabeł się cieszy." Powodzenia.
wszystko z głowa trzeba robić a nie popitka, można się zarówno w jedną i drugą strone bawić, a przede wszystkim dawać wszystko z siebie na stadionie !!! każdy wie po co jedzie bynajmniej taka mam nadzieje !!! najebusom stanowcze nie !!!
Słuszne posunięcie w sprawie wyjazdów !
a ja mam 38 lat i w tygodniu nie piję, gdyż pracuję jako kierowca i gdyby mi zabrali prawko to bym nie miał na utrzymanie dwójki dzieci, ale jak już przychodzi weekend to lubię wypić kilka piwek, pojechać na mecz ukochanej drużyny, spotkać się z kumplami, z którymi od przeszło 20 lat jeździmy na mecze, więc chłopie nie przykładaj jednej miary do wszystkich, gdyż NIE CZUJE SIĘ JEBANYM MENELEM!!!!!
Tylko jedna droga jest słuszna - MKS POGOŃ SZCZECIN !!!
aha i nie napisałem tego, gdyż krytykuję decyzje organizatorów (był zakaz jest kara - dla mnie logiczne) tylko nie lubię jak wyzywa się kolegów po szalu.
Tylko jedna droga jest słuszna - MKS POGOŃ SZCZECIN !!!
No a pisanie dzień po meczu że "każdy pił" jest po prostu monotonne, tak samo jak teksty o menelach czy innych pijakach. Dlaczego? Bo zamiast picia na umór, duża część pije bo:
Alkohol sprawia, że czujemy się szczęśliwsi, łatwiej nawiązujemy kontakty z ludźmi, mamy mniejsze zahamowania podczas wyrażania swoich myśli. Ujmując rzecz naukowo, alkohol należy do depresantów, co nie oznacza jednak, że wpędza w depresję..
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768716969 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.