Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 19/09/2009 12:29
Teraz by się przydało jeszcze robić selekcje np. wpuszczać od 15 roku życia i nie wpuszczać małolat, bo przychodzą (nie wszystkie) jedzą słonecznik, a ich śpiew to sam pisk... Na dzisiejszym meczu może nie da się tego zrobić, ale na Polonii już by się przydało, może w końcu pojawi się ta "starszyzna" na młynie jak średnia wieku zacznie rosnąć w górę.
I bardzo dobrze.
Pani Marto - zegnamy !!! Jak widac kibice potrafia wszystko sobie sami zalatwic, a stowarzyszenie po raz kolejny pokazuje, ze jest najbardziej zaangazowanym organem w promowaniu Pogoni, Szczecina oraz niesie olbrzymia chec poprawy dopingu.
Poleciało troszkę blaszek, ale mam wrażenie, że dało to otrzeźwienie reszcie wiary obecnej na młynie i zaczęła się na prawdę zajebista zabawa! Fantastyczny pomysł z bieganiem wokół trybun.
"O mój eMKaeSie.." wyszło miażdżąco. Kilka razy przeszły ciarki po plecach także w innych momentach.
Wyznaczony cel - rozwój dopingu - jest świetnie realizowany. Wyraźny postęp, stadion się bawi. Widać, że obecni na pozostałych sektorach ludzie, zaczynają traktować młyn tak jak powinni - jak miejsce, które nadaje rytm i energie stadionowi. W momentach gdy my "dawaliśmy czadu" ożywiał się stadion, chociaż ciągle boli, że krytej się nie chcę, no ale pozostaje mieć nadzieję, że i oni w końcu zaczną się bawić. Widać jaki potencjał ma Szczecińska publika, na trybunach widać też wymiane pokoleniową, coraz więcej nowych bywalców i młyna i samego stadionu. Teraz trzeba zaszczepić w nich miłość i tę fantazję, którą dziś potrafiliśmy pokazać, a już za niedługo o kibicach Pogoni Szczecin znów zacznie być głośno w całej Polsce.
Tak już na końcu, takie moje małe spostrzeżenie, bardziej w formie podziękowania dla P., bo jego wejście na gniazdo, było niczym wejście smoka, po prostu nie wiem jak to opisać, skąd to się bierze, ale to jest jakaś mega energia; gdy było widać, że część osób już padała na zdarte gardło, to ich to zmobilizowało. Ale tak jak napisałem wcześniej brawa dla wszystkich panów z gniazda bo ta atmosfera dzisiaj była magiczna czego przykładem jest to, że wiele osób nie wiedziało o tym, że jest remis, bo byli skupieni na dopingowaniu i zabawie.
Buduje się na prawdę kosmiczna atmosfera, teraz jeszcze te koszulki, moim zdaniem trafiony pomysł. Nie popsujmy tego, dbajmy o podtrzymywanie tego kibicowskiego ducha, dajmy Pogoni wszystko to co możemy, a przynajmniej nic nie psujmy.
Do następnego!
J.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 19/09/2009 22:55
Co do biegania w okół trybun, to fajny pomysł, ale w sumie jak już wybieglismy z młyna to specjalnie nie bylo wiadomo co dalej, ale zabawa świetna dzisiaj. Pod koniec faktycznie brakło sił i nagle odżyły na ostatnie 5 minut.
Sytuacje takie jak wbieganie na górę jest trochę niebezpiecznie. Gdyby było gęsto to ludzie nie wywracaliby się, a tak to wiekszość, która nie była przygotowana na to po prostu się wywracała co mogło spowodować np. rozbicie głowy.
Przechodzenie z jednej strony sektora na drugą fantastyczna zabawa. Podskakiwanie i śpiewanie z całego serca coś SUPER!
Wybieganie i wbieganie na inne sektory nowość co było niezłą zabawą. Tylko, że trochę za długo to trwało, powodem są wejścia, niestety ich nie da się zmienić, ale i tak radocha niezapomniana.
Ostatnie 20 min meczu. Doping miażdżący. Przez większość tego czasu cały stadion śpiewał z nami. A to wszystko dzięki P. który wycisnął z nas ostatnie poty ;]
Ogółem to EXTRA. Abyśmy się tak dalej rozwijali ;]
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 19/09/2009 23:04
Doping piekny a w 2 połowie miazga !!! Po bramce na 2:2 podwójny szok gdy cieszyłem sie niewiedizałem z kima patrze nagle a za mna 2 pokolenia starsi faceci ,dopingowali tak jak my. W 1 połowie ich niewidziałem widac ze po przerwie przyszli się z nami bawić ! Więcej takich ludzi !!
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 19/09/2009 23:32
Doping: Dopiero w 2 polowie sie ozywilo jak L. przejal inicjatywe, w koncu ludzie poczuli pi*de.
Pogon Szczecin gol lalala - nie potrzebne zmienianie srodka na "ooo o oo o o o o oo" - rozumiem, ze w Europie fajnie wychodzi - ale mamy swoja szczecinska wersje, ktora jest zaje*sta i mega lepsza od "oooo", ktore co tu wiele mowic - wychodzilo miernie.
W 2 polowie po odwiedzinach innych sektorow doping na miare ekstraklasy. Naprawde byla MOC.
