Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Z daleka nie będzie widać
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8154 dni

**

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 19/09/2009 02:59
Jazda!

Z daleka nie będzie widać.
Brodo
Kibic
Na forum od 6321 dni

*

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 19/09/2009 10:31
Bracia mam pytanie czy ten mecz transmitowany będzie w Radiu Szczecin ?
Niestety nie moge wstawic się na twardowskiego bo pracuje ale chętnie posłucham w radiu

PL
Kibic
Na forum od 7216 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 19/09/2009 12:08
Obrazek jpg wstawiony na forum

Nowe nagłosnienie młyna!

zPS
Kibic
Na forum od 6313 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 19/09/2009 12:29
Teraz by się przydało jeszcze robić selekcje np. wpuszczać od 15 roku życia i nie wpuszczać małolat, bo przychodzą (nie wszystkie) jedzą słonecznik, a ich śpiew to sam pisk... Na dzisiejszym meczu może nie da się tego zrobić, ale na Polonii już by się przydało, może w końcu pojawi się ta "starszyzna" na młynie jak średnia wieku zacznie rosnąć w górę.

WSZYSCY NA MŁYN!

Pichu
Kibic
Na forum od 6013 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 19/09/2009 12:32

PL napisał:  

I bardzo dobrze.
Pani Marto - zegnamy !!! Jak widac kibice potrafia wszystko sobie sami zalatwic, a stowarzyszenie po raz kolejny pokazuje, ze jest najbardziej zaangazowanym organem w promowaniu Pogoni, Szczecina oraz niesie olbrzymia chec poprawy dopingu.

To Co Nas Łączy ! - Granatowo-Bordowa Krew
$p!itfir3
Kibic
Na forum od 5977 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 19/09/2009 22:39

Pichu napisał:  

$p!itfir3 napisał:  
ponoc jak sie wchodzi od tylu stadionu to tam nie sprawdzaja legitymacji tak slyszalem

A gdzie masz tyl, albo przod ? Sa 3 wejscia na stadion + 1 dla zmotoryzowanych i kazde po przeciwnej stronie stadionu. Jak podajesz info to rzeczowo chociaz

od strony karlowicza sory ze niedopisalem

J.
Kibic
Na forum od 6061 dni

*

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 19/09/2009 22:46
I znów jak zwykle należą się brawa dla gniazdowych. ;).

Poleciało troszkę blaszek, ale mam wrażenie, że dało to otrzeźwienie reszcie wiary obecnej na młynie i zaczęła się na prawdę zajebista zabawa! Fantastyczny pomysł z bieganiem wokół trybun.

"O mój eMKaeSie.." wyszło miażdżąco. Kilka razy przeszły ciarki po plecach także w innych momentach.

Wyznaczony cel - rozwój dopingu - jest świetnie realizowany. Wyraźny postęp, stadion się bawi. Widać, że obecni na pozostałych sektorach ludzie, zaczynają traktować młyn tak jak powinni - jak miejsce, które nadaje rytm i energie stadionowi. W momentach gdy my "dawaliśmy czadu" ożywiał się stadion, chociaż ciągle boli, że krytej się nie chcę, no ale pozostaje mieć nadzieję, że i oni w końcu zaczną się bawić. Widać jaki potencjał ma Szczecińska publika, na trybunach widać też wymiane pokoleniową, coraz więcej nowych bywalców i młyna i samego stadionu. Teraz trzeba zaszczepić w nich miłość i tę fantazję, którą dziś potrafiliśmy pokazać, a już za niedługo o kibicach Pogoni Szczecin znów zacznie być głośno w całej Polsce. ;)

Tak już na końcu, takie moje małe spostrzeżenie, bardziej w formie podziękowania dla P., bo jego wejście na gniazdo, było niczym wejście smoka, po prostu nie wiem jak to opisać, skąd to się bierze, ale to jest jakaś mega energia; gdy było widać, że część osób już padała na zdarte gardło, to ich to zmobilizowało. Ale tak jak napisałem wcześniej brawa dla wszystkich panów z gniazda bo ta atmosfera dzisiaj była magiczna czego przykładem jest to, że wiele osób nie wiedziało o tym, że jest remis, bo byli skupieni na dopingowaniu i zabawie.

Buduje się na prawdę kosmiczna atmosfera, teraz jeszcze te koszulki, moim zdaniem trafiony pomysł. Nie popsujmy tego, dbajmy o podtrzymywanie tego kibicowskiego ducha, dajmy Pogoni wszystko to co możemy, a przynajmniej nic nie psujmy. ;)

Do następnego!

