Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/04/2010 11:14
Dzisiaj będziemy mądrzejsi jeśli chodzi o formę Pogoń. Licze że Pogoń się przełamie i zaczną wygrywać mecze za meczem no i Klatt zacznie strzelać bramki. Mój typ 2;1 dla Pogoni
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/04/2010 15:38
Nie ma hooya we wsi, dzisiaj muszą być 3 punkty. Mam nadzieję, że przerwa wpłynęła na naszych dobrze, a Mandrysz pozbierał skład i wypracował to, czego zabrakło w przygotowaniach do rundy.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/04/2010 18:50
Pogoń Szczecin: 84. Radosław Janukiewicz - 27. Marcin Woźniak, 23. Krzysztof Hrymowicz, 5. Omar Jarun, 14. Maciej Mysiak - 33. Marcin Bojarski, 17. Maksymilian Rogalski, 3. Piotr Koman, 6. Przemysław Pietruszka, 10. Piotr Petasz - 78. Olgierd Moskalewicz
Rezerwowi: 1. Krzysztof Pyskaty, 8. Marcin Klatt, 11. Tomasz Parzy, 16. Robert Mandrysz, 18. Daniel Wólkiewicz, 22. Dariusz Zawadzki, 30. Tomasz Rydzak
znowu inaczej, czy Mysiak sie nadaje na prawa obrone? zobaczymy... Bojar pewnie za Olem bedzie grał podobnie jak z Ruchem...
TYLKO ZWYCIĘSTWO PORTOWCY!!!
edit: Na kilka minut przed pierwszym gwizdkiem nastąpiła zmiana w składzie gospodarzy. Na rozgrzewce urazu musiał nabawić się Prejuce Nakoulma, który początkowo został desygnowany do pierwszej jedenastki. Zamiast niego od pierwszej minuty mecz zacznie Sławomir Nazaruk.
Jest to jakieś pocieszenie bo ten Nakoulma to chyba aktualnie najlepszy piłkarz z Łęcznej
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 24/04/2010 19:12
Tam narzekacie na niego, u nas na stronie www o takiej relacji audio to możemy pomarzyć, dla mnie bardzo fajna sprawa i dużo lepsza niż czasami relacje w Radiu Szczecin (przerywane co parenaście minut).
Klatt za Moskalewicza.. żeby to nie było coś poważnego..
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.