I to mnei najbardziej wkurwia. Wszyscy to widza, ale nie ten co powinien. Mecz z Flota, strona przewazajaca jest Flota, mecz z Zaglebiem - wiecej farta niz umiejetnosci, mecz z Kluczborkiem, zenada, 0 celnych strzalow. Sucha statystyka. Z miejsca wymienilbym pol skladu i kazal grac tak jak to funkcjonowalo jesienia. Lepsze jest wrogiem dobrego.
Powiem szczerze, że nawet nie mam pojęcia jaką zmianę nawet teraz możnaby zrobić... Jedyne co to Miki, ale nie wiem czy on sam coś zdziała co było widać z Kluczborkiem..
a co da cholera zmiana zawodnika ? skoro nie potrafimy zrobic okazji strzeleckiej ?
4 sytuacje bramkowe na 4 mecze ? chore!
W tym jest problem od początku sezony! My jedynie co mamy to wrzutki w pole karne i stałe fragmenty gry. Nic nie jest grane środkiem, dlatego nasi napastnicy nie strzelają goli, bo nie ma kto im dograć... Inna sprawa że Klatt nawet jak ma 100% sytuacje to nie trafia w bramkę, albo oddaje piłkę bramkarzowi.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/04/2010 14:34
Uparl sie zeby Moskalewicz gral na ataku,przeciez wiecej pozytku z niego jest na srodku pomocy( taki lacznik pomiedzy pomoca a atakiem) a na ataku waleczny Miki i doswiadczony Klatt...Tylko kwestia jest taka ze oni poprostu nie dostaja pilek,Bojarski na lewym skrzydle zamiast Pietruszki? skrzydlowi graja na srodku pomocy itp. no kurwa! nic z tego nierozumiem...
Nie wiem co jest nie tak, ale kurwa mać, nie wierzę, że przegramy kolejny mecz... Nie skreślajcie jeszcze nikogo, grajki muszą wygrać... Jakakolwiek zmiana trenera obecnie nic nie da, więc też nie stawiajcie krzyżyków na Mandryszu, zwłaszcza, przypominam, że na prezentacji część z Was głośno skandowała jego nazwisko. Przyjdzie Michniewicz czy inny Majewski i gówno to da, nic się nie zmieni. Albo będzie awans z Mandryszem, albo nie będzie awansu z Mandryszem, ale rozliczajcie po sezonie. WIAAAAARA!!!... WALKAAAAA!!!WOJNAAAAAAAA!!!
Pogoń Walcząca... POGOŃ WALCZĄCA DO KOŃCA!
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/04/2010 14:36
41 GOL! Na murawie leży piłkarz Pogoni, ale szczecinianie nie przerywają gry. Petrik dośrodkowuje w pole karne, Moskalewicz strzela głową i broni Dłoniak, ale przy dobitce jest już bezradny.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 03/04/2010 14:37
ostrzegałem przed klattami i bojarskimi? no to musielismy sie przekonac na włąsnej skorze. i nie chodzi mi juz o sama gre tylko o pierdolenie atmosfery. bojar gdzie sie nie pojwail to siał ferment. ja juz widze pierwszemu co ryj wypadało by wymasować.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.