J.

zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
arik
Kibic
Na forum od 6450 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 19/09/2009 22:55
Co do biegania w okół trybun, to fajny pomysł, ale w sumie jak już wybieglismy z młyna to specjalnie nie bylo wiadomo co dalej, ale zabawa świetna dzisiaj. Pod koniec faktycznie brakło sił i nagle odżyły na ostatnie 5 minut.

Obrazek png wstawiony na forum
Fresh
Kibic
Na forum od 6021 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 19/09/2009 22:59
Brawa, brawa i jeszcze raz brawa dla gniazdowych.
I oczywiście dla P. który ożywił młyn pod koniec meczu.

Sytuacje takie jak wbieganie na górę jest trochę niebezpiecznie. Gdyby było gęsto to ludzie nie wywracaliby się, a tak to wiekszość, która nie była przygotowana na to po prostu się wywracała co mogło spowodować np. rozbicie głowy.

Przechodzenie z jednej strony sektora na drugą fantastyczna zabawa. Podskakiwanie i śpiewanie z całego serca coś SUPER!

Wybieganie i wbieganie na inne sektory nowość co było niezłą zabawą. Tylko, że trochę za długo to trwało, powodem są wejścia, niestety ich nie da się zmienić, ale i tak radocha niezapomniana.

Ostatnie 20 min meczu. Doping miażdżący. Przez większość tego czasu cały stadion śpiewał z nami. A to wszystko dzięki P. który wycisnął z nas ostatnie poty ;]

Ogółem to EXTRA. Abyśmy się tak dalej rozwijali ;]

Pozdro.

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7975 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 19/09/2009 23:04
Doping piekny a w 2 połowie miazga !!! Po bramce na 2:2 podwójny szok gdy cieszyłem sie niewiedizałem z kima patrze nagle a za mna 2 pokolenia starsi faceci ,dopingowali tak jak my. W 1 połowie ich niewidziałem widac ze po przerwie przyszli się z nami bawić ! Więcej takich ludzi !!

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Pichu
Kibic
Na forum od 6013 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 19/09/2009 23:32
Doping: Dopiero w 2 polowie sie ozywilo jak L. przejal inicjatywe, w koncu ludzie poczuli pi*de.
Pogon Szczecin gol lalala - nie potrzebne zmienianie srodka na "ooo o oo o o o o oo" - rozumiem, ze w Europie fajnie wychodzi - ale mamy swoja szczecinska wersje, ktora jest zaje*sta i mega lepsza od "oooo", ktore co tu wiele mowic - wychodzilo miernie.

W 2 polowie po odwiedzinach innych sektorow doping na miare ekstraklasy. Naprawde byla MOC.

P. mysle, ze powinien pozostac na gniezdzie.

Kwestia mlodziezy: na poczatku spiewali "za kare", po zwroceniu uwagi na jakosc ich dopingu do przerwy lał sie z nich pot - chlopaki sie starali i dawali z siebie wszystko.

Kwestia starszych kibicow - Jecza na mlodych, ze mlyn zly bo dzieciaki, ze to, ze tamto. A cala gora zawalona ancymonami po 30 pare lat, ktorzy przyszli posiedziec. L zwaraca im uwage, zeby zeszli, wstali, spiewali, a ci swoje - jednym zdaniem "gadaj z dupa to cie osra". Mi jako mlodszemu wiekiem glupio jest zwracac uwage starym wyjadaczom, chociaz chlopaki z MW probowali (z tego co widzialem), ale efektu brak.

Na podsumowanie dodam - Ze Zniczem lepszy doping, ale dzisiaj niewiele gorzej. Zapewne przez duzo nowych osob. Mam nadzieje, ze bedzie coraz lepiej.

To Co Nas Łączy ! - Granatowo-Bordowa Krew
$p!itfir3
Kibic
Na forum od 5977 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 20/09/2009 09:33
Doping byl bardzo dobry szczegolnie pod koniec meczu. i ogolnie reszta stadionu tez niezle

deCha
Kibic
Na forum od 5962 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 26/09/2009 20:03

Zielo napisał:  
Teraz by się przydało jeszcze robić selekcje np. wpuszczać od 15 roku życia i nie wpuszczać małolat, bo przychodzą (nie wszystkie) jedzą słonecznik, a ich śpiew to sam pisk... Na dzisiejszym meczu może nie da się tego zrobić, ale na Polonii już by się przydało, może w końcu pojawi się ta "starszyzna" na młynie jak średnia wieku zacznie rosnąć w górę.

WSZYSCY NA MŁYN!

Dlaczego nie wpuszczac małolat ? Ja mam 14 lat i przychodzę z koleżankami i jakoś śpiewamy...
Dopingujemy i wogóle....
Bez sensu pomysł...To chyba chodzi o dobrą zabawe...
A nie młyn z samymi "starszymi" osobami niż 15 lat :)
POzdro...