P. mysle, ze powinien pozostac na gniezdzie.
Kwestia mlodziezy: na poczatku spiewali "za kare", po zwroceniu uwagi na jakosc ich dopingu do przerwy lał sie z nich pot - chlopaki sie starali i dawali z siebie wszystko.
Kwestia starszych kibicow - Jecza na mlodych, ze mlyn zly bo dzieciaki, ze to, ze tamto. A cala gora zawalona ancymonami po 30 pare lat, ktorzy przyszli posiedziec. L zwaraca im uwage, zeby zeszli, wstali, spiewali, a ci swoje - jednym zdaniem "gadaj z dupa to cie osra". Mi jako mlodszemu wiekiem glupio jest zwracac uwage starym wyjadaczom, chociaz chlopaki z MW probowali (z tego co widzialem), ale efektu brak.
Na podsumowanie dodam - Ze Zniczem lepszy doping, ale dzisiaj niewiele gorzej. Zapewne przez duzo nowych osob. Mam nadzieje, ze bedzie coraz lepiej.
Teraz by się przydało jeszcze robić selekcje np. wpuszczać od 15 roku życia i nie wpuszczać małolat, bo przychodzą (nie wszystkie) jedzą słonecznik, a ich śpiew to sam pisk... Na dzisiejszym meczu może nie da się tego zrobić, ale na Polonii już by się przydało, może w końcu pojawi się ta "starszyzna" na młynie jak średnia wieku zacznie rosnąć w górę.
WSZYSCY NA MŁYN!
Dlaczego nie wpuszczac małolat ? Ja mam 14 lat i przychodzę z koleżankami i jakoś śpiewamy...
Dopingujemy i wogóle....
Bez sensu pomysł...To chyba chodzi o dobrą zabawe...
A nie młyn z samymi "starszymi" osobami niż 15 lat
POzdro...
WSZYSCY NA MŁYN!
Dlaczego nie wpuszczac małolat ? Ja mam 14 lat i przychodzę z koleżankami i jakoś śpiewamy...
Dopingujemy i wogóle....
POzdro...
Temat był poruszany setki razy, ale skoro został znowu poruszany to ja też jestem za tym, żeby wpuszczać chociaż od 15 roku życia i nie wpuszczać takich, co na kilometr widać, że to blachara idąca tam dla lansu... POZDRO
WSZYSCY NA MŁYN!
Dopingujemy i wogóle....
POzdro...
Temat był poruszany setki razy, ale skoro został znowu poruszany to ja też jestem za tym, żeby wpuszczać chociaż od 15 roku życia i nie wpuszczać takich, co na kilometr widać, że to blachara idąca tam dla lansu... POZDRO
Ale na piekiełko przychodzą też młodsze osoby weź to pod uwagę.
A ja nie jestem blacharą i moje znajome też nie
więc problemu nie widzę. Przychodzimy żeby pokibicowac POGONI ; * a nie dla szpanu..
PS: takie blachary co szpanują na piekiełku napewno są...
więc problemu nie widzę. Przychodzimy żeby pokibicowac POGONI ; * a nie dla szpanu..
No to niech w końcu młodsze osoby przestaną przychodzić. "kibicowac POGONI ; *" a co to, człowiek, że buziaczki dajesz? Brawa dla L. za to, że na ostatnim meczu w końcu powiedział do wytapetowanych panienek to co trzeba. Chcesz chodzić na Pogoń, proszę bardzo. Ale młyn nie jest miejscem dla was. Ogólnie nie akceptuję wizerunku dziewczyny/kobiety - kibica. To są pojedyncze przypadki, a większość to lafiryndy przychodzące dla lansu. Nie myśl teraz, że Ciebie obrażam, ale nie sądzę abyś należała do wąskiej grupy społecznej kobiet zwanej KIBICAMI
EDIT: Felek-MKS - nie cytuj tylu wypowiedzi
Ostatnio edytowany przez: ...., 26 września 2009, 20:54 [2 raz(y)]
WSZYSCY NA MŁYN!
Dopingujemy i wogóle....
POzdro...
Sory, ale młodsze osoby mają tyle innych sektorów do wyboru, a śpiewać możesz na całym stadionie, najbliżej masz sektor 13. I naprawde nie pomagacie w dopingu swoimi głosikami z pewnością niezbyt męskimi. Nie mówie że ty i twoje koleżanki jesteście blacharami, ale macie mniej niż 15 lat, a złożenie tych dwóch czynników to już "tragedia"
Mało tego wątpie, by dziewczyna nie wiem ile Ty tam masz 14 lat? przychodziła kibicować i zedrzeć gardło do granic wytrzymałości
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 26/09/2009 20:58
To jesteś w błędzie.
Nie chodzimy dla szpanu.
Idziemy kibicowac. Dużo dziewczyn przychodzi na piekiełko.
Czyli co nie będziemy miały wstępu ?
Kibicuje, żeby miec świadomosc że dopinguje swoją drużynę.
Nie wyobrażam sobie nie chodzic na piekiełko.
Zdzieram gardło za każdym razem ! i nie śpiewam piskliwym głosem.
Pozdro.
[PL: Korzystaj z edycji postu zanim dodasz następny]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768758518 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.