- CH Fala przy ul. Wyzwolenia 44a (stoisko z odżywkami i pamiątkami SKPS)
- targowisko Turzyn Hurt (pawilon z pamiątkami SKPS)
- Ultra Shop przy ul. Jagiellońskiej 10
- RedBox Soccer World przy al. Piłsudskiego 31
W dniu meczu wejściówki z napisem MŁYN w cenie 20 złotych i 10 złotych będą także do nabycia w kasach stadionu.
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 17/09/2009 16:21
No wiem tylko chciałem uzyskac odpowiedz
Tez mi się wydaje, że doping bedzie i wydaje mi się, ze nie "jakis" tylko z Łęczną będzie naprawde dobry, ze względu na wysoką frekwencję. Napewno najwazniejszym czynnikiem będzie zaangazowanie i to czy włożymy w doping całe serce, oraz prowadzenie przez gniazdowych
Po takiej wygranej w Zabrzu napewno przyjdzie dużo osób, a w tym osoby które przyjdą "sprobowac" siebie na młynie więc napewno będzie git
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 17/09/2009 16:25
Mam nadzieje na to że po tak długiej przerwie bede mógł spiewać z tak liczną grupą na młynie jak z GKS-em Katowice... niestety mnie nie było wtedy, dlatego mam nadzieję że teraz będzie równie dużo ludu na 12
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 18/09/2009 11:12
bilet za 10zł, to bilet ulgowy, żeby na niego wejść potrzebujesz mieć legitymacje i mniej niż 16 lat. Pamiętaj, żeby kupić bilet "na młyn" nawet jeżeli będziesz szedł na inny sektor
A gdzie masz tyl, albo przod ? Sa 3 wejscia na stadion + 1 dla zmotoryzowanych i kazde po przeciwnej stronie stadionu. Jak podajesz info to rzeczowo chociaz
Odp: Sezon 2009/10 - Wszyscy na młyn! - 19/09/2009 00:40
Kurde, ludzie...nie pytajcie o takie bzdury.Ktos uzna, ze warto i beda mozliwosci to bedzie kamera.Do tej pory zdecydowalismy sie nagrywac 2 mecze(obydwa GKSy) i wydaja sie to trafione strzaly.W tej rundzie na pewno beda jeszcze takie spotkania, ale nie marudzcie z kazda pierdola tu na forum.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768758520 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.