Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Moim zdaniem to nie wrodzona nienawisc, lecz ogromne emocje które towarzyszą całej sytuacji. Pozatym nikt nie prowadzi protestu, ponieważ oficjalnie nadal nie ma informacji kto zostanie dyrektorem- niestety trzeba czekać do poniedziałku do wyjaśnienia się miejmy nadzieje wszystkiego oficjalnie. Oczywiście również nie popieram dewastacji.
Takim działaniem tylko dacie pożywkę dla mediów, a w klubie wątpię, że się tym przejmą, a raczej utwierdzą się w swoim przekonaniu, że nie warto liczyć się ze zdaniem kibiców... :/
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 10/10/2009 15:54
Wszystko zajebiscie. Kasy nie jedno malowanie pamietaja ale po co bylo niszczyc stronę z tablica Floriana? Kasy sie zamaluje i pomaluje i niei jedno tam bedzie, ale gdzie jest logika zeby niszczyc odrestaurowane miejsca?
W związku ze złożoną w dniu dzisiejszym rezygnacją Macieja Karczyńskiego z ubiegania się o funkcję Dyrektora Klubu w POGOŃ SZCZECIN S.A., zarząd Spółki oświadcza, iż z żalem zapoznał się ze stanowiskiem Macieja Karczyńskiego.
Tym nie mniej musimy liczyć się przede wszystkim z decyzją samego Macieja Karczyńskiego, którego bardzo szanujemy i którego merytoryczne przygotowanie do funkcji dyrektora Klubu oceniamy bardzo wysoko.W związku z powyższym zarząd POGOŃ SZCZECIN S.A. serdecznie dziękuje Maciejowi Karczyńskiemu, iż podjął się kandydowania na funkcję Dyrektora Klubu.
Życzymy Maciejowi Karczyńskiemu sukcesów w dalszej pracy zawodowej i mamy jednocześnie nadzieję, iż w przyszłości możliwa będzie jego aktywna współpraca z POGOŃ SZCZECIN S.A.
Zarząd Klubu Pogoń Szczecin SA
oraz
Maciej Karczyński rezygnuje z ubiegania się o posadę Dyrektora Klubu
Szanowni Państwo!
W odniesieniu do powołania mojej osoby na stanowisko dyrektora klubu podjąłem decyzję, która mam nadzieję będzie dobra dla Pogoni Szczecin. Kierując się zdrowym rozsądkiem oraz dobrem szczecińskiego klubu, który kochałem, kocham i zawsze będę kochał postanowiłem zrezygnować z ubiegania się o funkcję dyrektora klubu.
Kontrowersje jakie zrodziły się wraz z moją kandydaturą dały mi jasny obraz,że objęcie przeze mnie funkcji dyrektora naraża dobre imię Dumy Pomorza widziane oczami niektórych kibiców. Dlatego wybrałem dobro klubu, a nie swoje własne, jak niektórzy sugerowali.
Zaznaczam, że swoją decyzję podjąłem nie z obawy przed kibicami ale przede wszystkim z obawy narażenia klubu na niepotrzebne konflikty wywołane wokół mojej osoby.
Nie ukrywam, że cieszę się, że mimo braku akceptacji pewnego środowiska kibiców spotkałem się z wyrazami poparcia, szacunku wielu naprawdę wielu osób. Wśród nich byli także kibice Pogoni Szczecin, rodzina, moi przyjaciele, koledzy, koleżanki, znajomi, osoby ze świata polityki, świata biznesu, środowiska dziennikarskiego, sportowego oraz ze strony zawodowej. Tym wszystkim, którzy dali temu wyraz chciałbym bardzo serdecznie podziękować i zapewnić, że zawsze mogą liczyć na moją pomoc i szacunek.
Kibiców, którzy nie akceptują mojej osoby chciałbym zapewnić, że tak samo jak Wam tak i mi zależy na chwale Pogoni Szczecin. Nigdy nie zamierzałem i nie zamierzam z Wami walczyć. Chciałem wspólnie pomóc w funkcjonowanie klubu, który kocham tak samo jak Wy. Nie dostałem od Was szansy, na którą według nie tylko prezesów klubu zasługiwałem.
Na koniec chciałbym serdecznie podziękować Arturowi Kałużnemu i Grzegorzowi Smolnemu za obdarzenie mojej osoby zaufaniem. Wiem, że kierowaliście się merytorycznymi powodami składając mi propozycję. Zaangażowanie jakie pokazujecie jest gwarantem rozwoju szczecińskiego futbolu na najwyższym poziomie, czego z całego serca Panom życzę! Dziękuję także wszystkim tym, którzy są w Pogoni i okazali mi swoją akceptację oraz poparcie.
Mam nadzieję, że moja decyzja zakończy niepotrzebny spór i kontrowersje. Liczę, że Pogoń awansuje w tym sezonie do ekstraklasy, bo na pewno na to zasługuje. Od tego momentu wszyscy powinniśmy zająć się dopingiem dla drużyny, a nie protestami.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768754095 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.