Ziomek kurwa, nie zalamuj mnie prosze ja Ciebie. Swietnie to ujales traci sie klub, ale nie szacunek i godnosc. Ty wierzysz, ze Maruś tego nie powiedzial i przyjales jego wytlumaczenie. Prosze Cie, ja nie wiem skad ty sie urwales, ale chyba nie jestes na biezaco w temacie. W ogole nie rozumiem porownania ktorego uzyles w stosunku do Olgierda. On musi za cos utrzymac rodzine prawda? Wchodzil kiedys w dupe kibicom arki ? NIE !! Bo jest prawdziwym PORTOWCEM z krwi i kosci - za to go szanujemy. Rzadko zdarzy sie taki ktos jak Olo. Mimo swego wieku zapierdala na boisku za cala jedenastke. Ty tracisz prace i powiedz mi czy wracasz do szefa, ktoremu wczesniej naplules w twarz. Taka masz godnosc? To moje szczerze wspolczucie. Pozdro.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 04/04/2010 20:45
Niby oldboj a głupoty gada niestworzone. Święta świętami, ale o swoje zdrowie trzeba dbać dzień w dzień. Lecytyna podobno dobrze robi na pamięć. Dobre jest również rozwiązywanie krzyżówek i rebusów. Szczerze polecam.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Na informacje o rozprężeniu i podziałach w zespole nakłada się najnowsza plotka. Głosi ona, że Pogoń nie może awansować, żeby... obecny prezydent miasta nie miał sukcesu przed wyborami. Potwierdzeniem tej plotki miałoby być to, że prezesi klubu na VIP-owskiej trybunie często widują się z szefem PO w mieście Sławomirem Nitrasem, a prezydent Piotr Krzystek demonstracyjnie zasiada w sektorze familijnym
Wybiórcza oczywiście. Przekombinowana teoria. Krzystek siedzi na rodzinnym, a nie na vipach, więc prezesi go nie lubią. A jak go nie lubią to na złość każą piłkarzom grać źle, żeby nie awansowali (choć byliby w stanie), żeby zrobić na złość prezydentowi. No sory - to się kupy nie trzyma. I co Nitras powie, że to przez Krzystka nie ma awansu? Czy może głównym hasłem Krzystka byłoby: Wprowadziłem Pogoń na szczyty?
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
jak nie ma innych sukcesow ostatnio- vide stocznia to Pogon bylaby "jak znalazl" !
Jak to nie ma sukcesu? Stocznia zamknięta , zablkowano tez ponowną próbe otwarcia zakladu przez dawnych udziałowców a więc wszystko zgodnie z planem PEŁO!
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 08/04/2010 11:48
W każdej plotce jest trochę prawdy, a akurat tu niestety widać pewną analogię. Nitras był głównych "popychającym" do założenia SA z udziałem tych panów, teraz jest głównym przeciwnikiem Krzystka, która dziś lub jutro zostanie wyrzucony z PO. Paradoksalnie dla naszych politykierów z partii rządzącej z frakcji antykrzystkowej, najgorsze co by się mogło zdarzyć, to awans Pogoni (sukces ewidentny Krzystka i jego polityki promocji poprzez sport) i ... nowy stadion. Na okolice 20.05 zaplanowano sesję RM gdzie stanie właśnie projekt takiej uchwały. Ciekaw jestem który radny zagłosuje przeciw nowemu stadionowi, bez alternatywnych, pewnych planów.
Do tej pory antykrzystkowcy twierdzili że:
1. Nikt nie wybudował stadionu w tej formule - prawda. choć jedno miasto już kwity podpisuje
2. Będzie drogo - teoria, kredyt też jest drogi, a nie musimy wykładać kasy, do tego koszty buydowy są aktualnie najniższe od lat.
3. Nie zgłosi się żadna firma chętna do budowy - zgłosiło się już m.in 5 z czego 3 to europejscy potentaci nie tylko w projektowaniu, ale także budowie i zarządzaniu wybudowanym obiektem, żeby na siebie zarabiał.
4. Nie zgodzimy się na projekt Krzystka, bo być może niestety będzie miał on szansę realizacji i odtrąbi on swój kolejny sukces - ale to już po cichu, żeby wyborców nie wqrwiać.
Z teorii podanych przez GW stawiam jednak na konflikt "nowe gwiazdory" - młodzież. Nowi mają wysokie kontrakty, nie są wcale aż tak wybitni, żeby po ewentualnym awansie łapać się do składu na OE, więc lepiej łapać plac i kosić szmalec w lidze niższej. Analizując wietrzenie składu po każdym awansie mają się czego obawiać, bo sentymentów nie było.
Młodzież ma za to ambicje, ale nie ma kasy. No i w zespole nie ma kogoś, kto by to towarzystwo wziął za mordę i na boisku i w szatni, a nawet poza nią. Olo jest za miękki, zamiast OPR woli tłumaczyć po 100 razy.
W lany poniedziałek drużyna Pogoni Szczecin wyruszyła na południe Polski na wtorkowy mecz z chorzowskim Ruchem. Trener Piotr Mandrysz zabrał ze sobą prawie wszystkich zawodników, których do dyspozycji ma podczas treningów.
Wczoraj do Szczecina wróciło pięciu zawodników, którzy z różnych powodów nie znaleźli się w 19-osobowym składzie z którego trener Piotr Mandrysz wybierze wyjściową jedenastkę na spotkanie ze Zniczem Pruszków. W sobotnim spotkaniu nie zagrają na pewno pauzujący za kartki Marcin Nowak, obrońca Łukasz Wróbel, pomocnik Daniel Wólkiewicz i narzekający na delikatne urazy Josef Petrik i Mikołaj Lebedyński.
- Zawodnicy do powrotu pierwszego zespołu trenować będą z juniorami - mówi odpowiedzialny za zespół juniorów starszych pod nieobecność Macieja Stolarczyka, Dariusz Adamczuk.
Z kogo wybierać będzie mógł trener Piotr Mandrysz na mecz ze Zniczem Pruszków? W kadrze pozostali:
Radosław Janukiewicz, Krzysztof Pyskaty, Omar Jarun, Krzysztof Hrymowicz, Maciej Mysiak, Marcin Woźniak, Maksymilian Rogalski, Przemysław Pietruszka, Piotr Koman, Tomasz Rydzak, Piotr Petasz, Dariusz Zawadzki, Marcin Bojarski, Robert Mandrysz, Tomasz Parzy, Olgierd Moskalewicz, Piotr Dziuba, Maciej Ropiejko, Marcin Klatt.
Mysle ze lepiej dac szanse wykazac sie Wozniakowi w lidze, niz Rydzakowi na lewej obronie, szkoda ze Mikiego nie ma
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.