Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/04/2010 15:39
Z Górnikiem też pewnie się przesunie. Żałoba jest tydzień czyli pewnie do przyszłej soboty do północy włącznie. Zresztą zobaczymy, teraz to niezbyt istotne..
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Jeśli chodzi o Katyń to tak. Jeśli chodzi o ostatnią katastrofę to uważam, że nie powinno się ale to nie ja decyduje.
U nas to hymn chciano śpiewać nawet po wypadku w kopalni ale na szczęście ogarnięto te osoby.
Ostatnio edytowany przez: kijevo, 10 kwietnia 2010, 15:47 [1 raz(y)]
Z Górnikiem też pewnie się przesunie. Żałoba jest tydzień czyli pewnie do przyszłej soboty do północy włącznie. Zresztą zobaczymy, teraz to niezbyt istotne..
Żałoba jet podobno do Piatku do północy.
Skoro ma być tydzień, to chyba jednak do soboty...
chyba jednak nie
``Żałoba narodowa rozpocznie się 10 kwietnia 2010 r. od godz. 18.00 i potrwa do 16 kwietnia 2010 r``
Żałoba jet podobno do Piatku do północy.
Skoro ma być tydzień, to chyba jednak do soboty...
chyba jednak nie
``Żałoba narodowa rozpocznie się 10 kwietnia 2010 r. od godz. 18.00 i potrwa do 16 kwietnia 2010 r``
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/04/2010 21:39
Z żabolami (nie mylić z żałobami) juz nie beda przekładać bo kiedy ta lige skończa... Załoba jest do piatku 23:59 wiec nic nie stoi na przeszkodzie, zeby ten mecz rozegrac. Bedzie jak zwykle, 3 dni beda o tym gadac w mediach, a pozniej sprawa przycichnie
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Jun mógłbyś jakoś rozwinąć swoją ocenę szczerze nie mam pojęcia jak pracował Pan Mazurek i jak wywiązywał się ze swoich obowiązków - chętnie bym się dowiedział co nie co.
Jun mógłbyś jakoś rozwinąć swoją ocenę szczerze nie mam pojęcia jak pracował Pan Mazurek i jak wywiązywał się ze swoich obowiązków - chętnie bym się dowiedział co nie co.
ktos mi wspominal ze kiepsko sie nadaje do takiego poziomu rozgrywek...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.