84. min Czerwona kartka dla Pilarza, który w niegroźnej sytuacji złapał piłkę za 16 metrem
LOL... A miał jedną fantastyczną interwencję po wolnym Prokopa, już wydawało się że może wywalczy miejsce w 11, a tu taki nieprawdopodobny klops - jestem cholernie ciekaw tej sytuacji, będzie co oglądać w magazynie ligowym...
84. min Czerwona kartka dla Pilarza, który w niegroźnej sytuacji złapał piłkę za 16 metrem
LOL... A miał jedną fantastyczną interwencję po wolnym Prokopa, już wydawało się że może wywalczy miejsce w 11, a tu taki nieprawdopodobny klops - jestem cholernie ciekaw tej sytuacji, będzie co oglądać w magazynie ligowym...
Odp: Krzysztof Pilarz - 26/07/2005 22:52
Pilarz dostał dziś czerwoną kartkę. A tak nawiasem mówiąc to dla mnie temat Pilarza i Pogoni jest zamknięty. Pogoń ma teraz Bartka Fabiniaka sprawdził się po raz kolejny i powinien grać. Ma lepsze warunki fizyczne od Peski, jest perspektywiczny, może ma mniejsze doświadczenie, ale trzeba pamiętać, że ma on 23 lata i w końcu musi te doświadczenie gdzieś zacząć zdobywać! A gdzie jak nie w Pogoni?! DAĆ MU WRESZCIE SZANSĘ!!! Dzisiejszy występ pokazał, że da sobie radę!!!
Odp: Krzysztof Pilarz - 27/07/2005 00:39
To co zrobił Pilarz to tragedia, aż nie poznaje go. Piłka leci spokojnie mu w rece a on metr przed linia chwyta piłke i rzyca sie w pole karne Mimo wszystko dla niego Wielki Szacunek
Odp: Krzysztof Pilarz - 27/07/2005 10:06
Faktycznie bład Pilarza troche idiotyczny, zawalił sobie mecz bo do tej sytuacji bronił bardzo dobrze i pewnie, trochę pewnie wkurzył trenera, bo przez całą drugą połowe GKS cisnął Górnik i wydawało się, że bramka to kwestia czasu a Pilarz nam nie ułatwił sprawy. Z drugiej strony zastąpił go Jacek Banaszyński i wybronił w końcówce jedną kapitalną sytuację. Cieszę się, bo w końcu mamy dwóch dobrych bramkarzy, gra też nie wyglądała najgorzej, byliśmy lepsi od Górnika, jedziemy na Wisłę z nadziejami... Aha dodam jeszcze, że wczorajszą grą i zachowaniem Krzysiek sporo zbliżył do siebie kibiców GieKSy
Ostatnio edytowany przez: GKSBełchatów, 27 lipca 2005, 10:39 [1 raz(y)]
Odp: Krzysztof Pilarz - 27/07/2005 16:43
i najlepsze w tym ze wszedl Banaszynski i wybronił kilka trudnych piłek.. cos czuje ze Krzysiu po tej Czerwieni zasiadzie dluzej na lawce... a szkoda..
Odp: Krzysztof Pilarz - 27/07/2005 18:07
Zobaczymy jak zagra Banaszynski w meczu z Wisla, moze byc anty-bohaterem lub bohaterem. Jesli bedzie bohaterm to ciezko bedzie Pilarzowi wrocici do skladu. Co do Pilarza to w meczu bronil bardzo pewnie, szczegolnie wpadl mi w oko wybroniony wolny w I polowie, czerwona kartka no coz glupia i tyle, moze myslal, ze sedziowie nie wychwyca przewinienia, ale nalezy sie mu "+" za to, ze wyszedl do tej pilki bo niektorzy bramkarze zostaliby w bramce i moglo by to sie zle skonczyc.
Odp: Krzysztof Pilarz - 27/07/2005 18:14
PogonFan - to, że wyszedł to nie zmienia faktu, że popełnił wyraźny błąd, mógł przecież wybijać piłkę nogą, a nie łapać przed linią, chyba że liczył na ślepotę sędziego (który nota bene ręki w polu karnym Górnika nie widział), zresztą sam się przyznał po meczu do błędu. Nie ma co go usprawiedliwiać.
PogonFan - to, że wyszedł to nie zmienia faktu, że popełnił wyraźny błąd, mógł przecież wybijać piłkę nogą, a nie łapać przed linią, chyba że liczył na ślepotę sędziego (który nota bene ręki w polu karnym Górnika nie widział), zresztą sam się przyznał po meczu do błędu. Nie ma co go usprawiedliwiać.
A czy ja napisalem, ze przez te wyjscie nie popelnil bledu i zadnym wypadku go nie usprawiedliwiam Ciekawe jak dlugo Krzysiu bedzie sie zastanawil dlaczego wlasnie zlapal ta pilke.
Nie wiem co mu odbiło, obrona bramki super, wyjścia do piłki również, takim jednym durnym zachowaniem stracił zaufanie nie tylko trenerów....
Rozumię zachowanie bramkarza (chyba to był Tomasiewicz) w meczu z Fylkirem gdzie złapał piłkę po podaniu nogą, ale w tym przypadku to było do wybaczenia (brak obycia,doświadczenia itp.) ale w przypadku Krzyśka to mnie wielkie zdziwko łyknęło!?!?!
Oczywiście niema co robić z tego wielkiej afery bo napewno już takie coś jemu się nie przydaży ale kto wie jaki inny gag mu się trafi?
Ostatnio edytowany przez: fan57, 28 lipca 2005, 11:42 [1 raz(y)]
Odp: Krzysztof Pilarz - 28/07/2005 12:34
Oglądałem se skrót i Pilarz bronił dobrze,pewnie.Pare wyciągnął piłem.Ale to co zrobił w 85 min to był wielki błą stoi se z 1 metr od pola karnego łapie piłke i rzuca się spowrotem w pole karne,dziwne.Może przez to że w 2 lidze tak długo grzał ławke że zapomniał gdzie jest pole karne
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Odp: Krzysztof Pilarz - 28/07/2005 23:08
Moze blad. Ale zrobil to bardzo profesjonalnie. Chlopak skacze jak kangur i sami widzieliscie jak to zrobil zlapal pilke i za ulamek sekundy juz ja trzymal u siebie . NAPRAWDE TALENT kapitalny jest, moj trzeci ulubiony pilkarz po Wszystkich z Pogoni i cristiano Ronaldo ;]
Moze blad. Ale zrobil to bardzo profesjonalnie. Chlopak skacze jak kangur i sami widzieliscie jak to zrobil zlapal pilke i za ulamek sekundy juz ja trzymal u siebie . NAPRAWDE TALENT kapitalny jest, moj trzeci ulubiony pilkarz po Wszystkich z Pogoni i cristiano Ronaldo ;]
Prawda jeszcze się troche ogra i będzie zajefajny!!dobry jest.
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Prawda jeszcze się troche ogra i będzie zajefajny!!dobry jest.
Juz jest ehh przykro to mowic ale kariere mogl ciagnac w Pogoni i bez problemu przebil by sie do lepszej druzyny chociazby Legia by sie zainteresowala a moze i nawet ktos poza granicami polski
No nic pozdro dla Krzysia
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768810879 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.