Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Amica 0:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Helmut
Moderator*
IP: zapisany
Na forum od 8280 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 01:09
skasowano... wytrzezwialem :P

Ostatnio edytowany przez: Helmut, 12 marca 2006, 15:42 [1 raz(y)]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Daiman
Kibic
Na forum od 7755 dni

*

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 01:18

Cobra_S napisał:  
Julcimar jest o niebo lepszy od Amarala, Edi sam meczu nie wygra
ogolnie zeby sie nie rozpisywac w starej Pogoni mimo srednich wynikow kazdy miał swoje miejsce na boisku, dzis a moze malo widzialem kazdy gral gdzie chcial, jak sie mowi bez ladu i skladu, a Amica nic nie zagrala - wygrala 3:0

Chciałbym zauważyć że Julcimar i Amaral to dwie różne pozycje. Przecież Julcimar to stoper a Amaral jest defensywnym pomocnikiem(i na takiej pozycji dzisiaj grał) i moim zdaniem bardzo dobry mecz dzisiaj rozegrał. Miał kilka wpadek ale również bardzo dużo odbiorów. Widać było wielki chaos w poczynaniach Brazylijczyków. Piłka Nożna to gra błędów i oni się dzisiaj ich nie wystrzegli co bardzo dobrze wykorzystała Amica grając cały czas swoje. Szybko wyprowadzane kontrataki i akcje skrzydłami, były stosowane konsekwentnie. Pierwsza bramka z niczego bo wtedy jeszcze Pogoń miała przewagę, a druga już całkowicie ich dobiła. W drugiej połowie Amica czekała już tylko na błędy Pogoni no i się udało bo dostali karnego. Ogółem myśle że z meczu na mecz powinno być lepiej chyba że Panik jeszcze bardziej bedzie doskonalił swoją taktyke

No Pain, No Glory
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 03:50
Whisky moja zoooono :D heheheh tyle odemnie

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 09:02

KijevO napisał:  
Czytam i czytam , zastanawiam się na co wy liczyliście ??
Ten twór był skazany na porażke od samego początku więc nadzieje ,które z nim wiązaliście to tylko nadmierny optymizm.
I tylko jedno wciąż mnie dręczy... Gdzie jest NASZA Pogon ? :(

A Ty oczywiscie jestes tak doswiadczony na kibicowskim szlaku, zeby prawic moraly innym? Jakos wczesniej nie przeszkadzaly Ci Ptaka zabawki., a teraz to jest be i zgrywasz sie na wielkiego kibica.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 09:07
Powiem krotko: myslalem ze Panik czegos sie nauczyl w tej Brazylii jak grac ofensywny futbol....JEB*C GO! gramy u siebie z sredniakiem ligi z 1 napastnikiem??ciagle to samo on sie nigdy nie nauczy dlaczego niemozemy zagrac ssysteme4-4-2 przynajmniej bysmy cos strzelili a tu nic,jako 1 polowe jeszcze mozna uznac za udana to 2 byla tragiczna nasza gra konczyla sie troche za srodkiem pola,zadnego ataku,zadnych akcji,zadnych strzalow...ale obrone to mielismy nie dosc ze ponad polowa zespolu bronila to jeszcze dziurawa,najlepszy wedlug mnie byl Amaral,duzo walczyl,duzo odbiorow,Cleisona to wogole niewidzialem,niewiem dlaczego zdjal Grzelaka jednego z lepszych po 1 polowie i dlaczego wpuscil Kazmierczaka! przeciez on obrazony na caly swiat to po cholere....Neneca tez jakis wystraszony,za malo agresywny jest na bramce. Ataku kompletnie nie bylo pozniej wpuscil Eltona i Wagnera ale to bylo bez sensu to znowu oni biegali w srodku pola...w 2 polowie nie oddalismy chyba zadnego strzalu na bramke....przydalyby sie jakies statystyki odnosnie tego meczu...z taka gra w Zabrzu szykuje sie pogrom,Gornik zagra agresywniej z pressingiem obrone mamy dziurawa i skonczy sie na 0-4 czy 0-5. Co do mlynu to jednak prawda ze doping jest uzalezniony od gry kopaczy,na poczatku w miare dobrze grali byly glosno,caly stadion tanczyl....po straconych bramkach doping praktycznie zaden...tylko nierozumiem dlaczego nie zaspiewalismy Grzesiek MATLAK! a KAZMIERCZAK i GRZELAK poszlo?....

edit: I dlaczego nie gral Julcimar,przeciez on jest w tej chwili najlepszym obronca w naszej druzynie zna druzyne ,zna taktyke,zna nasza lige,a Panik go posadzil na lawke,ile razy juz go bronilem ale w chwili obecnej facet jest poprostu chory! nie dosc ze zla taktyka to kompletnie nie udana pierwsza 11 i do tego zle zmiany.

