A co bedzie jak przyjdzie nam grac z Gornikiem albo Widzewem? Gornik to inna druzyna niz ta jesienna, a Widzew nie pozostawil nam zludzen nawet w szczytowym momencie formy naszych pilkarzy. Sramy przed smieszna druzyna Motoru, ktora powinnismy zjesc jesli chcemy cos w tej lidze pokazac. Nie wierze w to co sie dzieje.
Jeran, to chyba inny mecz oglądaliśmy, bo nie widziałem z Kluczborkiem w ogóle walki, ani momentu porządnej gry
hehe, no może trochę przesadziłem z opisem ich zaangażowania, ale nadal uważam, że problemem nie jest czynnik związany z brakiem świeżości, bo to już teraz, po sześciu meczach (cztery liga, dwa PP, + obecny) by na pewno nabrali, a i Mandrysz skorygowałby cykl treningowy, bo już trochę czasu minęło od startu rundy, a jako trener musiałby to zauważyć.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/04/2010 15:01
Przema pojedyńcze przypadki w historii sprawiały że mieliśmy silną drużynę która siała postrach Aczkolwiek zgodzę się z Tobą że z Motorem powinniśmy wygrać zanim się mecz zaczął. No ale tak bywa i taka jest piłka, zaufaliśmy Mandryszowi dzięki wynikom jakie osiągał, nie trafił z transferami ale czas na osądy przyjdzie po sezonie, a moim zdaniem przynajmniej po dwóch meczach z Ruchem..
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/04/2010 15:05
OFI WIELKA BRAWA ZA JEBANĄ RZETELNOŚĆ! NIE OPUSZCZAMY POŁOWY GOSPODARZY, A JEDNAK TRACIMY KOLEJNEGO GOLA ;] TO MOŻE CHODZI O TO ŻE MY SIĘ NIE WRACAMY ;>?
Z tego co widać to wszystkie bramki Janukiewicza...
Tego, który do tej pory w rundzie wiosennej, był jednym z niewielu, któremu nie można było czegoś zarzucić... Ehh..
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/04/2010 15:06
To z Ruchem będzie dwucyfrówka ? No tak nie może być.. Może jest jakiś konflikt wśród piłkarzy.. nie wiem ale nie tak wyobrażałem sobie Pogoń po obozach i takich transferach...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.