Myślę, że Miki długo nie wyjdzie w pierwszym składzie a szkoda.
Nie wyjdzie bo (informacja nie jest na 100% potwierdzona ale z b.dobrego źródła) życzą sobie tego S+K. Chcą wymóc na Mikim podpisanie nowego kontraktu / aneksu do starego, który gwarantowałby mu wyższe zarobki ale i dłuższe pozostanie w klubie. Jest prywatny sponsor, który opłacałby jego kontrakt i dałby teraz kasę dla klubu, w zamian za udział ze sprzedaży jego później. Jednak Miki ma oferty (poważne) z klubów EK. Nie chcę pisać z jakich, bo w obecnie może to zostać źle odebrane. I nie jest to elch i sraxa
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Mysle ze lepiej dac szanse wykazac sie Wozniakowi w lidze, niz Rydzakowi na lewej obronie, szkoda ze Mikiego nie ma
Myślę, że Miki długo nie wyjdzie w pierwszym składzie a szkoda.
Nie wyjdzie bo (informacja nie jest na 100% potwierdzona ale z b.dobrego źródła) życzą sobie tego S+K. Chcą wymóc na Mikim podpisanie nowego kontraktu / aneksu do starego, który gwarantowałby mu wyższe zarobki ale i dłuższe pozostanie w klubie. Jest prywatny sponsor, który opłacałby jego kontrakt i dałby teraz kasę dla klubu, w zamian za udział ze sprzedaży jego później. Jednak Miki ma oferty (poważne) z klubów EK. Nie chcę pisać z jakich, bo w obecnie może to zostać źle odebrane. I nie jest to elch i sraxa
Nie ma to jak profesjonalnie zarządzany klub. Pewnie podobna sytuacja jest z Wólkiewiczem, tylko tu zawsze można wytłumaczyć się szkołą.
Jeśli to prawda, że Miki gra na kontrakcie juniorskim to nie ma się co dziwić, że w szatni są jakieś zgrzyty skoro przychodzi taki Klatt i zarabia kilkanaście razy więcej niż wychowanek, do tego strzelający więcej bramek.
A później nic dziwnego, że najzdolniejsi wyjeżdżają w Polskę jak są tak traktowani w 'swoim' klubie...
Mysle ze lepiej dac szanse wykazac sie Wozniakowi w lidze, niz Rydzakowi na lewej obronie, szkoda ze Mikiego nie ma
Przy pauzie Nowaka i urazie Petrika pewnie zagrają obaj na bokach obrony, innego manewru nie ma co się spodziewać
Jesli to jest fakt, to ja sie pytam ile na przyklad dostaje Klatt i Bojarski. Podejrzewam, ze ok 10 tys zl na miesiac. Zeby jeszcze byli jakimis liderami i zapewnili znaczaca poprawe gry, to nie bylo by szumu. Ale taka dysproporcja miedzy wychowankiem Lebedynskim, a przecietnym najemnikom nie moze pozostac bez sladu na atmosferze. Widac to na boisku - gdzie ta Pogon z jesieni?!
Czy ktos oprocz Mikiego gra za takie psie pieniadze w druzynie 1 ligowej?
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/04/2010 10:04
Calkiem mozliwe ze ten mecz z Pruszkowem zostanie odwolany. Wlasnie wyczytalem ze w Smolensku rozbil sie nasz samolot prezydencki z prezydentem RP oraz wieloma dostojnikami panstwowymi na pokladzie. Ponoc wszyscy zgineli i nikt nie ocalal.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/04/2010 14:10
Czemu zawsze nas to spotyka ?
Lech-Pogoń informacja o śmierci Papieża miesiąc kwiecień.
Wyjazd na Pruszków informacja o śmierci prezydenta ; (
Liga odwołana. Wszelkie imprezy masowe odwolane.
Nawiązuje o pokój żeby chociaż przez czas żałoby nikt sie tu nie klocil
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 10/04/2010 15:37
Wedlug Ciebie uczczenie wiele tysiecy polskich oficerow i ofiar katastrofy lotniczej w ktorej ginie wiele waznych osobistosci dla Polski jest niezgodne z jakimis zasadami?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.