Ostatnio edytowany przez: Randall McMurphy, 12 marca 2006, 09:16 [1 raz(y)]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 09:07

daiman napisał:  
Chciałbym zauważyć że Julcimar i Amaral to dwie różne pozycje. Przecież Julcimar to stoper a Amaral jest defensywnym pomocnikiem(i na takiej pozycji dzisiaj grał) i moim zdaniem bardzo dobry mecz dzisiaj rozegrał. Miał kilka wpadek ale również bardzo dużo odbiorów. Widać było wielki chaos w poczynaniach Brazylijczyków. Piłka Nożna to gra błędów i oni się dzisiaj ich nie wystrzegli co bardzo dobrze wykorzystała Amica grając cały czas swoje. Szybko wyprowadzane kontrataki i akcje skrzydłami, były stosowane konsekwentnie. Pierwsza bramka z niczego bo wtedy jeszcze Pogoń miała przewagę, a druga już całkowicie ich dobiła. W drugiej połowie Amica czekała już tylko na błędy Pogoni no i się udało bo dostali karnego. Ogółem myśle że z meczu na mecz powinno być lepiej chyba że Panik jeszcze bardziej bedzie doskonalił swoją taktyke

no to musiałem mieć za często głowę w laptopie, bo wiecznie Amarala widziałem w środku obrony, a przy wykonywaniu rzutów rożnych czy wolnych zostawał jako jedyny w tyłach, to że grał w środku nie podlega dyskusji, jedni bede twierdzic ze gral poprawnie a drudzy nie
jesli jest rzeczywiscie defensywnym pomocnikiem to razem z Cleisonem nic ciekawego nie pokazali co mozna uznac za jakis fenomen, napisanie słów ze zaprezentowal poziom naszej pierwszej ligi go za to nie wyrozni, oczekiwalem zdecydowanie czegos wiecej...
opowiem troszke co mowili dziennikarze po meczu i na konferencji, kazdy sie zastanawial dlaczego z boiska zeszli Junior i Grzelak, Junior się wyroznial jak dobrze zerkalem cos tam kombinowal z Edim, zejscie Grzelaka, wprowadzenie Kazmierczaka, ktory po tym meczu powinien dlugo posiedzic na lawce, Elton mial byc niby czarnym koniem do strzelenia chocby jednej bramki, ale chyba czarnego konia sie nie wpuszcza na cale 45 minut
ogolnie oceniajac, nalezy sie zastanowic co ocniamy i jak, forme indywidualna danego zawodnika, czy gre zepsolowa, bo mnie nie ineteresuja sztuczki techniczne, czasem osmieszajace rywala, tylko gra zespolowa, a po wczorajszym meczu widac, ze Edi bedzie mial przesrane, sam meczu nie wygra
wedlug wczesniejszych zapowiedzi Serrao przywiazywal duza wage do kontratakow, znow chyba słabo mecz widzialem, bo takiego elementu nie ujrzalem za bardzo, chyba, ze ogranie zawodnika w srodku pola i szybkie podanie do Ediego, ktory strzela za lini pola karnego, ale to sie chyba nie nazywa kontrą
kolejna sprawa to Julcimar, jego nieobecosci zdziwila pewno spora rzesze kibicow, piłkarz, ktory gra w esktraklasie juz kilka sezonow, zna polskie realia, zna taktiku Paniku, poukladany w obronie... siedzial na lawce..
moze gdyby zagral nie stracilibysmy 3 bramek

fan57
Kibic
Na forum od 8182 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 09:16

KijevO napisał:  
Czytam i czytam , zastanawiam się na co wy liczyliście ??
Ten twór był skazany na porażke od samego początku więc nadzieje ,które z nim wiązaliście to tylko nadmierny optymizm.
I tylko jedno wciąż mnie dręczy... Gdzie jest NASZA Pogon ? :(

Dlaczego tam nie byłeś taki mądry?

