Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 01/03/2006 16:40
Nie żebym się czepiał, ale patrząc na zdjęcie to krawędź darni jakaś ona taka pofalowana na nierównościach. Jeżeli podłoże nie jest równe, to na trawie bedą góry i doliny. Bo po ułożeniu to już z równaniem chyba nic się nie zrobi.
spokojnie..dopero ja rozkładają...ylem na stadionie o 15 i widzialem aż 1 pracownika, więc albo mieli duuużą przerwę albo na dzis fajrant...a murawa rozłozona zajmowala 1/5 boiska
Odp: Podgrzewana murawa na Pogoni - 01/03/2006 17:36
Popatrzmy na to z innej strony. Nauczmy się dostrzegać pozywtyne aspekty zycia.
Przełożenie tych meczy wbrew pozorm może okazać się korzytsne.
-da więcej czasu na aklimatyzację drużyny.
-da więcej czasu na zakorzenienie się trawy ( :p )
-będzie ciepiej, to i na stadnionie milej
heh, po tygdniach narzekań i słuchania tłumaczeń nt murawy ma się dość.
Ale tak na poważnie, to jeśli jakimś cudem uda się rozłożyć całą trawę dziś, to i tak będzie tylko 7 dni na ukorzenienie się, ale tak mówią ludzie z Z.A. , którzy w grudni tweierdzili że potzreba im 3 tygodni, a nie miesięcy.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Nie żebym się czepiał, ale patrząc na zdjęcie to krawędź darni jakaś ona taka pofalowana na nierównościach. Jeżeli podłoże nie jest równe, to na trawie bedą góry i doliny. Bo po ułożeniu to już z równaniem chyba nic się nie zrobi.
spokojnie..dopero ja rozkładają...ylem na stadionie o 15 i widzialem aż 1 pracownika, więc albo mieli duuużą przerwę albo na dzis fajrant...a murawa rozłozona zajmowala 1/5 boiska
Ja z kolei nie moge wyjść z podziwu, na jednym ze zdjęć naliczyłem 10 osób Rekord!!! Tylu ludzi do pracy?
oni tylko przyszli popatrzec ... jak trawa rosnie
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
Ja z kolei nie moge wyjść z podziwu, na jednym ze zdjęć naliczyłem 10 osób Rekord!!! Tylu ludzi do pracy?
no niby niemozliwe a jednak prawdziwe tylu ludzi dzisiaj pracowalo i to praktycznie caly czas. bylem kolo 11 i 16 foty robic i caly czas ekipa okolo 10 w porywach do 15 osob robila lepiej pozno niz wcale
ciekawe ile tej trawy do jutra uloza
Popatrzmy na to z innej strony. Nauczmy się dostrzegać pozywtyne aspekty zycia.
Przełożenie tych meczy wbrew pozorm może okazać się korzytsne.
-da więcej czasu na aklimatyzację drużyny.
-da więcej czasu na zakorzenienie się trawy ( :p )
-będzie ciepiej, to i na stadnionie milej
heh, po tygdniach narzekań i słuchania tłumaczeń nt murawy ma się dość.
Ale tak na poważnie, to jeśli jakimś cudem uda się rozłożyć całą trawę dziś, to i tak będzie tylko 7 dni na ukorzenienie się, ale tak mówią ludzie z Z.A. , którzy w grudni tweierdzili że potzreba im 3 tygodni, a nie miesięcy.
słuszna uwaga !! Lepiej wyjdzie na tym nasza drużyna i jeszcze może zarobią na odszkodowaniu ?
no niby niemozliwe a jednak prawdziwe tylu ludzi dzisiaj pracowalo i to praktycznie caly czas. bylem kolo 11 i 16 foty robic i caly czas ekipa okolo 10 w porywach do 15 osob robila lepiej pozno niz wcale
ciekawe ile tej trawy do jutra uloza
dzisiaj o godzinie 20:20 "wszytkie cztery jupitery" sie palily ...
Ostatnio edytowany przez: Safe, 1 marca 2006, 22:37 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768810869 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.