Mysle ze lepiej dac szanse wykazac sie Wozniakowi w lidze, niz Rydzakowi na lewej obronie, szkoda ze Mikiego nie ma
Myślę, że Miki długo nie wyjdzie w pierwszym składzie a szkoda.
Nie wyjdzie bo (informacja nie jest na 100% potwierdzona ale z b.dobrego źródła) życzą sobie tego S+K. Chcą wymóc na Mikim podpisanie nowego kontraktu / aneksu do starego, który gwarantowałby mu wyższe zarobki ale i dłuższe pozostanie w klubie. Jest prywatny sponsor, który opłacałby jego kontrakt i dałby teraz kasę dla klubu, w zamian za udział ze sprzedaży jego później. Jednak Miki ma oferty (poważne) z klubów EK. Nie chcę pisać z jakich, bo w obecnie może to zostać źle odebrane. I nie jest to elch i sraxa
Kontrakt podpisany !!
A klub o którym pisałem to było Ruch Chorzów
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 17/04/2010 09:32
Też mam taką nadzieje, ale boję się, że przez taką długą przerwę mogą stracić rytm meczowy(o ile w tym przypadku można o jakimś rytmie mówić). Pozostaje mieć tylko nadzieję, że w końcu się obudzą i zaczną grać !!
Ehh a łudziłem się, że ta przerwa im na dobre wyjdzie...
Ehh, a byłeś na meczu, że oceniasz? Nie oceniam, bo też nie byłem, ale zapewne potraktowali to treningowo. Poza tym wynik bardzo często nie oddaje gry, więc powstrzymajcie się z ocenami skoro nie byliście. Wynik brzmi dziwnie patrząc na skład, ale nie wyciągajmy pochopnych wniosków
1:0 - 44' - Kamil Młynarczyk
1:1 - 68' - Marcin Klatt
1:2 - 78' - Marcin Klatt
śmiech na sali ...
Koleżko przypierdalasz się do piłkarzy z jakiegoś konkretnego powodu czy tylko tak z nudy? Przypomnę Ci cel tego meczu - chłopaki co prawda pojechali tam żeby nie wypaść z rytmu meczowego, ale przede wszystkim pojechali odrobić pańszczyznę. Zarząd na siłę chce jeszcze w tym sezonie awansować słabe rezerwy do 5 ligi, żeby nasza piłkarska młodzież miała na przyszłość się z kim ogrywać. A grając na roli i do tego o nic nikt nie będzie nadstawiał swojego zdrowia. Do tego teoretycznie słabszy rywal automatycznie wpływa na niską motywację i lekkie podejście naszych profesjonalnych grajków do meczu. Najważniejsze, że "rezerwy" wygrały i obeszło się bez kontuzji. Może rozliczajmy ich za mecze w 1 lidze, bo to jest ich główne zadanie, z którego ostatnimi czasy średnio się wywiązują. Przypomnę tylko, że w historii futbolu o wiele silniejsze zespoły przegrywały ze znacznie niżej notowanym rywalem. Pamiętaj, że piłka czasem uczy pokory nawet najlepszych.
Ehh a łudziłem się, że ta przerwa im na dobre wyjdzie...
Ehh, a byłeś na meczu, że oceniasz? Nie oceniam, bo też nie byłem, ale zapewne potraktowali to treningowo. Poza tym wynik bardzo często nie oddaje gry, więc powstrzymajcie się z ocenami skoro nie byliście. Wynik brzmi dziwnie patrząc na skład, ale nie wyciągajmy pochopnych wniosków
Więc moze dzięki temu, że potraktowali treningowo, nie czuli w końcu tej "presji" No ale racje, poczekamy, zobaczymy.
1:0 - 44' - Kamil Młynarczyk
1:1 - 68' - Marcin Klatt
1:2 - 78' - Marcin Klatt
śmiech na sali ...
Koleżko przypierdalasz się do piłkarzy z jakiegoś konkretnego powodu czy tylko tak z nudy? Przypomnę Ci cel tego meczu - chłopaki co prawda pojechali tam żeby nie wypaść z rytmu meczowego, ale przede wszystkim pojechali odrobić pańszczyznę. Zarząd na siłę chce jeszcze w tym sezonie awansować słabe rezerwy do 5 ligi, żeby nasza piłkarska młodzież miała na przyszłość się z kim ogrywać. A grając na roli i do tego o nic nikt nie będzie nadstawiał swojego zdrowia. Do tego teoretycznie słabszy rywal automatycznie wpływa na niską motywację i lekkie podejście naszych profesjonalnych grajków do meczu. Najważniejsze, że "rezerwy" wygrały i obeszło się bez kontuzji. Może rozliczajmy ich za mecze w 1 lidze, bo to jest ich główne zadanie, z którego ostatnimi czasy średnio się wywiązują. Przypomnę tylko, że w historii futbolu o wiele silniejsze zespoły przegrywały ze znacznie niżej notowanym rywalem. Pamiętaj, że piłka czasem uczy pokory nawet najlepszych.
Kilka miesięcy temu taki oto skład przegrał 0:4 z trzecioligowym Alcorcon w Pucharze Króla. Nie spinajmy się więc tam gdzie to niepotrzebne
na starcie , nie jestem Twoim koleżką. następnie dalej ich usprawiedliwiaj. w sumie to mam wyjebane dalej niż widzę na ich wynik zarówno w I lidze jak i w rezerwach. pojechali tam żeby nie wypaść z rytmu meczowego... to oni mieli jakiś rytm?mówisz o rytmie zbierania batów od wszystkich kogo się da? czy o wygranej na farcie z miejscowością liczącą kilka tys. ludzi ? nie żebym się przypierdalał do piłkarzy bo (powtarzam) mam wyjebane na wyniki ! jak chcesz kontynuować to zapraszam na gg.
https://www.facebook.com/ekipakryzys/ Grupa turystyczna mocno powiązana z FCWK - POGOŃ SZCZECIN
na starcie , nie jestem Twoim koleżką. następnie dalej ich usprawiedliwiaj. w sumie to mam wyjebane dalej niż widzę na ich wynik zarówno w I lidze jak i w rezerwach. pojechali tam żeby nie wypaść z rytmu meczowego... to oni mieli jakiś rytm?mówisz o rytmie zbierania batów od wszystkich kogo się da? czy o wygranej na farcie z miejscowością liczącą kilka tys. ludzi ? nie żebym się przypierdalał do piłkarzy bo (powtarzam) mam wyjebane na wyniki ! jak chcesz kontynuować to zapraszam na gg.
Tutaj nie ma czego kontynuować. Masz wyjebane na ich wyniki zarówno w I lidze jak i rezerwach. Dla mnie to znak aby zakończyć tą pasjonującą dyskusję na temat sparingu w Maszewie. A na GG bywam rzadko i gadam tam tylko z koleżkami.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.