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 09:36
a jeszcze jedno - specjalnie w osobnym poscie - nasuwa mi sie jedno ciekawe pytanie - mam nadzieje ;)
Czy stara Pogoń z rundy jesiennej pokonała by wczoraj Amikę?
może łatwe to pytanie, a może trudne, nie byłem zachwycony także dyspozycją niektorych starych pilkarzy, ale wydaje mi się, ze Amicę by ograli, nawet skromne 1:0 wystarczylo
ktos napisze, ze stara Pogon grala mniej widowiskowo dla oka, to mam nadzieje, że w nastepnym meczu pilkarze z Brazylii pokaza widowisko, bo wczoraj go nie bylo

rozklad jazdy Pogoni

18 marca z Górnikiem w Zabrzu
24 marca (piatek, godz. 20) - mecz w Wisłą Kraków w Szczecinie

Piona!
Kibic
Na forum od 7449 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 09:43

Cobra_S napisał:  
a jeszcze jedno - specjalnie w osobnym poscie - nasuwa mi sie jedno ciekawe pytanie - mam nadzieje ;)
Czy stara Pogoń z rundy jesiennej pokonała by wczoraj Amikę?
może łatwe to pytanie, a może trudne, nie byłem zachwycony także dyspozycją niektorych starych pilkarzy, ale wydaje mi się, ze Amicę by ograli, nawet skromne 1:0 wystarczylo
ktos napisze, ze stara Pogon grala mniej widowiskowo dla oka, to mam nadzieje, że w nastepnym meczu pilkarze z Brazylii pokaza widowisko, bo wczoraj go nie bylo

rozklad jazdy Pogoni

18 marca z Górnikiem w Zabrzu
24 marca (piatek, godz. 20) - mecz w Wisłą Kraków w Szczecinie

Na zwyciestwo "starej" druzyny nawet 1-0 bym chyba nie liczyl. Raczej na remis. Takie moje zdanie.

Thorgal
Kibic
Na forum od 7437 dni

będzie dobrze! - 12/03/2006 10:08
Mimo bolesnej porażki i wielkiego rozczarowania, wierzę że Pogoń wygra jeszcze niejeden mecz w tym sezonie a piłkarze pokażą na co ich stać. Ja zdecydowanie za 0:3 obraczam winą Panika. Dlaczego w środku obrony nie zagrał Julcimar? Dlaczego zdjęty został Grzelak? Dlaczego od początku grał tylko jeden napastnik Edi? Dlaczego przy stanie 0:2 Pogoń nie podjęła ryzyka zaatakowania 6-8 graczami?
Moim zdaniem Amaral gral bardzo dobrze, podobnie jak Grzelak. Przyzwoicie Neneca, Batata2, Matheus, Edi,Cleisson, Elton i Daniel. Słabo Valdir, Tavares, Junior, Kazmierczak...

>cały stadion barwy w górę< Obrazek gif wstawiony na forum
BNY
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 10:11
nooo wstalem ogrzalem sie i teraz moge napisac wiecej co do uczuc do tego meczu:
Mecz w wykonaniu naszych grajkow nie najgorszy. Dobry Amaral, Edi i Grzelak (dopoki grał) po wejsciu na boisko podobala mi sie gra Eltona. szkoda ze Panik postanowil zagrac od poczatku meczu tylko z Edim w przodzie. najlepszym posunieciem na mecz z gornikiem bedzie ustawienie Eltona i Ediego w ataku. jesli chodzi o pozostale formacje to: Neneca - co mial wpusic to wpuscil co wylapac to wylapal ocena:3 ( w skai (1-6), Valdir - dobrze i dosc pewnie ale bez super zagran (3+), Batata II - wedlug mnie nic nadzwyczajnego nie pokazał (2), Matheus - bardzo aktywny w obronie jak i w przodzie, kilka wygranych pojedynkow głowkowych (4-), Mineiro - dla niego chyba optymalna pozycja jest prawa obrona choc w pomocy staral sie i robil co mogl (3-), Cleisson - na tym pilkarzu sie troszke zawiodlem, malo widoczny, kilka niecelnych podan i glupich strat, mam nadzieje ze w kolejnych meczach bedzie lepiej (2+), Amaral - jeden z lepszych na bosiku, kilka dobrych zagran, potrafil przetrzymac pilke gdy trzeba bylo to zrobic(4-), Daniel - poza sfaulowaniem zawodnika kuchenek w polu karnym niewiele widzialem tego gracza (2-), Junior - o tym zawodniku dowiedzialem sie dopiero gdy Baranowski powiedzial ze schodzi on z Boiska (?), Andradina - według mnie najlepszy zawodnik naszej druzyny na boisku. troche szczescia i mogl zdobyc conajmniej 2 bramki (5-), Grzelak - wedlug mnie rownierz rozegral bardzo dobry mecz, szarpal jak mogł lewa strona ale prawa strnoa amiki z Wasilewskim na czele na niewiele mu pozwalala (4). Z wchodzacych wyroznił sie tylko Elton. dosc szybki i zwinny. O Kazmierczaku slyszalem gdzies ze jest szybszy niz kiedys... w meczu tego nie pokazal. Wagner grał zbyt krotko.