Felek-MKS
Kibic
Na forum od 6129 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 26/09/2009 20:12

deCha napisał:  

Zielo napisał:  

WSZYSCY NA MŁYN!

Dlaczego nie wpuszczac małolat ? Ja mam 14 lat i przychodzę z koleżankami i jakoś śpiewamy...
Dopingujemy i wogóle....
POzdro...

Temat był poruszany setki razy, ale skoro został znowu poruszany to ja też jestem za tym, żeby wpuszczać chociaż od 15 roku życia i nie wpuszczać takich, co na kilometr widać, że to blachara idąca tam dla lansu... POZDRO

Byliśmy tu, Jesteśmy, i zawsze będziemy.

Stąd jesteśmy i tu umrzemy. PS!
deCha
Kibic
Na forum od 5962 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 26/09/2009 20:18

Felek-MKS napisał:  

deCha napisał:  

Zielo napisał:  

WSZYSCY NA MŁYN!

Dopingujemy i wogóle....
POzdro...

Temat był poruszany setki razy, ale skoro został znowu poruszany to ja też jestem za tym, żeby wpuszczać chociaż od 15 roku życia i nie wpuszczać takich, co na kilometr widać, że to blachara idąca tam dla lansu... POZDRO

Ale na piekiełko przychodzą też młodsze osoby weź to pod uwagę. :)
A ja nie jestem blacharą i moje znajome też nie :)
więc problemu nie widzę. Przychodzimy żeby pokibicowac POGONI ; * a nie dla szpanu..

PS: takie blachary co szpanują na piekiełku napewno są...

....
Kibic
Na forum od 6116 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 26/09/2009 20:39

deCha napisał:  

więc problemu nie widzę. Przychodzimy żeby pokibicowac POGONI ; * a nie dla szpanu..

No to niech w końcu młodsze osoby przestaną przychodzić. "kibicowac POGONI ; *" a co to, człowiek, że buziaczki dajesz? Brawa dla L. za to, że na ostatnim meczu w końcu powiedział do wytapetowanych panienek to co trzeba. Chcesz chodzić na Pogoń, proszę bardzo. Ale młyn nie jest miejscem dla was. Ogólnie nie akceptuję wizerunku dziewczyny/kobiety - kibica. To są pojedyncze przypadki, a większość to lafiryndy przychodzące dla lansu. Nie myśl teraz, że Ciebie obrażam, ale nie sądzę abyś należała do wąskiej grupy społecznej kobiet zwanej KIBICAMI :]

EDIT: Felek-MKS - nie cytuj tylu wypowiedzi :)

Ostatnio edytowany przez: ...., 26 września 2009, 20:54 [2 raz(y)]

Felek-MKS
Kibic
Na forum od 6129 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 26/09/2009 20:53

deCha napisał:  

Felek-MKS napisał:  

deCha napisał:  

Zielo napisał:  

WSZYSCY NA MŁYN!

Dopingujemy i wogóle....
POzdro...

Sory, ale młodsze osoby mają tyle innych sektorów do wyboru, a śpiewać możesz na całym stadionie, najbliżej masz sektor 13. I naprawde nie pomagacie w dopingu swoimi głosikami z pewnością niezbyt męskimi. Nie mówie że ty i twoje koleżanki jesteście blacharami, ale macie mniej niż 15 lat, a złożenie tych dwóch czynników to już "tragedia"

Mało tego wątpie, by dziewczyna nie wiem ile Ty tam masz 14 lat? przychodziła kibicować i zedrzeć gardło do granic wytrzymałości

Byliśmy tu, Jesteśmy, i zawsze będziemy.

Stąd jesteśmy i tu umrzemy. PS!
deCha
Kibic
Na forum od 5962 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 26/09/2009 20:58
To jesteś w błędzie. :)
Nie chodzimy dla szpanu.
Idziemy kibicowac. Dużo dziewczyn przychodzi na piekiełko.
Czyli co nie będziemy miały wstępu ?
Kibicuje, żeby miec świadomosc że dopinguje swoją drużynę.
Nie wyobrażam sobie nie chodzic na piekiełko.
Zdzieram gardło za każdym razem ! i nie śpiewam piskliwym głosem.
Pozdro.

[PL: Korzystaj z edycji postu zanim dodasz następny]

Dal..
Kibic
Na forum od 6423 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 26/09/2009 21:02
nawet czytać ze zrozumieniem nie umiesz ;/
a jak śpiewacie w wieku 14 lat? każdy wie
bez odbioru

Edit.
To niech daja z siebie wszystko ale na sektorach obok!

deCha
Kibic
Na forum od 5962 dni

Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 26/09/2009 21:04
napewno nie piskliwym głosem. Pochopnie oceniasz dziewczyny, które są w stanie dac na młynie z siebie wszystko.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768758518 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005