Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 02/03/2006 15:11
Ja jednak nie patrze tak optymistycznie w przyszłość.
W weekend oglądałem Kronikę gdzie wypowiadał się jakiś przedstawiciel Z.A.
Na pytanie czy się zdążą na czas, odpowiadał głupim śmiechem, że nie wiem, że raczej tak, że prognozy są dobre, ale szczecinska pogoda juz wiele razy go zaskoczyła.
Z.A. pewnie się wyrobi na 11 marca i 10 zgodnie z terminiem zakończą pracę. Ale czy murawa się ukorzeni? Najwyżej po pierwszej połowie ekipa panów z grabiami nie wystarczy bo nie będzie co "ugniatać" gdyż murawa w tym czasie będzie w drodze do szatni na butach piłkarzy.
Ale czy do konca wszystkiemu winna jest Z.A.
Nie!
To miasto ją wybrało (śmieszne powody odrzucenia innych-lepszych firm), a potem były cyrki z tymi pozwoleniami na budowę itd.
Teraz się wyjaśniło dlaczego układanie trawy idzie tak sprawnie...
(...)Trawę kupiono w Holandii i holenderski podwykonawca rozwija rolki przy ul. Twardowskiego.(...)
Ostatnio edytowany przez: Plum, 2 marca 2006, 17:16 [1 raz(y)]
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 02/03/2006 17:25
no juz ponad polowa jest zrobiona. praca idzie sprawnie - tak jak to Plum zauwazyl zapewne z tego wzgledu ze to podwykonawca holenderski robi zdjecia juz czekaja na wrzucenie na stronke
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 03/03/2006 18:23
przed chwila byla relacja w Kronice i pokazali jak murawe robią no i niepowiem bylo bardzooo ciemno i bardzo duzo ludzi robilo, chlopaki sie wzieli odrazu widac ze nie polacy
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 04/03/2006 19:56
byłem dzisiaj przed 14-tą i nic ciekawego nie robili jedynie jakieś pomiary geodezyjne i troczę skrobania zmarzniętej ziemi w koło ułożonej murawy, tylko dlaczego ona jest tak wysoko - wie ktoś?
W tej chwili jeszcze pracują bo jupitery się świecą, widzę z okna na Mieszka I.
byłem dzisiaj przed 14-tą i nic ciekawego nie robili jedynie jakieś pomiary geodezyjne i troczę skrobania zmarzniętej ziemi w koło ułożonej murawy, tylko dlaczego ona jest tak wysoko - wie ktoś?
W tej chwili jeszcze pracują bo jupitery się świecą, widzę z okna na Mieszka I.
murawa jest wyzej niz reszta boiska bo tam jest zastosowany jakis system i w ten sposob niby lepiej jest woda odprowadzana.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768814884 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.