To tyle z mojej relacji. wynik taki a nie inny i trzeba szybko o tym zapomniec i zagrac dobrze w kolejnych meczach. moje ocenki moga byc troche nie obiektywne bo kilku zagran moglem nie zauwazyc po paru bosmankach przed meczem :P

muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 10:30
Ten mecz mozna skomentowac tak:

1. Najlepiej przebieg gry obrazuje sposob wykonia karnego przez Debinskiego. Pomimo ze Neneca okazal sie bardzo dobrym bramkarzem stary lis pokonal go wielkim cwaniactwem. Przekldajac na przebieg gry - pomimo sporych umiejetnosc indywidualnych naszych pilkarzy Amica to swietnie ulozony zespol, ktory gorowal doswiadczeniem i spokojem.

2. Amaral to bezsprzecznie najlepszy gracz na boisku. Dziwie sie troche relacji z "glownej" gdzie jego wystep ocenia sie za przecietny. Waleczny, nieustepliwy, swietny odbior pilki i jak sie okazuje wielkie umiejtnosc techniczne.

3. Moim zdaniem najslabsze byly boki czyli Tavares z Danielem. Malo zagrozenia. Zdecydowanie slabsi technicznie od reszty.

4. Na jakiej pozycji gral Grzelak? To wie chyba tylko maestro taktiku.

5. Kazmierczak potwierdzil to co gral cala poprzednia runde - poziom II ligowy! (to ze jest Polakiem nie znaczy ze zasluguje na skandowanie jego nazwiska).

6. Batata II to bardzo dobry obronca ale... patrz puntk 1 w pojedynke nic nie zdziala.

7. Wspomniany juz Neneca duzo pracy nie mial ale widac ze jest godzien stania w "portowej" bramce.

8. W miare uplywu czasu Claison coraz lepszy ale znowu patrz puntk 1.

9. Brawo za oprawe oraz za postawe sektora 12 na zakonczenie meczu. Doping do konca i brawa po meczu. Jednoczenie "zostaw kibica..." oraz grad sniezek i butelek w osoby probujace ratowac tego goscia chyba nie wymagaja komentarza...

Kto nie pije ten donosi....
tribu
Kibic
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 10:31
a najlepsza w tym wszystkim jest skrajnosc ocen Portowcow przez forumowiczow;)

tak przeczytalem powyzszego posta i tez wlasnie mi sie przypomnialo. nie wiem po co wczoraj skandowane bylo "Przemek Kaźmierczak" skoro wszyscy praktycznie na nim psy wieszaja za wypowiedzi i postawe na boisku. zamiast niego powinnien byc Matlak.

100% PD
BNY
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 10:44

trib napisał:  

...nie wiem po co wczoraj skandowane bylo "Przemek Kaźmierczak" skoro wszyscy praktycznie na nim psy wieszaja za wypowiedzi i postawe na boisku. zamiast niego powinnien byc Matlak.

i tu sie z Toba zgodze. Matlak i Celeban powinnic byc najbardziej wyroznieni, do nich dolaczyc mozna bvylo jeszcze Fabiniaka. no ale coz... bylo inaczej i trudno:)

Plus
Kibic
Na forum od 7552 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 10:54
nie pochwalam zachowania tych co rzucaja, ale nie mozna zganiac zlego dopingu na nich.

