Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 20/01/2006 15:47
Jeśli faktycznie było 5:0, to jest się z czego cieszyć - widać jakąś zwyżkę formy.
Pytanie tylko z kim graliśmy, bo w mieście Itapira nie ma drużyny seniorskiej (zarejestrowanej w regionalnym ZPN stanu Sao Paulo), jest tylko młodzieżowy klub Sociedade Esportiva Itapirense, występujący w drugiej lidze stanowej kategorii U-20 (strona klubu, jeśli ktoś jest zainteresowany).
Być może graliśmy z klubem Itapiranga, ale nie jest to klub ze stanu Sao Paulo.
Co do wyniku to nie ma sie za bardzo czym podniecac, chociaz z drugiej strony dobrze ze strzelaja. Nie ma co wyciagac wnioskow na podstawie meczu z jakas amatorska druzyna.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 20/01/2006 16:07
Ten Jo to może być zajebisty napadzior!! Joao Alves de Assis Silva, były gracz Corinthians, urodzony 20.03.1987 (18 lat!!), interesowała się nim CSKA Moskwa, porównywany do Robinho!
Ten Jo to może być zajebisty napadzior!! Joao Alves de Assis Silva, były gracz Corinthians, urodzony 20.03.1987 (18 lat!!), interesowała się nim CSKA Moskwa, porównywany do Robinho!
Jak by go Ptak wyszarpal to pewnie przez 2-3 lata bysmy mieli super grajka a potem 3-6 mln euro z transferu tylko czy to ten?
EDIT: Ten o ktorym pisze Szołn
W paru miejscach faktycznie widzialem ze przy jego danych jest pseudo Jo - gdzie o jest z takim cyckiem u gory.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 20/01/2006 16:20
Teraz tylko poczekać na prezentację Jo na oficjalce - jeżeli to jest ten gość o którym pisałem, to po prostu wymiękam Innego "Jo" nie znalazłem, zatem opcje są dwie: 1) rzeczywiście możemy złapać gwiazdeczkę, 2) dorwaliśmy kolejnego kompletnie nieznanego gościa.
Zobaczymy co się z tego wykluje...
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 20/01/2006 16:21
Niejeden burek wabi sie Azor a w Brazylii to juz w ogole Po pseudonimach do niczego nie dojdziemy. Zreszta gral u nas juz jeden taki Adriano, mistrz swiata, co to jemu pewnie ten z Interu mogl buty czyscic
Ale skąd pewność że to on ?
Nie mam żadnej pewności - tak jak pisałem, po prostu nie trafiłem na ślad żadnego innego "Jo". Ale to może znaczyć równie dobrze tyle, że "nasz Jo" jest kompletnie nieznany.
Pamiętać należy jednak o jednym - trenujemy z Corinthians w jednym ośrodku, nasze sztaby szkoleniowe rozegrały nawet sparring, można więc było sobie siąść w słoneczku i pogadać przy piwku.
Prawdopodobieństwo, że chodzi właśnie o tego Jo, jest moim zdaniem bardzo duże - z tym że najpewniej w grę wchodzi wyłącznie wypożyczenie na rundę bądź rok.
Ostatnio edytowany przez: Szołn, 20 stycznia 2006, 16:48 [2 raz(y)]
Odp: Sparingi przed runda wiosenną 2006 - 20/01/2006 18:38
podobno ten tajemniczy Jo, to syn mongolskiego pasterza owiec, który musiał uciekać z kraju, gdyż przypadkiem robił kupę na trawniku przed domem jednego z lokalnych watażków.
Młodzieniec ów nazywa się Cachiagijn Elbegdorż Enchbajar i w wieku 14 lat przedostał się do Chin, skąd ukrył się na statku w beczce z ropą naftową i tak dotarł do brazylii.
Brazylijski urzędnik imigracyjny, gdy z uśmiechem wyciągnął dłoń i spytał o personalia młodzieńca, otrzymał odpowiedź:
- Yo, ziomal (wszak kultura MTV dociera wszędzie).
I tak od tego czasu chłopak na imię ma: Jo.
A na poważnie, to pozostaje jak zwykle czekać na info z oficjalnej.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.