Przegląd Sportowy- Codziennie nowy
pachol
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 11:40
ja powiem moze tak: nie nalezalo spodziewac sie ze po 2 miesiacach grania razem ci brazylijczycy beda tworzyli jakis super zespol, szczegolnie w takich, ekstremalnych dla nich warunkach (to tak jakby nas wywieziono na grenlandie albo biegun polnocny i kazano grac w pilke...) i sadze ze mimo wszystko nie zagrali az tak maksymalnie do dupy. jasne, bylo widac brak zgrania i dynamiki, ale jak sie ociepli to powinno byc lepiej. trzeba w to wierzyc:] jedyne co TRZEBA zmienic to bramkarz-neneca nie mial chyba ani jednej dobrej interwencji a pierwsza bramka jest na jego konto-stal jak debil i nawet nie wyszedl do tego dosrodkowania mimo ze mogl to zrobic. poza tym do obrony powinien wrocic julcimar, brakowalo takiego pewnego punktu defensywy.
a doping... tak czy owak bylem podjarany bo czekalem na Pogon od grudnia wiec nie moge obiektywnie ocenic. na poczatku bylo dobrze, bo caly stadion spiewal, ale od 30-40 min juz sie skopalo i tylko pieklo dawalo rade.
sie rozpisalem:P
PS. WIARA CZYNI CUDA

Pogoń jest potęgą ludzi z charakterem, bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8040 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 12:03

muniek napisał:  
2. Amaral to bezsprzecznie najlepszy gracz na boisku. Dziwie sie troche relacji z "glownej" gdzie jego wystep ocenia sie za przecietny. Waleczny, nieustepliwy, swietny odbior pilki i jak sie okazuje wielkie umiejtnosc techniczne..

z pewnoscia pierwszy mecz obejrzony w koncu w Szczecinie nas porozni, dopoki pilkarze nie beda prezentowac tego na co ich stac.
Piszac komentarz na glownej mialem w sposob celowy pokazac, ze liderzy nie byli wedlug mnie liderami, a ci co mieli grzac lawe grali najlepiej
byc moze moja ocena dla Amarala jest surowa, bo jak pisalem sporo czesc meczu spedzilem na pisaniu relacji
kiedys juz ktos napisal (Glos lub Wyborcza) nie chodzi o to zeby robic duzo wiatru, bo to nie przynosi efektu kto bedzie pamietal, ze Milar sie produkowal i mogl sie podobac jak bramki nie strzelil, tylko my to widzielismy
to ma byc gra zespolowa a nie popis sztuczek technicznych jak wspomnialem powyzej, wczoraj mu wychodzilo, a w meczu z Wisła mu sie nie uda 2 razy i przez to mozna stracic bramki
Amaral i Cleison maja wielki potencjal bo by nie grali w takich klubach w jakich grali
jak widac nasze opinie bede sprzeczne, jednym sie podobala gra Juniora, drugim nie, mi sie podobal Valdir, ktos pisze ze w ogole nie widoczny, jedynie wszyscy gre Kazmierczaka okreslaja jako slaba

ofi napisał:  

Mecz rozegrany został w „arktycznych” warunkach pogodowych. Słupek rtęci wskazywał wiele kresek poniżej zera.

wole swoja opinie o meczu niz to co tu czytam
w poprzednich sparingach w Niemczech mimo, ze temperatura byla identyczna, tak samo w Polsce temperatura identyczna zawsze bylo narzekanie na murawe, ze sztuczna, ze zmarznieta etc....
a wiec w momencie kiedy trenerzy, pilkarze i dzialacze sa zadowoleni z jakosci podgrzewanej murawy wina obracza sie niska temperature.
no coz w sumie nie powiem nic madrego i nowego, z gory trzeba bylo zalozyc, ze Brazylijczykom bedzie zimno! mamy marzec wiec nic dziwnego ze temperaure mamy niska, kwiecien zleci i w maju zrobi sie cieplo - tylko wtedy bedzie juz po lidze bo sa MŚ!
potem bedziemy miec pazdziernik, listopad i grudzien - zimno - znowu bedzie tlumaczenie...

a to kawalek wywiadu z Antonim Ptakiem

Ile Pan płaci swoim piłkarzom?
- Zarabiają na poziomie Wisły i Legii.
Mauro Cantoro ma w Wiśle 250 tys. euro rocznie?
- To jest podobny poziom.
Nigdy nie był Pan taki hojny.
- Bo takich piłkarzy jeszcze nie zatrudniałem. Gdybym miał Frankowskiego czy Cantoro, też płaciłbym im dużo.
Oglądał Pan mecz Legii z Bełchatowem?
- Tak.
Chwaleni za debiut w Legii Edson i Guererro są lepsi od Pana Brazylijczyków?
- Nasz trener José Carlos Serrao uważa, że to dobrzy piłkarze, ale nie widziałby ich w składzie Pogoni. Mówi, że u nas ma lepszych.

Ile Ptak płaci Brazylijczykom.
Najwyższy kontrakt ma Amaral - za rok gry dostaje 240 tys. dolarów za rok, Cleisson zarabia 200 tys. dol., Edi - 180 tys. dol. Batata I, który gra w Polsce od 10 dostaje tylko 36 tys. dol.
niech to bedzie odskocznia kto na ile zasluguje, komu sie nalezy tyle ile nie, Edi - Edi - Edi - 3XTAK

RosSi
Kibic
Na forum od 8154 dni

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 12:10
Wczoraj byłem zdegustowany postawą naszej drużyny i nie miałem chęci skomentować poczynań piłkarzy.
Wracając z meczu szukałem usprawiedliwienia dla Portowców. Myślałem, że sędzia się pomylił, jednak skróty otworzyły mi oczy. Byliśmy po prostu słabsi. Amica jako drużyna spisała się lepiej i nie ma co do tego wątpliwości. Uważam, że Panik popełnił 2 błedy, jeżeli chodzi o zestawienie piłkarzy:
1. Neneca - piłka wrzucana na czwarty metr powinna być jego... Żadko kiedy widziałem, żeby bramkarz stał
na linii obserwując lot piłki przy okazji nie robiąc nic
2. Daniel - każda piłka do niego to piłka stracona. Gorszy dzień, albo jest po prostu słaby. Jeżeli dalej będzie
tak grał to powód wyrzucenia z Legii jest oczywisty. Już po pierwszej połowie powinnien zastąpić go Elton,
na lewej grałby Grzelak. A tak ? Amica miała karnego.

Jeżeli chodzi o pozostałe nowe twarze w drużynie to podobała mi się gra Amarala... Po Celisonie spodziewałem się więcej. Reszta? No cóż, ale za wiele nie da się o niej powiedzieć. Może mieliśmy więcej sytuacji, ale to Amica zdobywała gole. W czwartek ma się zrobić ciepło, więc liczę na przyzwoity wynik z Wisłą. Obawiam się następnego meczu w Zabrzu. Czy wyjazdowego dla naszych kopaczy ?

U-96
Kibic
Na forum od 8583 dni

**

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 12:22
Afro

Szlugi, wóda, gołe baby !
muniek
Kibic
Na forum od 8341 dni

*

Odp: Pogoń - Amica 0:3 - 12/03/2006 12:23
Cobra_S moim zdaniem Amaral byl bardzo efektywny i wlasnie na taka gre w jego przypadku sie nastawialem. Sam sie reklamowal na zawodnika typu Makelele (zachowujac proporcje). Zdziwwilo mnie (na plus) ze procz tego pokazal swietna technike.

Potencjal jest wielki ale mysle ze narazie Panik niema za bardzo pomyslu na ten zespol. Z koniecznosci gra 3 w obronie bo wiadomo ze od razu nie moze ustawic strefy. Wystawienie Grzelaka na blizej nieokreslonej pozycji i jego sciagniecie w przerwie, choc szarpal ile mogl, dowodzi tej hipotezie. Ma chwile obecna faktycznie chyba lepiej myslec o tym zespole jako o placu budowy druzyny na kolejny sezon.

Fajnie jakbys troche rozwinal watek kometarzy przez dziennikarzy. Jestem ciekaw co sie mowilo w kuluarach bo jutro pewnie przeczytam jedynie fale krytyki i pseudo dowcipnych tekstow.

Kto nie pije ten donosi....
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768810923 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005